Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Chalet Zentral Wagrain

Ski lift
500 m
Piste
400 m
Skibus
100 m
Indkøb
400 m
Badeland
100 m
Ski lift
500 m
Piste
400 m
Skibus
100 m
Indkøb
400 m
Badeland
100 m
Boligtype
Hytte
Lejlighed
Afstand til piste / lift
Mindre end 400 m.
Ski information
Piste
400 m
Ski lift
500 m
Ski opbevaring
Skibus
100 m
Butikker
Centrum
550 m
Indkøb
400 m
Skishop
500 m
Internet
Wifi
Gratis på hele hotellet
Parkering / vejafgift
Parkering
I garage - gratis
Poolområde
Badeland
100 m
Restaurant/bar
Restaurant
Fra 500-800 meter

Velkommen til Chalet Zentral

Mere om Chalet Zentral

På overetagen ligger sove- og badeværelser, og i stueetagen er der et stort køkken og en fantastisk stue med skøn brændeovn. Der er god plads for familiens sofahygge, spisning eller kortspil omkring det høje barbord i køkkenet. Udnytter man de gode køkkenmuligheder, der er i dette store velfungerende køkken, så er det nemt at få en billig skiferie i Østrig ud af det for hele familien. Chalet Zentral er et perfekt sted at holde jul, nytår eller vinterferie sammen med hele familien. Her er masser af plads, store værelser som stue, spisestue og køkken og masser udenomsplads. Man har næsten hele huset for sig selv, selv om ejeren godt kan finde på at dukke op med en småkage og ønske god jul, eller spørge om der er noget man mangler.

Faciliteter på Chalet Zentral

Chalet Zentral er beliggende i centrum af Wagrain og er egnet til 8-10 personer. I hytten er der 3 værelser, som er udstyret med bruser/bad og toilet. Desuden er der et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab, mikroovn, ovn og en stue med pejs, samt kabel-tv. Ved hyttens indgang ligger et skirum med varme, hvor støvlerne kan tørre, samt en dobbelt garage med plads til biler. Den centrale beliggenhed gør, at både skibus, skilifter, restauranter og supermarked er indenfor kort gåafstand, så I kan få det mest optimale ud af jeres skiferie i Østrig.  

Inkl. Wasserwelt Wagrain

Det skønne badeland Wasserwelt Wagrain ligger tæt på Chalet Zentral og er et stort plus for både store og små børn. En tur i Wasserwelt Wagrain er en god og sjov afslutning på en dag i vinterlandskabet.
1 gang pr dag i 2 timer, er inkluderet i prisen for boligen og der kan købes ekstra tid på stedet, hvis I ønsker mere vandpjaskeri.