Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Mountain Resort Lejligheder Fageråsen Panorama

Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Indkøb
1.2 km
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Indkøb
1.2 km
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Mini skiferie
Ski lift
50 m
Skiløb til/fra boligen/området
Skiskole
1.2 km
Spa & Wellnessfaciliteter
Pool i wellness-område
Mod gebyr
Fitnessrum
Sauna
Mod gebyr
Behandlinger
Mod gebyr
Butikker
Indkøb
1.2 km
Skishop
Internet
Wifi
Legerum til børn
Legerum til børn
Parkering / vejafgift
Betalingsvej
Restaurant/bar
Afterski
Bar
Restaurant

Mountain Resort i Trysil lige til pisten

Alt under et tag på Mountain Resort i Trysil

Mountain Resort i Trysil er vores mest bookede lejligheder i panoramaområdet beliggende 820 m.o.h. Fantastisk beliggenhed med pisten lige udenfor døren, og de flotte nye lejligheder byder alle på balkon. Resortet tilbyder mange fristende og hyggelige oplevelser. Skal I nyde en eftermiddag i spa-afdelingen, en tur i legerummet med de yngste eller nyde en skøn middag i restauranten, skal I vælge Mountain Resort. Alt er under samme tag, så sæt bare skistøvlerne og hæng jakken, når dagen på pisten slutter, og nyd godt af alle de faciliteter, som Mountain Resort byder på.

På ski og skiskole til og fra Mountain Resort

Pisten er lige uden for døren, og I kommer nemt til det øvrige skiområde, da liften tager jer direkte ud til terrænnet. Der er transportløjpe tilbage til Mountain Resort, så udforsk gerne hele Trysil på ski, og kom nemt tilbage til Mountain Resort. Skal I bruge skiskolen, skal I være opmærksomme på, at denne starter oppe ved lift nr. F12. For at komme til skiskolen, skal I op med en lift og stå på ski dertil. For begyndere anbefaler vi, at I tager bilen til parkeringspladsen ved skitorvet på Høyfjellscenteret, herfra kan I gå til skiskolen.

Afslapning og velvære på Mountain Resort

Spa, pool og fitness - alt for krop og sjæl. Er benene trætte efter en lang dag på ski, eller ønsker I at forkæle jer selv med en spa behandling, så kan vi varmt anbefale jer at booke behandlinger. Hvis I ikke ønsker behandlinger, kan I købe adgang til pool- og relax afdelingen og nyde poolen, de forskellige saunaer og den fantastiske udsigt. Er der mere energi, som skal brændes af, så finder I også et træningsrum På Mountain Resort. Der er 50% rabat på entrepriserne boligens gæster. Adgang til alle disse faciliteter er mod betaling.