Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie.dk arrangerer din grupperejse

Skal I på skiferie med hele familien, ønsker I at stå på ski med vennerne eller vil I på skirejse med gode kollegaer, så lad skiferie.dk arrangere jeres gruppeskirejse. Fortæl os om jeres ønsker, så laver vi et skræddersyet tilbud, hvor I kan vælge at køre selv eller få transport inklusiv i prisen som fx:

Læs mere om grupperejser nedenfor eller kontakt os med det samme på 7015 3939. Vi glæder os til at hjælpe!

Grupperejser efter ønske og behov

Er I i tvivl om, hvor skiferien skal gå hen? Kan I ikke finde en bolig eller flere med nok plads til gruppen? Eller mangler I én til at stå for planlægningen af grupperejsen? Så lad Skiferie.dk arrangere jeres grupperejse på ski efter ønske. 

Vi tilbyder rummelige indkvarteringer og store boliger både syd- og nordpå og kan anbefale de bedste skiområder efter gruppens behov.

Familieski, vennegruppen eller kollegaerne?

Det er meget forskelligt, hvad den enkelte gruppe lægger vægt på, når skiferien kalder. Det er derfor væsentligt at overveje, hvortil skiferien skal gå, hvilken type indkvartering passer, og hvad omgivelser skal tilbyde. 

Er I for eksempel en stor familie afsted på ski, er en stor skibolig med plads til alle rundt om bordet en prioritet, mens vennekredsen typisk vil bo i nærheden af barer med afterski.

Fordele for grupperejsende på ski

En grupperejse på ski giver anledning til mange fordele med en masse skiløb, socialt sammenhold, hyggestemning og festlig afterski. Det er en rigtig god måde at styrke familiebånd og sammenhold på. Der er ikke et kedeligt øjeblik på skiferien, hvor børnene kan lege med hinanden, mens de voksne slapper af i bjergomgivelserne.

Store skiområder med varieret skiløb

Når I rejser afsted på skiferie som en stor gruppe, er det vigtig at have for øje, at skidestination tilbyder skiløb til ethvert niveau. Det er en god ide at gå efter et større område, da de typisk har forskellige pister i alle farver, god skiskole og fun parks, så der er noget for både børn, nybegyndere og de mere erfarne skiløbere i gruppen. Gode forslag er fx:

Bestil gruppeski hos Skiferie.dk

Skiferie.dk har mere end 25 års erfaring med kør-selv skiferie, og vi giver jer inspiration, gode råd og vejledning samt besvarer alle jeres spørgsmål. Samtidig anbefaler vi at booke grupperejser i god tid, da de store skiboliger hurtigt bliver udsolgt.

Kontakt os på telefon 7015 3939 og lad os sammen planlægge den bedste grupperejse på ski. I kan også udfylde kontaktformularen med jeres ønsker nedenfor og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

De bedste skiferier for store grupper

Grupperejse på ski til skønne Østrig

Østrig er en rigtig god skidestination for grupperejsende, da mange af skiområderne sydpå byder på mange kilometer pister at stå på og tilmed et varieret terræn, så der er skiløb til enhver smag og ethvert niveau. 

Derudover egner Østrig sig særligt godt til vennegruppen, kollegaerne eller andre festglade grupper med sin livlige afterski på mange af skidestinationerne. I Østrig kan I bo i store lejligheder eller booke indkvartering på hotelværelse.

Norge er perfekt til grupperejsen

Norge har en masse godt skiløb til familien, men særligt også til vennerne med sorte pister, fun parks og skikonkurrencer. I Norge får I den bedste kombination af udfordrende skiløb og børnevenlige pister, uden at gå på kompromis med hverken hygge, byens muligheder eller aktiviteter. 

En af de helt store fordele ved at tage på gruppeskiferie til Norge er muligheden for, at gruppen kan bo under samme tag i en af de velindrettede storhytter.

Tag hele familien med til Sverige

Sverige er et skønt skiland til familien, hvor de mindste børn kan komme på skiskole, nyde forskellige aktiviteter og føle sig hjemme i skiboligen. Det kan varmt anbefales at leje en storhytte, der ofte tilbyder ekstra luksus i form af egen parkeringsplads, sauna og boblebad samt en hyggelig pejs. 

Det er oplagt at tage hele familien med på ski over julen eller i påsken til Sverige, så hele familien kan samles om hyggen i nye rammer. Derudover behøver I ikke køre langt i bil, før I kan suse ned ad pisterne.