Book online eller ring til os!
7015 4141

Store hytter og lejligheder

Er i flere familier som rejser sammen på skiferie? Se udvalg af boliger her!

Se udvalg af store hytter og lejligheder til skiferien

Hos skiferie.dk finder I et bredt udvalg af flotte storhytter og lejligheder, som er det helt ideelle udgangspunkt for den store familier eller venner, der rejser sammen. Her får I god komfort og fleksibilitet på skiferien, og I har rig mulighed for at finde netop den skibolig eller skihytte, der passer til jeres behov og ønsker. Uanset hvor I vælger at tage hen på skiferie, så tilbydes både storhytter og lejligheder. Nedenfor har vi samlet informationen om de skiboliger og skihytter som vi tilbyder i Østrig, Frankrig, Norge og Sverige, hvor der er plads til flere familier som rejser sammen. Læs mere

Store hytter og lejligheder

Storhytter og lejligheder i Norge

I Norge findes et væld af flotte storhytter og lejligheder:

Hemsedal - Alpin Lodge
I Hemsedal findes Alpin Lodge, hvor I kan bo op til 14 personer lige til børneområdet og liften. Her har I ski in/ski out samt en masse gode faciliteter under samme tag.

Hemsedal Lodge Suite
Her findes også Hemsedal Lodge Suite, som byder på luksuriøse lejligheder med ski in/ski out og plads til maks. 8 personer.

Trysil - Solbjørnlia, Fagertoppen og Ugla Hyttegrund
I Trysil kan I bl.a. bo op til 12 personer lige ved skitorvet i en Solbjørnlia lejlighed, 6-10 personer på Trysil Høyfjellssenter i en Fagertoppen lejlighed eller i en flot hytte i Ugla Hyttegrund, hvorfra I har fantastisk udsigt.

Kvitfjell - Vestagard og Kvitfjellgard
I kan også vælge at tage til Kvitfjell, hvor Vestagard giver plads til 16 personer i hyggelig, norsk hyttestil, og her løber langrendssporene lige ved siden af.

Kvitfjellgard måler hele 280 kvm og har plads til maks. 20 personer, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt over Guldbrandsdalen.

Store hytter og lejligheder i Sverige

Sverige byder ligeledes på hyggelige skiområder med storhytter og lejligheder, hvor hele familien kan holde skiferie sammen:

Idre Fjäll - Aske Lägenhet & Dähliahytten
I Idre Fjäll kan I f.eks. vælge Aske Lägenhet, der byder på en skøn beliggenhed med ski in/ski out og plads til 12-17 personer. Dähliahytten er en stor hytte med pragtfuld udsigt og god beliggenhed. Denne hytte er helt ideel til det store selskab, da her er plads til intet mindre end 31 personer.

Stöten - Granbyn 7 og Granbyn 8
I kan også vælge at tage til Stöten, som ligeledes byder på skiboliger med masser af plads. Her er f.eks. Granbyn, som er placeret blot 150 meter fra transportløjpen. Granbyn 7 og Granbyn 8 er flotte bjælkehytter med plads til 14 personer, mens Granbyn 10 kan rumme 15 personer.

Skiboliger i Østrig til mange mennesker

Ønsker I at bo I en storhytte eller lejlighed i Østrig, kan I f.eks. vælge:

Wagrain - Landhaus Rustika Deluxe og Haus Haid 
Landhaus Rustika Deluxe, som er placeret midt i centrum af Wagrain med kun 100 meter til skibussen og 200 meter til indkøbsmuligheder, og her kan I bo op til 17 personer i komfortable lejligheder. I kan også vælge Haus Haid som jeres base under skiferien, og byder på rummelige lejligheder med plads til 4-8 personer. Lejlighederne er placeret centralt i Wagrain med få hundrede meter til både lift, skibus og indkøbsmuligheder.

Bad Gastein/Dorfgastein - Bergparadig
I Bad Gastein/Dorfgastein finder I Bergparadies, som er bygget i flot og moderne stil med store lejligheder, der byder på gode faciliteter. Her bor I med direkte adgang til skønne skiområder og med blot 200 meter til indkøbsmuligheder.