Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Trysil

Oplev Norges største skiområde

Trysil er et komplet skianlæg med varieret skiløb for familien. På begge sider af fjeldet ligger luksuriøse hoteller og hyggelige træhytter samt børneområder, restauranter og aktiviteter. Det er let at forstå, hvorfor Trysil er et af Norges mest populære skiområder!Oplev Norges største skiområde
Trysil er et komplet skianlæg med varieret skiløb for familien. På begge sider af fjeldet ligger luksuriøse hoteller og hyggelige træhytter samt børneområder, restauranter og aktiviteter. Det er let at forstå, hvorfor Trysil er et af Norges mest populære skiområder! Læs mere

Skiferie til Trysil i Norge

Norges største skiområde

Skal årets skiferie gå til Trysil, vil I opleve Norges største skiområde med intet mindre end 78 km præparerede pister fordelt på 68 skibakker. I Trysil finder I alt fra store børneområder til skiløb for ethvert niveau på lange, brede pister. 

Trysilfjeldet er et utrolig smukt område med storslåede landskaber, hvor I samtidig kan nyde mange gode faciliteter og underholdningstilbud for dig og din familie. Skianlægget er bygget op rundt om fjeldet, hvor mange af faciliteterne går igen, så uanset hvor I bor, er der ikke langt til hyggelige restauranter, dejlige varmestuer og gode underholdningstilbud. 

Det er altså ikke uden grund, at Trysil er et af de mest populære skiområder blandt danskere.

Trysilfjeldets 4 skiområder

Trysil har fire forskellige skiområder, som er forbundet, så I nemt kan stå på ski over det hele:

  • Trysil Turistsenter ligger i den nederste del af bjergets sydside og byder på et stort børneområde med skiskole, familieplads med picnic-område, brede pister i alle sværhedsgrader og Trysil Snow-Park med kæmpe hop og mange udfordringer til vovehalsene. 
  • Skihytta-området er placeret i toppen af sydsiden med en helt ny stolelift, hvorfra I nemt kommer til Trysil Høyfjellssenter. Skihytta er kendt for at have flest soltimer. 
  • Høegga er for de øvede skiløber med stort set kun sorte pister, hvor særligt løjpe 75 er populær med en hældning på 45 grader! 
  • Trysil Høyfjellssenter er mange familiers favorit med flere kortere, grønne pister, stort børneområde og en helt fantastisk udsigt.

Børnene er vilde med Trysil

Børnene vil hurtigt føle sig velkommen i Trysil, hvor de kan nyde to store børneområder. Her kan familiens mindste virkelig slå sig løs og lege med skiene og de forskellige teknikker i trygge og børnevenlige omgivelser. 

I Trysil Turistersenter kan I besøge børneområdet Eventyr med rullebånd, skikarrusel, tre lifte, små hop, kælkebakke, varmestue, grillhus og meget meget mere. Eventyr er et sandt skiparadis for børnene i din familie. I kan også tage forbi børneområdet på Trysil Høyfjellssenter, hvor der ligeledes er tre lifte, rullebånd, sjove figurer, varmestue og alt det, der skal til for at dit barn kan lære skiene at kende på en sjov og tryg måde.

Snemanden Valle og skiskole

I Trysil kan børn i alderen 3-9 år deltage i Valles skiskole. Valle er en stor, blød snemand og områdets maskot, som børnene med garanti vil elske. I Valles skiskole er der fokus på sjov, leg og læring i trygge omgivelser. Her gælder det ikke om at være bedst eller hurtigst, men om at have det sjovt, blive sikker på skiene og få en masse nye skivenner. 

I Valles skiskole er der dygtige og kompetente instruktører, som tager børnene med ud på sjove eventyr i sneen, og en gang imellem dukker snemanden Valle op for at lege med børnene og opmuntre dem på skiturene. Valles skiskole er inddelt i to grupper, hvoraf den ene er for de 3-6 årige og den anden er for de 7-9 årige - og alle kan selvfølgelig være med!

