Book online eller ring til os!
7015 4141

Skiferie Nytår

Oplev den specielle stemning på en skiferie i den traditionsrige nytårsuge

Skyd nytåret ind på ski

Der er noget helt særligt over at holde nytår på en skiferie. I kan hoppe ind i nytåret på ski om dagen, spise en rigtig nytårsmenu i jeres feriebolig, og når mørket falder på, vil I opleve, hvordan sneen lyser fyrværkeriet op! I kan både holde nytår nordpå i Sverige eller Norge eller tage sydpå med familien til en af vores mange destinationer. Læs mere

Skiferie Nyår

Hvordan fejres nytåret på ski?

Nytår i det hyggelige nord
I kan vælge at tage på en skiferie til Norges eller Sveriges fantastiske fjelde, hvor nytåret fejres på hyggeligste vis. Her vil være specielle aktiviteter til børnene i anledningen af nytår - og så er der måske mulighed for, at de kan holde sig vågne helt frem til midnattens festfyrværkeri.

Sidste dag i det festlige syd
Vælger I at tage på skiferie sydpå, kan I forvente et rigtig nytårsbrag! Afterski bliver taget til helt nye højder på denne festlige dag, og et traditionelt, stort lysshow med en masse fyrværkeri vil imponere hele familien. Vi har både skidestinationer til længere køreture sydpå, men I finder også skønne destinationer tættere på Danmark.

Stressfri skiferie i Nytåret

Skøn skiferie efter julens stress og jag
Julemad, gaveræs og andre af december måndes travle beskæftigelser kan afsluttes på den bedste vis med en skiferie over nytåret. I kommer ud i den friske bjergluft, får ski under fødderne og samvær med familien. Det er den absolutte frihed! 

Book skiferie i januar og få det hele med
En skiferie i januar vil kunne bookes til favorable priser, hvilket passer godt efter julehøjtiden. Skiferie i januar har også den kæmpe fordel, at der er færre personer på pisterne, så I rigtig kan slå jer løs. Herudover falder sneen oftest i januar, og den nyfaldne sne vil give rigtig gode betingelser på skiferien.

Skiferie Norden til Nytår

Norge byder på skønne skidestinationer, hvor I bl.a. kan besøge Norges største skiområde Trysil, stå på ski i De Skandinaviske Alper i Hemsedal, prøve Hafjells olympiske slalombakker, få en skiferie med en masse sne i Kvitfjell, prøve flere former for ski i Rauland. Oplev Norefjell, Gaustablikk, Skeikampen, Gautefall og vrådal, der er sande skiperler for hele familien. Alt i alt er Norge et oplagt valg for en skiferie i nytåret.

Familievenlige Sverige har Åre med meget mere end skiløb, Lindvallen der er en del af Sveriges største skiområde, familiehittet Stöten, varieret skiterræn i Branäs og uendelige muligheder i Idre Fjäll. I kan også tage til Tandådalen/Hundfjället, Vemdalen, Isaberg eller Ors Grönklitt, hvor natur og skiløb er virkelig smukt og fuldender en perfekt skiferie for hele familien. I sverige er i garanteret en hyggelige skiferie til nytåret.

Fjer nytår med skiferie i Alperne

Skiferie til korte og længere kør-selv-ferier
Hvis skituren skal gå sydpå over nytår, så finder I flere forskellige destinationer afhængigt af, hvor lang rejsetid I vil bruge. Alle skidestinationerne ligger i Europa, hvor I både kan tage til Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Frankrig, Schweiz eller Italien. 

Spis hjemme eller nyd nytårsmenu
På flere af hotellerne vil I kunne deltage i en stor nytårsfest, hvor I kan spise en lækker nytårsmenu og skåle nytåret ind sammen med dem, du holder af og de andre nytårsgæster. Vil I hellere spise hjemme i ferieboligen, så kan I lave jeres helt egen nytårsmenu, lige som I ønsker den i ferieboligens trygge og hyggelige rammer.