Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skyd nytåret ind på ski

Der er noget helt særligt over at holde nytår på en skiferie. I kan fejre nytåret på ski om dagen, spise en lækker nytårsmenu i jeres feriebolig og når mørket falder på, vil I opleve, hvordan fyrværkeriet lyser sneen op! I kan enten holde nytår nordpå i Sverige og Norge eller tage sydpå med familien til Østrig eller en af vores mange andre skidestinationer. Bestil en billig skirejse til nytår i dag og kom først til de bedste boliger.  

OBS! I forbindelse med nytår kan der være mulighed for mange forskellige ankomstdage. Nedenfor har vi lavet en oversigt over typiske ankomstdatoer henover nytår på vores populære skidestinationer i Norge, Sverige og Østrig. 

Se alle skiboliger henover nytåret

Nytår i Norge

Ankomst typisk søndag-søndag 29/12-5/1 2025

Bemærk, ankomst er også muligt fra:

28/12-4/1 2025 - klik her


Nytår i Sverige

Ankomst typisk søndag-søndag 29/12-5/1 2025

Bemærk, ankomst er også muligt fra 

28/12-4/1 2025 - klik her

Nytår i Østrig

Fx. ankomst lørdag-lørdag 28/12-4/1 2025

Nytår i Italien

Fx. ankomst lørdag-lørdag 28/12-4/1 2025

Se alle skiboliger til nytår 2024/25

Bemærk. at der kan være flere mulige ankomstdage på skidestinationerne.

Hold nytår på ski

Hvordan fejres nytåret på ski?

Nytår i det hyggelige nord
I kan vælge at tage på en skiferie til Norges eller Sveriges fantastiske fjelde, hvor nytåret fejres på hyggeligste vis. Her vil være specielle aktiviteter til børnene i anledningen af nytår - og så er der måske mulighed for, at de kan holde sig vågne helt frem til midnattens festfyrværkeri.

Sidste dag i det festlige syd
Vælger I at tage på skiferie sydpå, kan I forvente et rigtig nytårsbrag! Afterski bliver taget til helt nye højder på denne festlige dag, og et traditionelt, stort lysshow med en masse fyrværkeri vil imponere hele familien. Vi har både skidestinationer til længere køreture sydpå, men I finder også skønne destinationer tættere på Danmark.

Stressfri skiferie over nytår

Skøn skiferie efter julens stress og jag
Julemad, gaveræs og andre af december måneds travle beskæftigelser kan afsluttes på den bedste vis med en skiferie over nytår. I kommer ud i den friske bjergluft, får ski under fødderne og samvær med familien. Det er den absolutte frihed!

Book skiferie i januar og få det hele med
En skiferie i januar vil kunne bookes til favorable priser, hvilket passer godt efter julehøjtiden. Skiferie i januar har også den kæmpe fordel, at der er færre personer på pisterne, så I rigtig kan slå jer løs. Herudover falder sneen oftest i januar, og den nyfaldne sne vil give rigtig gode betingelser på skiferien.

Skiferie nordpå til nytår

Norge byder på skønne skidestinationer, hvor I bl.a. kan besøge Norges største skiområde Trysil, stå på ski i De Skandinaviske Alper i Hemsedal, prøve Hafjells olympiske slalombakker, få en skiferie med en masse sne i Kvitfjell eller prøve langrend i Telemarken. I kan bo i store, lækre hytter med god plads til nytårshygge eller moderne lejligheder med alt nødvendigt udstyr. Alt i alt er Norge et oplagt valg for en skiferie over nytår.

Lad nytårs-skiferien gå til familievenlige Sverige, hvor fx hyggelige Åre byder på meget mere end skiløb og Sälen har fantastiske skiområder for både store og små skiløbere. I kan også tage til Tandådalen/Hundfjället, Vemdalen, Isaberg eller Ors Grönklitt, hvor natur og skiløb er virkelig smukt og fuldender en perfekt skiferie for hele familien til nytår.

Tag på skiferie til Alperne for at fejre nytår

Skiferie til korte og længere kør-selv-ferier
Hvis skituren skal gå sydpå over nytår, så finder I flere forskellige destinationer afhængigt af, hvor lang rejsetid I vil bruge. Alle skidestinationerne ligger i Europa og I fx kan tage til:

  • Tyskland, som ligger tæt på Danmark, så I ikke skal køre så langt.
  • Østrig, der byder på lækre hoteller og sjov nytårs-afterski
  • Tjekkiet, som er billigt nytår på ski.
  • Italien, hvor I kan få en lækker, italiensk nytårsmenu og fantastisk skiløb.

Spis hjemme eller nyd nytårsmenu
På flere af hotellerne vil I kunne deltage i en stor nytårsfest, hvor I kan spise en lækker nytårsmenu og skåle nytåret ind sammen med dem, du holder af og de andre nytårsgæster. Vil I hellere spise hjemme i ferieboligen, så kan I lave jeres helt egen nytårsmenu, lige som I ønsker den i ferieboligens trygge og hyggelige rammer.