Book online eller ring til os!
7015 4141
Ski lift
800 m
Piste
800 m
Skibus
50 m
Indkøb
300 m
Haus Haid - Rummelige lejligheder med gratis adgang til vandland Wasserwelt Wagrain
Haus Haid ligger i centrum af Wagrain med nem adgang til både pisterne, lifterne, supermarked og restauranter. Lejlighederne er store og hyggeligt indrettet og har egen balkon eller terrasse. I bygningen finder I desuden tørrerum, wellnessafdeling (mod gebyr) og meget mere. Læs mere
Ski lift
800 m
Piste
800 m
Skibus
50 m
Indkøb
300 m
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Piste
800 m
Skibus
50 m
Ski opbevaring
Ski lift
800 m
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Mod gebyr
Spa
Mod gebyr
Dampbad
Butikker
Centrum
200 m
Indkøb
300 m
Internet
Wifi
Parkering
Parkering

Haus Haid - skiferie centralt i Wagrain

Mere om Haus Haid

Haus Haid byder på store, komfortable og rummelige lejligheder i den øverste del af Wagrain, hvor der er plads til hele familien. Lejlighederne er indrettet med soveværelser, hvor flere af dem er udstyret med egen balkon eller terrasse, samt køkken, bad og opholdsplads. De mange faciliteter indeholder blandt andet opvaskemaskine, fryser, kaffemaskine, trådløst internet, satellit-tv og gulvvarme i alle rum. Alle lejligheder har balkon, hvorfra I kan nyde den flotte sne. Lejlighederne i Haus Haid er placeret således at Top 1, 2 og 3 ligger i stueetagen ved siden af hinanden. På den anden side af gangen finder I Top 4, 5 og 6, som også ligger i stueetagen ved siden af hinanden. Top 8 ligger på 1. etage.

Faciliteter på Haus Haid

På Haus Haid finder I en masse gode faciliteter, som er med til at gøre skiferien helt optimal. Bilen kan I parkere helt gratis lige ved lejlighederne. Mod et gebyr kan I undervejs, på skiferien i Wagrain, anvende det fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, hvis I f.eks. løber tør for rene sokker eller trøjer. Det opvarmede skirum i kælderen kan I benytte til at tørre skistøvlerne og stille skiene, så det hele er klar til en ny oplevelsesrig og aktiv dag på løjperne. På Haus Haid behøver I ikke, at bevæge jer langt for at finde plads til selvforkælelse. I bygningen er der en lille wellnessafdeling med både sauna, dampbad og jacuzzi. Det er det perfekte sted at slappe af og lade op til en ny skidag. Wellnessafdelingen kan benyttes mod et gebyr.  

Området omkring Haus Haid

Haus Haid ligger på det populære skisportssted Wagrain, som er en af danskernes absolutte favoritter til skiferien. Haus Haid ligger i den øvre del af byen tæt på Flying Mozart-liften. Med denne lift kommer I hurtigt op i terrænet, hvor I både stå på ski til Flachau, ned ad den røde 8'er eller tage G-link til det modsatte Grafenberg bjerg. Der er masser af muligheder i Wagrain med mange lange og brede pister til alle niveauer. Tæt på Haus Haid ligger både indkøbsmuligheder, butikker og restauranter. Det er nemt at nå restauranterne til fods, men hvis man ønsker at få en billig skiferie, så er der penge at spare ved selv at lave maden i hjemme i lejligheden.

Wasserwelt Wagrain inkl. 2 timer pr dag

På jeres ferie til Wagrain kan I glæde jer til gratis adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain, der kommer til at falde i god jord hos familiens vandhunde. Her er timevis af både sjov, leg og afslapning og er både perfekt til børn, såvel som voksne. Wasserwelt har både saunaer, dampbade, rutsjebane, udendørs bassin og meget mere. Når I bor i Haus Haid får I gratis entre, 2 timer dagligt. Har I behov for mere badetid, så har I mulighed for at tilkøbe det på stedet.