Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Bo direkte til pisten i Bad Hofgastein

Schiwiese ligger direkte til pisten, så I kan stå på ski til og fra døren. Bakken udenfor Schiwiese er en ideel børnebakke, og pisten fører direkte over til Schlossalmbahn. Ved Schiwiese finder I den smukkeste udsigt, den dejligste atmosfære og en ideel skiferie. Trænger I til at svømme lidt eller komme en tur i spa, så ligger Alpen Terme ikke langt herfra. I kan også nemt besøge den skønne by Bad Hofgastein, hvor I finder restauranter og et supermarked. Ved Schiwiese er skimulighederne fantastiske og her både noget for børn og voksne. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Lift: 100m
 • Restaurant: 200m
 • Indkøb: 150m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Skiområdet - Bad Hofgastein / Bad Gastein

  Skiområdet - Bad Hofgastein / Bad Gastein

  Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gasetin og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.
  Bad Gastein og Bad Hofgastein hænger direkte sammen, og der er mange gode variationer at finde.
  Ved dalstationen i Bad Hofgastein finde I et rigtig dejligt børneområde. Her holder skiskolerne til, og her kan I trygt lade jeres små poder lære skiløbets kunst uden at I skal bekynre jer. Der er tryllertæpper der fører børnene op ad bakken, der er små figurer og en masse gode hjælpemidler, som de veluddannede skilærer bruger til at undervise og frem for alt lege på ski med børnene.
  Bad Hofgastein

  Bad Hofgastein

  Ferienhaus Schiwiese ligger få minutters gang fra centrum af Bad Hofgastein. Bydelen Bad Hofgastein er en fin gammel bydel, med mange historiske bygninger hvor der i dag er hoteller og restauranter. Det er en by med masser af atmosfære og den hyggelige gågade der går ned gennem centrum, har et stort udbud af restauranter og cafeer samt en lang række butikker.
  Der er både specialvare butikker og supermarkeder at finde i byen, hvis man ønsker at handle og lave mad i boligen.
  Luk vinduet X