Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Haus Haid i Wagrain - skibolig set udefra Haus Haid i Wagrain - bolig set udefra 2 Haus Haid i Wagrain - ved ved bolig Haus Haid i Wagrain - wellnessrum Haus Haid i Wagrain - bruser og sauna Haus Haid i Wagrain - liggestole i afslapningsrum Haus Haid i Wagrain - sauna Haus Haid i Wagrain - sauna 2

Haus Haid - Rummelige lejligheder med gratis adgang til vandland Wasserwelt Wagrain

Tag familien med på skiferie til Wagrain og bo i en skøn lejlighed i Haus Haid. Haus Haid ligger i centrum af Wagrain med nem adgang til både pisterne, lifterne, supermarked og restauranter. Lejlighederne er store og hyggeligt indrettet og har egen balkon eller terrasse. I bygningen finder I desuden tørrerum, wellnessafdeling (mod gebyr) og meget mere. Med i prisen får I gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain, som vandglade sjæle kommer til at elske. Læs mere

Fra: 461 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
5 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 500m
 • Centrum: 200m
 • Skibus: 130m
 • Indkøb: 300m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Haus Haid

  Mere om Haus Haid

  Haus Haid byder på store, komfortable og rummelige lejligheder i den øverste del af Wagrain, hvor der er plads til hele familien. Lejlighederne er indrettet med soveværelser, hvor flere af dem er udstyret med egen balkon eller terrasse, samt køkken, bad og opholdsplads. De mange faciliteter indeholder blandt andet opvaskemaskine, fryser, kaffemaskine, trådløst internet, satellit-tv og gulvvarme i alle rum. Alle lejligheder har balkon, hvorfra I kan nyde den flotte sne.

  Lejlighederne i Haus Haid er placeret således at Top 1, 2 og 3 ligger i stueetagen ved siden af hinanden. På den anden side af gangen finder I Top 4, 5 og 6, som også ligger i stueetagen ved siden af hinanden. Top 8 ligger på 1. etage.
  Faciliteter på Haus Haid

  Faciliteter på Haus Haid

  På Haus Haid finder I en masse gode faciliteter, som er med til at gøre skiferien helt optimal. Bilen kan I parkere helt gratis lige ved lejlighederne. Mod et gebyr kan I undervejs, på skiferien i Wagrain, anvende det fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, hvis I f.eks. løber tør for rene sokker eller trøjer. Det opvarmede skirum i kælderen kan I benytte til at tørre skistøvlerne og stille skiene, så det hele er klar til en ny oplevelserig og aktiv dag på løjperne. 

  På Haus Haid behøver I ikke, at bevæge jer langt for at finde plads til selvforkælelse. I bygningen er der en lille wellnessafdeling med både sauna, dampbad og jacuzzi. Det er det perfekte sted at slappe af og lade op til en ny skidag. Wellnessafdelingen kan benyttes mod et gebyr. 
  Området omkring Haus Haid

  Området omkring Haus Haid

  Haus Haid ligger på det populære skisportssted Wagrain, som er en af danskernes absolutte favoritter til skiferien. Haus Haid ligger i den øvre del af byen tæt på Flying Mozart-liften. Med denne lift kommer I hurtigt op i terrænet, hvor I både stå på ski til Flachau, ned ad den røde 8'er eller tage G-link til det modsatte Grafenberg bjerg.

  Der er masser af muligheder i Wagrain med mange lange og brede pister til alle niveauer. Tæt på Haus Haid ligger både indkøbsmuligheder, butikker og restauranter. Det er nemt at nå restauranterne til fods, men hvis man ønsker at få en billig skiferie, så er der penge at spare ved selv at lave maden i hjemme i lejligheden.
  Wasserwelt Wagrain inkl. 2 timer pr dag

  Wasserwelt Wagrain inkl. 2 timer pr dag

  På jeres ferie til Wagrain kan I glæde jer til gratis adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain, der kommer til at falde i god jord hos familiens vandhunde. Her er timevis af både sjov, leg og afslapning og er både perfekt til børn, såvel som voksne. Wasserwelt har både saunaer, dampbade, rutsjebane, udendørs bassin og meget mere. Når I bor i Haus Haid får I gratis entre, 2 timer dagligt. Har I behov for mere badetid, så har I mulighed for at tilkøbe det på stedet. 
   
  Luk vinduet X