Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Livigno

Livigno er en sand skiferieperle

Livigno ligger i det nordlige Italien tæt på grænsen til Schweiz og er et skisportssted i særklasse. Her får I velfungerende liftesystem, et væld af nedfarter, Italiens bedste freestyle-park, suveræne langrendsspor, børnevenlige rammer og toldfrit indkøbsområde.Livigno er en sand skiferieperle
Livigno ligger i det nordlige Italien tæt på grænsen til Schweiz og er et skisportssted i særklasse. Her får I velfungerende liftesystem, et væld af nedfarter, Italiens bedste freestyle-park, suveræne langrendsspor, børnevenlige rammer og toldfrit indkøbsområde. Læs mere

Hold skiferie i Livigno i Italien

Alt om skiferie i Livigno

Tag til det italienske skiområde Livigno, hvor rammerne for en fremragende skiferie er i top. Skisportsstedet er en sand perle for familier, hvilket skyldes byens evne til at skabe de perfekte omgivelser for børnefamilier såvel som familier med teenagere. Her får du også oplevelsen af den italienske kultur og gastronomi, som vi danskere holder så meget af. 

Skiområdet bugner af nedfarter i alle sværhedsgrader, og da der både er pister på øst og vestsiden af byen, vil der altid være mulighed for at finde en løjpe med solskin. Med 115 km pister vil I kunne finde et hav af sjove pister, der passer til jeres niveau og alder.

Varieret skiløb i Livigno

Livigno er et alsidigt skisportsområde, hvor der er noget at vælge imellem uanset om du er barn, voksen, nybegynder, øvet, alpinløber, langrendsløber eller snowboarder. De 115 km pister i 1800-2900 meters højde er fordelt på:

  • 30 km blå pister
  • Hele 65 km røde pister 
  • 20 km sorte pister
  • 6 kabinelifte
  • 13 stolelifte
  • 11 slæbelifte. 

Hvis I ønsker at løbe langrend på jeres skiferie i Italien, er der hele 30 km langrendsløjper i smukke omgivelser, der er klar til at blive udforsket. Der er endda mulighed for at give sig i kast med biathlon, som kombinerer langrend med riffleskydning. Der er også flere skiskoler for både nybegyndere og øvede med Livignos 150 professionelle skiinstruktører. 

Ønsker I at øve jeres tricks på de lange brædder, er der et væld af muligheder i Livigno; hop, funparks, pipe, freeride cross, en kæmpe airbag og alverdens forhindringer. Ønsker I at stå på ski, når mørket falder på, er der aftenskiløb en gang om ugen.

Livigno for børn

Der er gode muligheder for, at familiens mindste kan lære at stå på ski og elske det. Livigno tilbyder en del skiskoler med dygtige skiinstruktører. Der er ligeledes små funparks, som er ideelle til børn med sjove animationer og små hop. Livigno har formået at kreere et legeland i sneen, The Livin'Ice Park, som er én stor udendørs legeplads. Her kan de små bl.a. få lov til at more sig, og hygge sig med jævnaldrende på sjove rutsjebaner lavet ud af sne.

Ydermere tilbyder Livigno en børneklub, hvor de små kan lege med spil eller på adventure stier med små forhindringer, deltage i racerløb eller hygge sig i det indendørs område, hvor man kan købe frokost. Forældre, som vil nyde lidt alenetid, kan benytte sig af Kid's Clubs dygtige personale, som vil se efter jeres børn.

Vandland, mountainbikes og vandreture

I kan glæde jer til et alsidigt aktivitetsprogram, hvis I vælger at drage til Livigno på jeres næste skiferie. Efter en lang dag i den friske luft kan det være tiltrængt at få varmen med en svømmetur i det store vandland, Aquagrande, som ligger tæt på skisportsstedet. Der er et afslappende wellnessområde, hvor I kan få afstressende behandlinger, eller få pulsen op i motionscenteret. 

Ønsker I at opleve naturen, kan I give jer i kast med Fat Bike, som er mountainbikes med brede og tykke dæk, så I kan komme omkring på de tilsneede stier. Derudover er der gode vandrestier samt mulighed for gåture i snesko. Ønsker I en ekstraordinær oplevelse på ferien, kan I prøve en helikoptertur og nyde den spektakulære udsigt fra oven. Alle disse aktiviteter er mod betaling.

Mad og drikke

Livigno har et væld af udsøgte restauranter og hyggelige caféer, hvor I med sikkerhed vil kunne finde noget at spise og drikke, som vil falde i god jord hos hele familien. Med alt fra traditionel schweizisk mad, til klassiske italienske retter, hyggelige varmestuer, finere restauranter og hurtig take-away er Livigno et rigt sted for al slags mad. 

Der er ligeledes flere barer, pubs og natklubber, hvis I ønsker at opleve et rigt byliv og gode cocktails på ferien. 

Da Livigno ligger i et toldfrit område, elsker ferierejsende at shoppe når de tager hertil. Foruden vilde rabatter på mad og drikke, kan I tage til det store shoppingcenter, hvor I kan købe tøj med hjem. Der er over 250 butikker i 1816 meters højde.