Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Book familiens skiferie i påsken

Tag på skiferie i påsken og nyd den hyggelige højtid på ski, hvor familien får en masse hyggeligt samvær med fx æggejagt i sneen. På skidestinationerne arrangerer de underholdende aktiviteter for børn i påsken, og så er der rigtig gode muligheder for at nyde forårssolen. Påsken er også sidste chance for at stå på ski i årets skisæson, da de fleste skiområder lukker ned efter påske. Hos Skiferie.dk har vi samlet et overblik over de bedste skiboliger i påsken til bl.a. Norge, Sverige og Østrig nedenfor. Læs mere

Påskeferie på ski med familien

Bestil skiferie for hele familien i enten marts, april eller i selve påsken og vær med til at afslutte skisæsonen med en masse sjove påskeaktiviteter og suverænt skiløb i forårssolen. 

I kan selvfølgelig stadig spise den traditionelle påskefrokost i en hyggelig skihytte med pejs, samle flere familier i forskellige lejligheder under samme tag og nyde snesevis af chokolade fra den årlige æggejagt eller booke indkvartering på et luksuriøst skihotel med pension, hvor I hverken skal købe ind eller lave mad, men blot koncentrere jer om skiløbet.

Skønne sneforhold på påskeski

Der er stadig gode chancer for skønne skiforhold helt frem til påsken, hvor nætterne byder på minusgrader, der sammen med snekanoner sikrer et solidt snelag, mens forårssolens kraft giver jer mulighed for at smide jakken, nyde restauranternes udendørsservering og tage på familievenlig afterski under åben himmel. 

Sidst på sæsonen er det en god idé at vælge et af de højtliggende skiområder som for eksempel:

Kør-selv-ferie, togtur eller færge

Det er nemt at køre til skistederne i Europa, og I kan endda bestille færge, så I ikke behøver køre hele vejen. Det er nemt og bekvemt, og så har I stadig mulighed for at benytte bilen på skiferien. 

I kan også tage toget om aftenen og vågne op til de sneklædte fjelde i Norden, hvor I overnatter i jeres egen togkupe.