Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Bestil næste års skiferie allerede nu

I kan forudbestille familiens næste skiferie til sæsonen 2024/2025 allerede nu på udvalgt destinationer. De mest populære boliger og uger sælges hurtigt, så vi anbefaler, at I booker skiferien i god tid. Det går især stærkt med uge 7, uge 8, julen og nytår.

Betal kun 500 kr. her og nu
I betaler kun 500 kr. her og nu for at forbooke, og op til 25% af opholdet d. 15/8 2024. For boliger til 14 eller flere personer betales 25% af opholdet med det samme. 90 dage før afrejse betales restbeløbet.

Se udvalget af destinationer herunder til Norge og Sverige. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7015 3939 for at høre nærmere. 

Ønsker I ikke at køre hele vejen på skiferie i Norge eller Sverige, kan I tage færgen noget af vejen og få en velfortjent pause.

Se hele udvalget til 2024/2025

Udvalgte destinationer til skiferie 2025

Trysil - Norge

Hemsedal - Norge

Geilo - Norge

Åre - Sverige

Gausta - Norge

Branäs - Sverige

Beitostølen - Norge

Lindvallen - Sverige

Stöten - Sverige

Kvitfjell - Norge

Vemdalen - Sverige

Kläppen - Sverige

Schladming - Østrig

Rauland - Norge

Hafjell - Norge

Idre Fjäll

Tandådalen/Hundfjället - Sverige

Norefjell - Norge

Wagrain - Østrig

Skeikampen - Norge

Idre Himmelfjäll - Sverige

Gå på opdagelse i hele udvalget af skiferie til 2025

Forbook skiferien 2025

Forbook vinterferien

Vil I afsted på skiferie i vinterferien i uge 7 eller 8, anbefaler vi, at I forbooker hurtigst muligt, da det går rigtig stærkt med de populære uger. Har I brug for hjælp til at forbooke vinterferien, kan vi kontaktes her eller på 7015 3939.

Er I mange, der vil på skiferien sammen, skal I også være hurtigt ude, da de store skiboliger bliver udsolgt først. I kan typisk forbooke nordpå først, og det er også her, I finder de største hytter til vennegruppen eller den store familie.


 

Forbook jul og nytår

Skiferie over jul eller nytår skal I også forbooke i god tid, hvis I vil være sikre på at få plads på det hotel, I drømmer. Det samme før sig gældende, hvis I skal ønsker en stor hytte med plads til at lave julemiddag eller fejre nytår. 

Husk, at I kun betaler 500 kr. her nu for at forbooke, hvis I bestiller senest d. 15/8 2024.

Skileje, liftkort og skiskole

Hos Skiferie.dk kan I bestille både liftkort, skileje og skiskole til jeres skiferie, så I slipper for at skulle have pengepungen frem, når I ankommer til jeres destination. Liftkort, skiskole og skileje kan bookes på alle vores skidestinationer i Sverige og Norge samt til flere af vores destinationer i Østrig, Italien og Tjekkiet. Læs mere om hvordan I bestiller liftkort, skiskole og skileje her. På siden finder I også vores kampagner og aktuelle rabatter for tidlig bestilling af liftkort, skiskole og skileje. 

Bemærk: Det er endnu ikke muligt at booke liftkort, skileje og skiskole til skiferie i 2025. 

Skiferie til Norge i 2025

I kan allerede nu sikre jeres favoritbolig på skiferie til Norge i 2025. Book allerede i dag, mens udvalget af skihytter, skilejligheder og skihoteller er størst. Hvis I er mange, som vil på skiferie til Norge sammen, så anbefaler vi at booke i god tid, da de store hytter og lejligheder ryger hurtigt. 

Det er ikke uden grund at Norge af en af danskernes favoritdestinationer til skiferien. I Norge venter nemlig skiløb for alle uanset om I er nybegyndere eller erfarne skiløbere. Skiområderne er børnevenlige, og så finder I masser af aktiviteter uden for pisterne.

Skiferie i Sverige i 2025

De svenske skiområder er yderst populære skidestinationer for danske børnefamilier, da de byder på meget børnevenligt skiløb og aktiviteter for familiens mindste. Derfor er skiferie i vinterferien i uge 7 eller 8 nogle af de uger, som først bliver udsolgt. Det er derfor en god idé ikke at vente for længe med at bestille, hvis I har ud set jer en bolig og destination, som opfylder jeres ønsker og behov. 

I Sälen finder I nogle af Sveriges mest børnevenlige skiområder med brede pister og familievenlige faciliteter. Læs mere om skiferie med børn her.

Skiferie med færge

Gør køreturen på skiferien kortere ved at tage færgen noget af vejen. Det er perfekt til at få et lille hvil, få fyldt maverne og hygge med et spil. Hvis I rejser med børn, er det oplagt at tage færgen, så børnene kan få brugt lidt energi ombord på færgen, så de slipper for at sidde stille i mange timer i streg. I kan læse mere om skiferie med færge her.

Bemærk: Det er desværre endnu ikke muligt at bestille færge til skiferie i 2025. Det er selvfølgelig muligt at tilføje til jeres booking, så snart færgerne er klar.