Book online eller ring til os!
7015 4141

Juleferie på ski

Skiferie og hvid jul i bl.a. Norge, Sverige og Østrig

Skiferie over julen med familien

Hold en hyggelig jul ud over det sædvanlige, når hele familien tager på ski i juleferien! I kan opleve vinteren på vidunderlige skidestinationer i fx Norge, Sverige og Østrig, hvor I endelig får hvid jul. Skiområderne emmer af julestemning og I får en 24. december på ski, som børnene aldrig glemmer. I kan både nå en tur på pisterne, at forberede julemaden og at slutte dagen af med en dejlig julemiddag og julegaver. Så slip julestressen og lad sneen og bjergene danne ramme om årets hvide jul. Læs mere

Juleferie på ski

Storhytter til juleferien

Skal I mange afsted på skiferie i julen, som gerne vil bo sammen, så tilbyder vi både storhytter og store lejligheder. I skal dog bestille de store boliger i god tid, da julen sammen med nytåret og vinterferieugerne bliver hurtigt udsolgt.

De store boliger har plads helt op til +20 gæster, så der er rig mulighed for at holde en stor familiejul og nyde en dejlig julemiddag sammen.

Hvad med nytår?

Vil I på skiferie over nytår og stå på ski i skæret fra fyrværkeri, så tilbyder vi også skønne skiboliger i bl.a. Norge, Sverige, Østrig og Tjekkiet. I kan fx holde nytårsskiferie med sjov afterski i Bad Gastein i Østrig eller fejre et hyggeligt nytår med familien i Åre i Sverige. 

Husk, vi gerne hjælper jer med at finde en skirejse til nytår på 7015 4141.