Book online eller ring til os!
7015 4141
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
20 m
Skiskole
10 m
Skitorvet
10 m
Indkøb
100 m
Dejligt lejlighedshotel lige ved pisten og skiskolen
Skistar Lodge Experium byder på flotte, moderne og lyse lejligheder og suiter, som kan rumme 4-8 personer. Skistar Lodge Experium er et populært valg af bolig, da lejlighederne er placeret med ski-in/ski-out, så I kan drøne ud på pisterne lige så snart, I kommer ud ad døren. I finder lifterne, det store børneområde, indkøb, badeland og McDonalds. Læs mere
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
20 m
Skiskole
10 m
Skitorvet
10 m
Indkøb
100 m
Boligtype
Lejlighed
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig
Ski information
Ski lift
20 m
Skiskole
10 m
Skitorvet
10 m
Skiløb til/fra boligen
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Butikker
Indkøb
100 m
Generelt
Reception
50 m
Internet
Wifi
Restaurant/bar
Restaurant
50 m

Ski Lodge i Lindvallen - Bo lige i smørhullet

Børnefamiliens største hit i Lindvallen

Skistar Lodge Experium har en af de bedste placeringer i hele Lindvallen, hvilket har gjort den til et sikkert hit blandt børnefamilierne i Sälen

Boligerne ligger lige udenfor børneområdet, så I hurtigt kan få børnene på ski. Lige om hjørnet ligger McDonalds som har McSki, hvilket gør det utroligt nemt at få mad med på farten. I Experium er der også Badeland, bowling, indkøbsmuligheder og meget mere. 

Ønsker I en skiferie på børnenes præmisser er det et oplagt valg at bestille ferie i Skistar Lodge Experium!

Skønne lejligheder med ski-in/ski-out

På Skistar Lodge Experium er der massevis af lejligheder fordelt på 4 etager. I kælderen kan I opbevare jeres ski, og I kan gå direkte ud på pisten, da her er ski in/ski out, eller over på legepladsen. Lejligheden kan rumme de fleste familier, da der er plads til op til 6 personer. De er derfor perfekte for familier, som prioriterer en bolig af kvalitet, hvilket giver jer en optimering af tiden på ski. Skistar Lodge Experium har fælles sauna.

Underholdning på Experium til pauserne

I Experium er der et hav af muligheder, hvis I ønsker at hygge sammen. Her kan I se, hvem der er bedst til bowling, svømme rundt i det store badeland og nyde dejlig mad i restauranterne. For de voksne er der også mulighed for lidt selvforkælelse i badelandets spa-afdeling, hvor du bl.a. kan få masseret de ømme muskler. Besøg saunaverdenen, hvor du kan koble fra og slappe helt af.