Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Sonngastein i Bad Gastein - hotel samt udendoers swimmingpool set udefra Hotel Sonngastein i Bad Gastein - spillerum med basketballbane, rutsjebane og gokarts Hotel Sonngastein i Bad Gastein - tv-rum med storskærm Hotel Sonngastein i Bad Gastein - familie der rutsjer paa madras Hotel Sonngastein i Bad Gastein - cykler rundt indenfor Hotel Sonngastein i Bad Gastein - trampoliner indenfor Hotel Sonngastein i Bad Gastein - gaester paa indendoers legeplads Hotel Sonngastein i Bad Gastein - pige der svinger sig i torv Hotel Sonngastein i Bad Gastein - boern der faar malet ansigter Hotel Sonngastein i Bad Gastein - opdaekkede borde i restaurant Hotel Sonngastein i Bad Gastein - familie paa restaurant Hotel Sonngastein i Bad Gastein - restaurant og bar

Underholdning, wellness og udsøgt restaurant

Hotel Sonngastein er et 4-stjernet hotel for hele familien. De voksne kan slappe helt af i wellness-afdelingen med dampbad, sauna, swimmingpool og termalbade, alt imens familiens mindste hygger sig i den store aktivitets-hal. Skibussen holder lige uden for døren, så I hurtigt og nemt kan nå til centrum og pisterne. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 6km
 • Centrum: 1,5km
 • Indkøb: 1,5km
 • Skibus: 10m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hotel Sonngastein

  Alt om Hotel Sonngastein

  Der er en bred vifte af aktiviteter og lækre faciliteter på Hotel Sonngastein, der er med til at danne rammerne for en komplet og mindeværdig skiferie. Det hyggelige familievenlige hotel er placeret i rolige omgivelser, hvor I har 1,5 km til centrum og blot 10 meter til skibussen, så I let og hurtigt kan komme afsted om morgenen til pisterne. Hotel Sonngastein er udstyret med 42 suiter og værelser.

  Booking af skiferie
  Er I tvivl om, hvor I skal rejse hen på skiferie og hvilken skibolig, der passer jer, kan I kontakte vores erfarne og dygtige ferierådgivere på 70154141, som sidder klar med gode råd og tips. Har I allerede fundet familiens foretrukne skibolig, kan I booke skiferien online her på siden.
  Mad og drikke

  Mad og drikke

  Når sulten melder sig, byder Hotel Sonngastein på gastronomiske oplevelser. Hotellets restaurant serverer mad med friske råvarer fra lokalområdet, der er med til at gøre jeres middag autentisk og delikat. Afslut dagen med familien i baren til en lille drink.
  Afslappende wellnessområde

  Afslappende wellnessområde

  Hotel Sonngastein indbyder til afslapning på højeste plan i hotellets wellnessafdeling. Der er en indendørs thermalpool og to udendørs swimmingpools, som er opvarmet til 34-36 grader. I kan glæde jer til at dase i termiske kilder, da der i dalen findes op mod 17 forskellige varme kilder. Der er rig mulighed for at koble helt af i saunaen, hvor I kan få varmen efter en lang dag i den kolde luft. Nyd bio dampbadet eller det behagelige afslapningsrum for voksne.
  Kæmpe aktivitets-arena!

  Kæmpe aktivitets-arena!

  På Hotel Sonngastein er der uanede aktivitetsmuligheder for børn og unge. I det 1700 m² stort sport- og legeområde er det kun fantasien der sætter grænser. Her finder I et udvalg af aktivteter som  basket, fodbold, håndbold, hockey, bordtennis, bordfodbold, oppustelig klatrevæg, rutsjebane, rulleskøjter og meget andet!
  Skiområdet

  Skiområdet

  Skiområdet i byen Bad Gastein består af de to sammenhængende skiområder Bad Gastein og Bad Hofgastein. I har på samme liftkort desuden adgang til områderne Sportgastein, kendt for sin off piste og Dorfgastein, som hænger sammen med Grossarl. Der er derfor masser af muligheder for skiløb på forskellige bjerge og forskellige omgivelser. I området finder i masser af hyggelige hytter der serverer lækker mad og barer med østrigsk afterski.
  Luk vinduet X