Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Se udvalget af store hytter og lejligheder til skiferien

Er I mange, der skal på skiferie sammen, kan I vælge blandt vores brede udvalg af flotte storhytter og lejligheder. Her får I det helt ideelle udgangspunkt for den store familie eller vennerne, der rejser på skiferie sammen. I får god komfort og fleksibilitet på skiferien, og I har rig mulighed for at finde netop den skibolig eller skihytte, der passer til jeres behov og ønsker. Nedenfor har vi samlet informationen om de skiboliger og skihytter, som vi tilbyder i bl.a. Norge, Sverige og Østrig, hvor der er plads til flere familier, som rejser sammen. Læs mere

Store boliger skal bestilles i god tid

I skal være ude i god tid, hvis I er mange, der vil på skiferie sammen - for de store boliger ryger lynhurtigt. Så bestil storhytten eller lejligheden med plads til 12 personer i god tid, hvis I vil være sikre på at kunne komme afsted til jeres favoritdestination.

Det går ekstraordinært hurtigt med de store skiboliger i vinterferien, så skal I rejse i uge 7 og 8, skal I bestille hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe jer på 7015 3939.

Storhytter og lejligheder i Norge

I Norge finder I et væld af hyggelige storhytter og flotte lejligheder med god plads til hele familien, som rejser på skiferie sammen. 

 • Veslestöten ligger i Hemsedal og her kan I bo op til 12 personer lige til løjpen i et af de mest populære hytteområder. I har ski in/ski out samt en smuk udsigt.
 • Skistar Lodge Hemsedal byder på luksuriøse lejligheder med ski in/ski out og plads til op til 8 personer.
 • Solbjørnlia i Trysil er populære lejligheder til børnefamilier med plads til op til 12 personer og lige ved skitorvet.
 • Fagertoppen ligger på Trysil Høyfjellssenter og tilbyder lejligheder med plads til op til 10 personer.
 • Vestagard  i Kvitfjell byder på hyggelige hytter i norsk hyttestil med plads til hele 15 personer og langrendsspor lige ved siden af.

Store hytter og lejligheder i Sverige

Sverige byder ligeledes på hyggelige skiområder med storhytter og lejligheder, hvor hele familien kan holde skiferie sammen.

 • Askebyn i Idre Fjäll byder på en skøn beliggenhed med ski in/ski out og plads til 12-17 personer. 
 • Dähliahytten også i Idre Fjäll er en stor hytte med pragtfuld udsigt og god beliggenhed. Hytten er helt ideel til det store selskab, da her er plads til intet mindre end 31 personer - men bestil i god tid!
 • Grabyn i Stöten byder ligeledes på hytter op til 14 personer og med masser af plads. I bor blot 150 m fra transportløjpen.

Skiboliger i Østrig til mange mennesker

Ønsker I at bo I en storhytte eller lejlighed i Østrig, har vi også spændende muligheder.

 • Apartment Schattauer i Wagrain, hvor I bor i gode skønne lejligheder med plads op til 10 personer og kun 900 m til nærmeste lift.
 • Chalet Zentral ligger i centrum af Wagrain og har plads til 11 personer. Prisen er inkl. adgang til badeland. 
 • Bergparadies i Bad Gastein/Dorfgastein byder på store lejligheder op til 10 personer i flot, moderne stil og med gode faciliteter. Her bor I med direkte adgang til skønne skiområder og med blot 200 m til indkøb.