Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - hotel set udefra Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - hotel set udefra i aftenlys Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - pist lige bag hotel Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - hotel i aftenlys Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - sauna Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - sauna Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - afslapningsareal Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - hotel restaurant Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - hotel restaurant Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - middagsbuffet Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - middagsbuffet Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - middagsbuffet Hotel Almrausch i Saalbach / Hinterglemm - wellness

Ideel beliggenhed ved skilift

Dette familiedrevet skihotel er placeret i centrum af Hinterglemm, hvor I har både indkøbsmuligheder og lift inden for den nærmeste afstand. Hotel Almrausch byder på lækre wellness-faciliteter, hvor I har rig mulighed for at slappe af, samt udsøgt morgenmad og rum til støvler og ski, som giver jer de bedste forudsætninger for en komplet skiferie. Læs mere

Fra: 2.239 DKK
pr. person, 3 dage
Vælg boligtype
9 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Centrum: 0m
 • Lift: 50m
 • Ski-in/ski-out: Nej
 • Skibus: 150m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hotel Almrausch

  Alt om Hotel Almrausch

  Dette skønne 4-stjernede skihotel er et sikkert feriehit. I bliver budt velkommen af hotellets venlige personale i receptionen og lobbyen, hvor der er gratis WiFi. Hotellet har elevator og fri parkering, hvilket gør det let for jer at bevæge jer rundt - både på og uden for hotellet. Hotellet Almrausch har en helt exceptionel beliggenhed i det centrale Hinterglemm, hvor der er liv, charme og indkøbsmuligheder inden for rækkevidde. Kan I ikke vente med at komme ud ad døren for at stå på ski, er Hotel Almrausch det rette hotel for jer. Her bor I blor 50 meter fra liften, samt 150 meter fra hvor skibussen holder til.

  Find og bestil jeres foretrukne bolig online her på siden eller på tlf. 7015 4141, hvor I får gode tilbud og priser på Østrigs bedste skiboliger til hele familien. 
  Hotellets luksuriøse faciliteter

  Hotellets luksuriøse faciliteter

  Wellness
  Foruden ekstraordinær beliggenhed byder Hotel Almrausch på afslappende og luksuriøse faciliteter, da velvære og komfort er i fokus på dette skønne hotel. Hotellet har både bio sauna, finsk sauna, dampbad og et afslapningsrum, som er med til at få jer helt ned i gear efter en lang dag på ski. Bemærk, at wellness afdelingen har åben fra 15:00-20:00.

  Mad og drikke
  I kan starte dagen godt ud med en lækker morgenmad i morgenmadsrummet, så I er klar til en lang dag i den friske luft på de lange brædder. I kan runde dagen af med en lille drink eller noget varmt at drikke i hotellets bar.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.
  Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.
   
  Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

  For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
  Luk vinduet X