Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Sölden (Ötztal Gletsjer)

Gletscherskiløb og skiløb til alle

Sölden er et fremragende skiområde, der er placeret smukt i den vestligste del af Østrig. Her venter du intet mindre end 144 km pister med sværhedsgrader til alle niveauer, og området er spækket med et væld af lifter direkte forbundet med gletscherløjper, der gør området særdeles snesikkert. Skiområdet er placeret 1350-3340 m.o.h. og har i alt 33 lifter. I Sölden kan I se frem til meget mere end skiløb. Her er der f.eks. også et stort sportscenter, hvor I kan prøve kræfter med mere end 30 forskellige sportsgrene.Gletscherskiløb og skiløb til alle
Sölden er et fremragende skiområde, der er placeret smukt i den vestligste del af Østrig. Her venter du intet mindre end 144 km pister med sværhedsgrader til alle niveauer, og området er spækket med et væld af lifter direkte forbundet med gletscherløjper, der gør området særdeles snesikkert. Skiområdet er placeret 1350-3340 m.o.h. og har i alt 33 lifter. I Sölden kan I se frem til meget mere end skiløb. Her er der f.eks. også et stort sportscenter, hvor I kan prøve kræfter med mere end 30 forskellige sportsgrene. Læs mere

Skiferie i Sölden

Alt om skiferie i Sölden

Et varieret skiområde
Når I tager på skiferie til Sölden, vil I opleve et fremragende skiområde med et varieret og snesikkert terræn. Her er der ca. 70 km blå pister, 45 km røde pister og 29 km sorte pister, og dermed er der noget for både nybegyndere og de mere erfarne skiløbere. I Sölden venter der to funparks til snowboardere, mere end 30 restauranter i skiområdet, sjove sportsaktiviteter og god afterski. En stor del af skiløbet foregår i over 1350-3340 meters højde, som gør skisæsonen lang i Sölden. Derudover er det muligt for skikanonerne at lave sne, der kan dække ca. 77% af pisterne.

Find og book jeres næste skiferie til Sölden online på skiferie.dk eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 3939. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til den perfekte skiferie, der passer til netop jeres ønsker og behov.

Et fantastisk skiområde med gletsjerskiløb

I det store og varierede skiområde ligger de fleste pister i over 2000 meters højde, hvor der er forskellige sværhedsgrader til både begyndere og øvede, og terrænets længste nedfart er på hele 11 km. Eftersom pisterne ligger i den højde, kan I være næsten sikre på god sne under jeres skiferie i Sölden. Tre af bjergene er beliggende i mere end 3000 meter over havoverfladen. Skiområdet er ikke et af Østrigs største, hvis man måler på pistekilometer, men til gengæld byder Sölden på et moderne liftsystem, der er helt i top. Lifterne har en høj kapacitet pr. time og tager dig hurtigt og komfortabelt rundt i skiområdet, mens du kan nyde storslået udsigter på en solrig dag. Området er naturligvis også forbundet til gletsjere med gondollift. Desuden er der mulighed for at købe liftkort, som dækker hele Ötztal-området, som består af seks skiområder med samlet over 300 pistekilometer.

I kan også tage kælken ned ad en af Söldens 5 km piste, som er perfekte for dem, der ønsker at kælke. Her er der fart over feltet, og både små og store vil more sig gevaldigt. Der er mulighed for at lave et lille stop på vejen ved en af de mange restauranter på pisterne, når sulten eller tørsten melder sig. 

Dansk skiskole i Sölden

I Sölden finder I flere forskellige skiskoler alt efter hvilket område, I bor i. Hos Skischoolonline har I mulighed for at booke danske skilærer. Her kan I lære teknikken til bl.a. alpin og snowboarding. De certificerede instruktører står klar til at hjælpe jer på vej mod en fantastisk skiferie, hvor I trygt og sikkert kan prøve kræfter med skiene, inden I suser ned ad pisterne på egen hånd. Her vil der blive taget hånd om jer uanset niveau, og I bestemmer selv, om I ønsker gruppeundervisning eller privatundervisning alene eller i mindre grupper.

I kan desuden tage på heldagsskiture med jeres instruktører, hvor I kan opleve alt, hvad Sölden har at byde på.


Aktiviteter i Sölden

I Sölden venter der meget mere end bare skiløb for hele familien. Ud over de mere end 30 restauranter i alperne kan I more jer med både sport, kælkning og i vandland. Derudover er det også muligt at løbe på langrend, tage på guidet vandreture i snesko eller udfordre balancen på et par skøjter. Selvfølgelig byder Sölden også på festligt afterski. 

Freizeit Arena
I Sölden finder I det store sportscenter, Freizeit Arena, hvor der tilbydes mere end 30 forskellige sportsgrene. Så hvis ikke energien er opbrugt, er der masser af sjove muligheder for at få pulsen op.

Aqua Dome
Blot 10 minutters kørsel fra centrum af Sölden ligger badelandet Aqua Dome, som bl.a. har et kæmpe wellnessområde og et børneområde til de mindste vandhunde.

Skiområderne i Ötztal

Sölden er en del af Ötztal, som består af 6 skiområder med i alt 363 km pister og 90 lifte. For at få adgang til alle områderne er det nødvendigt at købe Ötztal Super Skipass, som giver jer ubegrænset adgang til alle pisterne. Ötztal består af Sölden, Gurgl, Hochoetz-Kühtai, Niederthai, Gries og Vent. Skiområderne inkluderer gletsjerskiløb. Takket være den høje beliggenhed kan skisæsonen strække sig fra efterår til forår. 

Sölden og Ötztal byder på et imponerende udvalg af piste, der passer til enhver skiløbers evner og præferencer. Fra brede, åbne pister for begyndere til udfordrende terræn og stejle skråninger for de mere erfarne, er der noget for enhver smag.