Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Dejligt hotel med historie

Hotel Central 1920 ligger i centrum af byen Spindleruv Mlyn, det mest berømte skiområde i Tjekkiet. Hotel Central 1920 har en lang historie, der går tilbage 1920'erne. Hotellet er blevet gennemrestaureret og den store åbning af Hotel Central 1920 afventes med stor glæde, da ejerne bringer det tilbage til dets storhedstid. Værelserne er storslået indrettede, og der er i den grad kælet for detaljerne. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Centrum: 0m
 • Lift: 200m
 • Restaurant: På stedet
 • 1/4 pension inkl.: Ja
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Hotel Central 1920

  Mere om Hotel Central 1920

  Hotellets ideelle beliggenhed midt i byens centrum betyder, at alle de aktiviteter og oplevelser, Spindleruv Mlyn tilbyder, er let tilgængelige. Der er en stor parkeringsplads lige ved siden af ​​hotellet. Gratis WIFI er tilgængeligt i alle offentlige områder på hotellet og i alle hotelværelser. De komfortable hotelværelser er udstyret med moderne tv, minibar, pengeskab og telefon.

  Morgenmad mm

  Morgenmad mm

  Prisen er inklusive morgenmad som indtages på Hotel Central 1920.
  For alle gæster på hotellet, tilbydes der 10% rabat på al la carte restauranterne Locale Friuli og Locale Friuli UP, som er restauranter der begge ligger i samme bygning som Hotel Central 1920.
  Mere om skiområdet

  Mere om skiområdet

  Skiområdet i Spindleruv Mlyn er delt i to områder og det nærmeste område kaldes Svaty Petr og har bl.a. en lang worldcupbane. Det andetområde kaldes Medvelin her ligger Maskot Guideservice og det er her at den danske skiskole for børn og skiudlejningen findes. 
  Husk at bestille skiskole og skileje hjemmefra hvis i vil garanteres en plads hos Maskot på deres danske børneskiskole og dansk service. Unikt tilbud ved bestilling igennem skiferie.dk får man adgang til Maskots tjekkiske support, hvis sproget er en udfordring under ferien.
  Luk vinduet X