Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Smukt hotel i Bad Gastein

Dette hotel tilbyder høj komfort og god service. Der er et spaområde, god mad og flotte omgivelser til gæster der vælger at overnatte her. Hotellet ligger få minutters gang fra Bad Gasteins centrum, hvor man nyde byens butikker, restauranter og barer. Hvis man gerne vil blive hotellet, er der også en lækker restaurant, som tilbyder lækre egnsretter, samt international retter. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • 1/2 pension inkl.: Ja
 • Skibus: 100m
 • Lift: 1km
 • Centrum: 900m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Hotel Das Gastein

  Mere om Hotel Das Gastein

  Hotel Das Gastein er et perfekt hotel til jeres næste skiferie! Hotellet kombinerer den klassiske østrigske stil med moderne kvalitet. Alle værelser er indrettet med udgangspunkt i gæsternes komfort - de er lyse, rummelige, har behagelige senge og balkon.

  Hotellet har fokus på hele familiens komfort. Der er faciliteterer som lejeplads og lejerum til børnene og derudover en flot have, omgivet af idylliske bjerge. Til de voksne der ønsker maksimal afslapning kan I hoppe i spa-området, som bl.a. tilbyder sauna, dampbad, solarium og massagerum. Om vinteren har hotellet et område, hvor man kan spille curling - et kæmpe hit for hele familien!


  Halvpension inkluderet i prisen

  Halvpension inkluderet i prisen

  På Hotel Das Gastein er halvpension med i prisen - Få en perfekt start på dagen ved morgenmadsbuffeten, hvor et bredt udvalg af morgenmadsretter fylder bordet og alt fra brød, ost, skinke, yoghurt og æg står på menuen. Til aftensmad kan I se frem til en 4-retters a-la-carte menu, som tager udgangspunkt i den rustikke østrigske madkultur. Nogle dage vil der blive serveret en buffet. Drikkevarer skal købes ved bordene.

  Priser for Julemiddag og Nytårsmiddag.
  Julemiddag: Voksen 40€, barn 6-16 år 15€, for barn under 6 år opkræves ikke noget gebyr.
  Nytårsmiddag: Voksen 65 €, barn 6-16 år 20€ og børn under 6 år opkræves ikke noget gebyr.
  Lidt om Bad Gastein og skiområdet

  Lidt om Bad Gastein og skiområdet

  Hotel Das Gastein ligger i Bad Hofgastein, kendt som en af østrigsk mange fantastiske skiområder. Fra hotellet er der 900 meter ind til centrum, hvor I finder butikker, restauranter, barer og caféer.

  Der er ca. 1 km til nærmeste lift, men kun 100 meter til skibussen, som hurtigt kører jer til liften. Med liften kommer i nemt op i terrænet og kan stå i Bad Hofgastein området eller stå på ski direkte over til Bad Gastein skiområdet. I kan desuden tage skibussen til Sportgastein, som byder på fantastisk off piste, eller videre til Dorfgastein og stå videre over i Grossarl området. 
  Luk vinduet X