Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Bo højt med en smuk udsigt og idyllisk atmosfære

Kun 300 meter fra centrum af Spindleruv Mlyn ligger dette dejlige hotel med en fantastisk udsigt over dalen og pisterne på Medvelin siden. Snezka er et lækkert 4-stjernet hotel, der igennem de sidste år har renoveret både restaurant og værelser. Hotellet er velholdt, og er det perfekte valg, hvis man ønsker et stemningsfyldt hotel med moderne og hyggelige værelser. Efter en god dag på ski kan man både hygge sig i sportsbaren, nyde udsigten fra restauranten eller slappe af i wellnessområdet. Læs mere

Fra: 2.392 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
2 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • 1/4 pension inkl.: Ja
 • Lift: 500m
 • Skibus: 150m
 • Centrum: 300m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ¼ pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Snezka Felicity Hotel

  Alt om Snezka Felicity Hotel

  Snezka Felicity Hotel er det rette skihotel for jer, der ønsker snerten af luksuriøsitet og sjove aktiviteter på skiferien. Særligt dette hotel er ideelt for skientusiasterne, da hotellet ligger op af bjergsiden og derved tæt på begge skiområder i Splindleruv Mlyn. Hotellet byder på eventyrlig wellness, hvor I kan slappe helt af i behagelige omgivelser. Med både sauna og whirlpool kan I slappe helt af efter en aktiv dag på ski.

  Bestilling af ferie
  I kan finde jeres kommende skiferie online her på siden eller via vores hjælpsomme skieksperter på 7015 4141, som vil give jer deres bedste råd og vejledning til at finde netop den skibolig- og område, der passer til jeres familie.
  Mad og drikke på Snezka Felicity Hotel

  Mad og drikke på Snezka Felicity Hotel

  Der er rig mulighed for at drømme sig væk i kulinariske oplevelser på Snezka Felicity Hotel. Når I bestiller et ophold på hotellet, er der inkluderet morgenmad og aftensmad. Morgenmaden består af en buffet med mange valgmuligheder.
  Aftensmad kan tilkøbes og er ligeledes buffet.

  Vil I gerne prøve andre restauranter i området, kan vi varmt anbefale spisestedet Igloo Bar, som ligger ved Medvelin hovedliften. Der er også en bred vifte af gode og billige restauranter i centrum af Splindleruv mlyn, som ligger kun 300 meter væk. En klar favorit er Ceska Hospoda, der på tjekkisk betyder værtshus, men lad jer ikke snyde af navnet! Der serveres udsøgt tjekkisk mad og andre internationale retter til rigtig fine priser.
  Dansk skiskole

  Dansk skiskole

  Dansk skiskole og guideservice i Spindleruv

  Som noget helt unikt i Spindleruv Mlyn, har vi samarbejde med Maskot Guideservice med danske guider og skiinstruktører. Guiderne kan træffes hele dagen på deres kontor-skiudlejning og skiopbevaring ved Medvedin liften. Her kan de hjælpe med alt fra leje ski, bestilling af skiskole (med dansktalende instruktør til børn) få svar på praktiske spørgsmål eller bare hyggesnakke. Derudover tilbyder Maskot en unik service med tjekkisk support der også taler dansk, de kan kontaktes under hele ferien hvis man har brug for hjælp med sproget.

  Det er ikke kun i Spindleruv Mlyn hvor det er muligt at blive undervist af danske skilærer.
  Luk vinduet X