Book online eller ring til os!
7015 4141
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Indkøb
1.2 km
Populære og lækre lejligheder fra 4-6 personer
Hyggeligt hotel og lejligheder kombineret. Her er restaurant, bar, spa afdeling, pool, træningsrum, legerum, afterski, skiudlejning, sportsbutik og indkøb. Mountain Resort i Trysil er en stor succes, og henvender sig til alle, store som små. Læs mere
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Indkøb
1.2 km
Boligtype
Lejlighed
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig
Ski information
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Skiløb til/fra boligen
Spa & Wellnessfaciliteter
Pool i wellness-område
Mod gebyr
Sauna
Mod gebyr
Fitnessrum
Behandlinger
Mod gebyr
Butikker
Skishop
Indkøb
1.2 km
Legerum til børn
Legerum til børn
Internet
Wifi
Restaurant/bar
Restaurant
Afterski
Bar

Mountain Resort i Trysil lige til pisten

Alt under et tag på Mountain Resort i Trysil

Mountain Resort i Trysil er vores mest bookede lejligheder i panoramaområdet beliggende 820 m.o.h. Fantastisk beliggenhed med pisten lige udenfor døren, og de flotte nye lejligheder byder alle på balkon. Resortet tilbyder mange fristende og hyggelige oplevelser. Skal I nyde en eftermiddag i spa-afdelingen, en tur i legerummet med de yngste eller nyde en skøn middag i restauranten, skal I vælge Mountain Resort. Alt er under samme tag, så sæt bare skistøvlerne og hæng jakken, når dagen på pisten slutter, og nyd godt af alle de faciliteter, som Mountain Resort byder på.

På ski og skiskole til og fra Mountain Resort

Pisten er lige uden for døren, og I kommer nemt til det øvrige skiområde, da liften tager jer direkte ud til terrænnet. Der er transportløjpe tilbage til Mountain Resort, så udforsk gerne hele Trysil på ski, og kom nemt tilbage til Mountain Resort. Skal I bruge skiskolen, skal I være opmærksomme på, at denne starter oppe ved lift nr. F12. For at komme til skiskolen, skal I op med en lift og stå på ski dertil. For begyndere anbefaler vi, at I tager bilen til parkeringspladsen ved skitorvet på Høyfjellscenteret, herfra kan I gå til skiskolen.

Afslapning og velvære på Mountain Resort

Spa, pool og fitness - alt for krop og sjæl. Er benene trætte efter en lang dag på ski, eller ønsker I at forkæle jer selv med en spa behandling, så kan vi varmt anbefale jer at booke behandlinger. Hvis I ikke ønsker behandlinger, kan I købe adgang til pool- og relax afdelingen og nyde poolen, de forskellige saunaer og den fantastiske udsigt. Er der mere energi, som skal brændes af, så finder I også et træningsrum På Mountain Resort. Der er 50% rabat på entrepriserne boligens gæster. Adgang til alle disse faciliteter er mod betaling.