Gratis skiskole og skileje 2025

Bemærk, at det ikke er muligt at booke skiskole, skileje og liftkort endnu - forventes at være klar i løbet af sommeren

I Valles Vinteruger tilbydes gratis skiskole og -leje til børn i følge med minimum 1 voksen med mindst 4 dages liftkort samt et ophold på minimum 4 nætter. Valles Vinteruger er gældende i uge 3-5 og uge 13-15 i 2025. Bestil senest den 13. oktober 2024 (dato ikke helt fastlagt endnu). Der er begrænset antal gratis skiskole til 3-6 år og skileje til børn 0-6 år, hvorfor tilbuddet bestilles efter først til mølle-princippet. Bemærk, at hvis der foretages ændringer på skiskolen eller skileje efter kampagnens udløb, vil rabatten frafalde og normalprisen vil blive opkrævet.

OBS: Valles vinteruger gælder IKKE ved overnatning i Trysil Hotell, Fagertoppen 12B & 6B, Storsten, Fjelltun lejligheder, Fjelltun hytter, Trysiltunet 16B, Bakkebyvegen 1D, 20A, 22B, Chalet de Luxe og nogle lejligheder i Trysil Alpine Lodge.

Oplevelser i Trysils omgivelser

Trysil er meget mere end et stort skiområde. I kan glæde jer til et væld af spændende oplevelser og aktiviteter for hele familien. Hvis I ønsker at komme ud og nyde de smukke landskaber og storslåede udsigter, kan I for eksempel prøve en tur i kane trukket af heste eller suse hen over sneen i en hundeslæde. 

Trænger I til at slappe lidt af og få en følelse af sand velvære efter et par dage på pisterne, er der flere forskellige muligheder for en dag i spa og wellness. Besøg for eksempel Kulpen Spa i Fageråsen, hvor du kan nyde udsigten og den friske luft fra et udendørs spabad, få varmen i forskellige saunaer, en dejlig ansigtsbehandling eller en massage og meget mere.

Underholdning i Trysil

Hotel Radisson Blu Resort ved Trysil Turistcenter giver familien den perfekte afslutning på skidagen. Her kan I for eksempel bowle, klatre på en klatrevæg i glas eller tage en tur i familievenligt badeland med flere bassiner og FlowRider (mod betaling). Hotellet har seks restauranter og barer med blandt andet et hyggeligt pizzeria, en autentisk diner og lobbybar, så der er gode muligheder for at få noget at spise og lidt at drikke. 

En anden mulighed er Skistar Lodge Trysil, tidligere Radisson Blu Mountain Resort, som byder på storslået fjeldudsigt, pool og spa, restauranter, barer, cafeér samt afterski og legerum til børn. De luksuriøse hotel og lodge ligger på hver deres side af Trysilfjeldet tæt på skileje og skianlægget. 

De mest populære hytter og hoteller

Trysil har et stort udbud af hyggelige hytter og lækre lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie til Norge. I finder noget til enhver smag og alle slags selskaber. 

  • Mountain Resort Lejligheder byder på hyggelige og moderne skilejligheder. Her vil du opleve særdeles høje standarder og en skøn beliggenhed lige ved liftene. Mountain Resort Lejligheder har desuden mange luksuriøse faciliteter, som I kan nyde godt af på jeres skiferie i Trysil. 
  • Ugla Hyttegrend ligger i et forholdsvist nyt område på Trysilfjeldets sydside og består af flotte og rummelige hytter med plads til både den lille familie og den store vennegruppe.

Kør selv skiferie til Trysil

Tager I på kør selv skiferie til Trysil, kan I køre hele vejen eller få en pause ombord på færgen. Trysil ligger cirka 900 km fra København og det tager omkring 9 timer at køre. Hvis I gerne vil undgå at sidde for mange timer i bilen, kan I nemt bestille færgeoverfart til skiferien:

  • København - Oslo med DFDS
  • Frederikshavn - Oslo med DFDS
  • Frederikshavn - Göteborg med Stena Line
  • Hirtshals - Kristiansand med Fjord Line

Når færgen er kommet i havn, er der 3 timer til Trysil fra Oslo, ca. 6 timer fra Kristiansand og 6 timer fra Göteborg.

Flyv til Trysil

Lufthavnen, Scandinavian Mountains Airport, som ligger mellem Trysil og Sälen, er åbnet, så nu kan I bestille fly til Trysil. Så bliver det ikke nemmere eller hurtigere at komme på skiferie. I kan flyve fra København og Aalborg direkte til fjeldene på under 2 timer. Fly kan bookes direkte hos SAS.

Det er muligt at flyve direkte med SAS fra København og Aalborg. Sälen Buss tilbyder transfer til Trysil.