Bestil online eller ring
7015 4141

Perfekt for de mindste

I Sverige finder I et bredt udvalg af skønne skiområder, hvor der er lagt op til den bedste skiferie med hele familien. Nogle af skiområder byder nemlig på et væld af aktiviteter og faciliteter, der danner rammen om en skiferie, hvor selv de mindste kan være med. Læs mere

Skiferie for børnefamilien

Skiferie for børnefamilien

Meget mere end blot skiløb
I Sverige kan I vælge mellem flere skiområder, der byder på en masse gode faciliteter for hele familien, og hvor der er fokus på de mindste skiløbere. Skal I afsted med børn, der ikke er erfarne med at stå på ski, er det vigtigt at vælge den helt rigtige destination, der dækker jeres behov.

Ud over at de fleste destinationer bl.a. har skiskole, børnepasning og kort kø ved lifterne, bydes der også på et hav af gode faciliteter, aktiviteter og underholdning, der tilsammen giver jer en skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb.
Fire perfekte skiområder i Sverige til de mindste

Fire perfekte skiområder i Sverige til de mindste

Når I som børnefamilie skal afsted på skiferie til Sverige, er Stöten et godt udgangspunkt. Stöten er et dejligt område ved Sälen med en masse muligheder for børn. Her finder I skiskole til børn fra 3 år, mange grønne piste, badeland med børnebassin, børneklub, kælkebakke og rullebånd. I kan ligeledes tage til Isaberg, som er det perfekte valg, når familiens yngste skal stå på ski for første gang. Her er en lille, fin børnebakke, familievenlige piste og hyggelige boliger. I Idre Fjäll bor I altid tæt på pisten. I dette område venter bl.a. en god skiskole, svømmehal med børnebassin, legerum, bowling og spillerum. Idre Fjäll er et super hyggeligt familieområde, hvor I har muligheden for at tage på kaneture. I kan også vælge Lindvallen som destination. Her findes et stort børneområde, badeland i Experium, underholdning for de mindste, børnevenlige nedfarter, og her er Snemanden Valle altid klar med en high five i skiskolen.
Luk vinduet X