Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 4141

Book skibolig ved de bedste offpiste-områder

I kan finde alt fra hyggelig offpiste igennem skoven under trægrænsen til udfordrende offpiste fra de stejleste, nøgne bjergsider i Norge og Sverige. Særligt børnene kan godt lide at hoppe fra pisten direkte ind på de smalle spor mellem træerne på de lavere beliggende skisportssteder, mens højere beliggende offpiste typisk kræver lidt mere erfaring, da det ofte er stejlere, og terrænet mere udfordrende. Det er muligt at booke en guidet offpiste-tur, og derudover er det altid en god ide at sætte sig godt ind i de lokale forhold på skistedet, inden I begiver jer ud i puddersneen. Læs mere

Offpiste i Norge og Sverige

Tag på skiferie med offpiste i Norge

På nogle af Norges mest familievenlige skisteder finder I gode muligheder for skiferie med offpiste både for børn og voksne uanset jeres niveau. De populære skiområder Trysil og Hemsedal tilbyder begge ture med guide, hvor I bliver taget ud i puddersneen under trygge forhold. 

Derudover kan de voksne prøve at følge med børnene på de korte ski gennem de sneklædte skove, mens de virkelige vovehalse kan tage bjergtoget helt op til Gaustatoppen for at nyde udsigten over skiområdet Gaustablikk og køre ned igen enten med toget eller offpiste.

Åre byder på Sveriges bedste offpiste

I svenske Åre kan I kombinere familievenligt skiløb med sjove ture ned ad nogle af Sveriges bedste offpister. Med liften kommer I højt op på bjerget, og kan enten bestille snescooter eller tage skiene over skulderen og gå de sidste stykke op, hvor I kan begynde offpiste-turen. Uanset om familien skal en tur offpiste, om I melder jer til en gruppetur eller bestiller privat guide, så har Åre offpisten til jer. Fra toppen af Baksidan kan I stå offpiste til bunden ved kabineliften med en faldhøjde på over 1.000 meter, mens offpiste-turen ved Åreskutan er for de erfarne skiløbere.