Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie over julen med familien

Hold en hyggelig jul ud over det sædvanlige, og tag hele familien med på ski i juleferien! I kan opleve vinteren på hyggelige skidestinationer i fx Norge, Sverige og Østrig, hvor I er garanteret en hvid jul. Skiområderne emmer af julestemning og I får en 24. december på ski, som børnene aldrig glemmer. I kan både nå en tur på pisterne, at forberede julemaden og at slutte dagen af med en dejlig julemiddag og julegaver. Så slip julestressen og lad sneen og bjergene danne ramme om årets hvide jul.

OBS! Henover julen 2024 er der forskellige muligheder for ankomstdage, som afhænger af hvilken skidestination I ønsker. Nedenfor har vi lavet en oversigt med de typiske ankomstdatoer henover julen på forskellige skidestinationer. 

Jul i Norge

Ankomst typisk søndag-søndag d. 22/12-29/12 2024. 

Bemærk, ankomst er også muligt fra:

21/12-28/12 2023 - klik her

Jul i Sverige

Ankomst typisk søndag-søndag d. 22/12-29/12 2024. 

Bemærk, ankomst er også muligt fra:

21/12-28/12 2024 - klik her


Jul i Østrig

Fx. ankomst lørdag-lørdag fra 21/12-28/12 2024


Se alle skiboliger i julen 2024

Bemærk, at der kan være flere mulige ankomstdage på skidestinationerne. 

Juleferie på ski

Tag julehyggen med på skiferie

Er I familien, der elsker alt ved julen? Så skal I selvfølgelig have den med på ski i juleferien. Dage fyldt med skiløb i sneklædte landskaber og sneen der daler ned ude foran vinduet i den varme stue, hvor der er tændt op i pejsen. Lyder det hyggeligt? Så book skiferien i jeres juleferie.

Storhytter til juleferien

Skal I mange afsted på skiferie i julen, som gerne vil bo sammen, så tilbyder vi både storhytter og store lejligheder. I skal dog bestille de store boliger i god tid, da julen sammen med nytåret og vinterferieugerne bliver hurtigt udsolgt.

De store boliger har plads helt op til +20 gæster, så der er rig mulighed for at holde en stor familiejul og nyde en dejlig julemiddag sammen. Undersøg de mange tilbud i bl.a. Sverige, Norge og Østrig. 

Planlæg julemiddagen

Julemiddagen hører sig selvfølgelig til juleaften, og den behøver I ikke at undvære på skiferien. Undgå at hive hele julemiddagen med hjemmefra, og nøjes med indkøb i nærheden af boligen. Uanset om I er i Sverige, Norge eller Østrig, har I mulighed for at få en julemiddag med et præg af nye traditioner. Inddrag den svenske juleskinke og peberkagerne, de norske ribbe eller lutefisk eller østrigsk gås med glühwein.

Skab julestemning på skiferien

Vil I skrue ekstra op for julestemningen på skiferien, så køb lidt julepynt eller tag noget med hjemmefra, så I kan pynte op til en hyggelig juleaften.  En gåtur i sneen med dæmpet belysning og duften af varm kakao eller glühwein er også med til at gøre skiferien hen over julen helt speciel. Kør en tur i kane, lav sneengle og lad julefreden sænke sig. 

Jul i sneklædte landskaber

Med en skiferie i julen er I sikret en hvid jul, og der er masser af muligheder for både at holde jer aktive i sneen og nyde udsynet. Får I lyst til en pause fra alpinski, så tag langrendsskiene på og nyd en stille tur gennem de smukke snelandskaber. Tag en tur op i højderne og nyd udsynet over den uberørte sne.

Hvad med nytår?

Vil I på skiferie over nytår og stå på ski i skæret fra fyrværkeri, så tilbyder vi også skønne skiboliger i bl.a. Norge, Sverige, Østrig og Tjekkiet. I kan fx holde nytårsskiferie med sjov afterski i Bad Gastein i Østrig eller fejre et hyggeligt nytår med familien i Åre i Sverige. 

Husk, vi gerne hjælper jer med at finde en skirejse til nytår på 7015 3939.