Book online eller ring til os!
7015 4141
Ski lift
1.2 km
Skibus
20 m
Indkøb
1.2 km
Lejligheder i idyliske omgivelser
Når I booker jeres ferie til Gindlgut, så kommer I til at bo i en historisk bygning, som de første mange år fungerede som gård for den lokale familie. 300 år senere er gården blevet bygget om til lejligheder, som kan rumme alt fra 3 til 7 personer. Læs mere
Ski lift
1.2 km
Skibus
20 m
Indkøb
1.2 km
Boligtype
Lejlighed
Morgenmadspension
Ski information
Langrend
20 m
Ski lift
1.2 km
Skibus
20 m
Butikker
Centrum
4 km
Indkøb
1.2 km
Internet
Wifi
Restaurant/bar
Restaurant
250 m

Velkommen til Gindlgut

Nemt og bekvemt

Når I bor her, så kan I se frem til ikke at skulle lave morgenmad. I får nemlig serveret en landlig morgenmads buffet i husets morgenmadsrestaurant hver morgen. Hvis I ikke ønsker at lave aftensmad i jeres eget køkken, så ligger den nærmeste restaurant kun 250 meter fra jeres lejlighed. Når I bor på Gindlgut får I en voucher på 10 euro til Restaurant Pizzeria-Jagdhof som ligger tæt på samme vej som lejligheden. Lejlighederne har nogle år bag sig, men har alt hvad I skal bruge for at få en dejlig skiferie. Om eftermiddagen kan I nyde solen på jeres balkon sammen med en kold øl imens at I tager jer et spil uno eller en omgang 500. Skibussen stopper lige foran hoveddøren og fører jer de 1,2 kilometer hen til nærmeste kabine lift. Når I skal hjem, så kan I faktisk stå helt hen til 300 meter fra jeres lejlighed, hvis vejrforholdene er til det.

Flachau

Flachau er ikke bare en hyggelig by, med en lang række tilbud til både store og små, men huser også mange store ski-konkurrencer som bla. World Cup og Natskiløb for internationale stjerner. Skiområdet strækker sig fra Flachau, til Wagrain og videre over til St. Johann. Skibussen kører gratis og skulle I være på "den gale" side når liften lukker, er der ikke længere end at det er nemt og billiget at hoppe på en taxa.