Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 4141

De bedste hytter til skiferien

På Skiferie.dk finder I et stort udvalg af skihytter i Norge, Sverige og Østrig. Her er hytter for enhver smag, uanset om I vil bo med ski-in/ski-out, centralt i byen eller i et fredfyldt hytteområde. Skihytterne varierer i størrelsen med alt fra små hytter til familien og helt op til 30 personer i enkelte af skihytterne. Derudover får I en høj grad af frihed og stor fleksibilitet ved at booke en skihytte, hvor I afhængig af snemængden kan stå på ski helt til døren. Skihytterne er ofte udstyret med køkken, brændeovn og sauna til en masse hyggelige stunder med familien. Læs mere

Hyggelige hytter i Norge, Sverige og Østrig

Skihytter i Norges populære skiområder

Skal I på skiferie til Norge, er de charmerende bjælkehytter er generelt kendetegnet ved at kunne rumme den store familie og samtidig have en hyggelig indretning. Det er en god at overveje, om I vil bo tæt på skiskole, centralt eller privat samt tæt på de alpine pister eller langrendsspor afhængig af, hvilken slags skiferie I drømmer om.

I Norges populære skiområder som Trysil og Hemsedal finder I mange forskellige skihytter med alt fra små hyggelige hytter til luksuriøse storhytter med boblebad. 

Skønne skihytter i Sverige til familien

For at give jer det bedste udgangspunkt for en dejlig skiferie, finder I mange forskellige skihytter i Sverige, der matcher familiens behov. 

Lindvallen byder på mange forskellige hytteområder som Gubbmyren, men også fritliggende hytter som Högfjällsutsikten. Vil I gerne på skiferie længere nordpå, har Åre flere separate skihytter spredt ud over hele skiområdet. I kan blandt andet vælge at bo i en skihytte ved Drömstugan Åre Strand eller i Ugglan.

Østrigs fine skihytter tæt på pisten

Østrig har typisk indkvarteringer på hotelværelser eller i lejligheder beliggende centralt i byen, men I kan også finde rolige hytter oppe i skiterrænet, hvorfra I kan stå på ski ned til de store lifter, der tager jer helt op på toppen af skisportsområdet.

I hyttelandsbyen Alpendorf Dachstein i østrigske Annaberg kan I bo tæt på pisten og tilmed nyde fælles aktiviteter med indendørs swimmingpool, sauna, bar, restaurant og bager.