Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Bo med ski in og ski out og stor wellness afdeling

Vitalhotel Tauernhof ligger intet mindre end perfekt. I gåafstand fra den lille men hyggelige by Grossarl, og umiddelbart for foden af pisten. Hotellet har et højt niveau og er samtidig et meget hyggeligt stad at hopholde sig hvad enten man er børnefamilie, par eller en mindre gruppe. Hotellets pool og wellness afdeling ligger og venter med til loggende sauna, bade, pool, massage og meget mere. Desuden har hotellet en god restaurant samt en hyggelig bar. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Centrum: 20m
 • Lift: 50m
 • Langrendsløjpe: 700m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Wellnes og pool

  Wellnes og pool

  En stor og yderst velholdt pool samt et wellness område der hat alt hvad man kan ønske sig, venter efter dagens skiløb og ømme muskler. Prøv fx poolen, dampbadet, saunaen,  jacuzzi eller nogle af de andre lækre faciliteter i wellness området.

  Halvpension med i prisen

  Halvpension med i prisen

  Lige fra første minut på Vitalhotel Tauernhof bliver I forkælet. Først med en kold velkomstdrink og derefter kan I roligt begynde at glæde jer til den overdådige morgenmadsbuffet.
  Der er luft brød direkte fra køkkenet og helt nybagt. Her er lækre oste og skinker, frisk frugt, mælkeprodukter og müsli, små kager og æggeretter, kaffe, te og varm chokolade og så meget mere.
  Om eftermiddagen er der snacks til den søde tand så vel som til dem der trænger mere til suppe eller brød. Dertil er der te og kaffe fra 15:00 til 16:30
  Aftenen venter med 4-retters menu med salatbar, vegetarhjørne, temabuffer og måltidet sluttes af med, en stor dessertbuffet.

  Skiområdet

  Skiområdet

  Skiområdet Grossarl er ikke verdens største, men  er det rigtig godt. Når man tager op til toppen i Grossarl kan man vælge at løbe ned i dalen igen eller over på den anden side, hvor man kommer ned til Dorfgastein. Pisterne er lange og brede og dejligt udfordrende. De fleste fra toppen er røde og kører man ned i dalen til en af siderne, finder man begynder- og børne pister ned i bunden. Områder hører under skiamade og på liftkortet har i tilgang til over 760 km pister. Det er nemt og hurtigt at køre ud til St. Johann en dag og stå i området mellem Wagrain og St. Johann. I kan også stå ned til Dorfgastein og hoppe på skibussen over til Bad Hofgastein og så i Gasteiner området den dag. Mulighederne er virkelig mange.

  Luk vinduet X