Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Bemærk! Vi arbejder på at kunne tilbyde fly til skisæsonen 2023/2024. 

Nu kan I flyve nemt, billigt og hurtigt på skiferie til de største skisteder i Norden. Tag afsted fra Danmark og flyv direkte mod Scandinavian Mountains Airport og de sneklædte bjerge i Norge og Sverige på mindre end 2 timer. Herfra er der blot 10-45 minutter til selve skiområderne.

I kan vælge at flyve direkte fra København (Kastrup) eller Aalborg med SAS til Scandinavian Mountains Airport, som ligger mellem Sälen i Sverige og Trysil i Norge. Læs om bagageregler nederst på siden.

Det er også muligt at booke transfer fra lufthavnen, hvorfra I vil blive kørt i en bekvemmelig shuttlebus til skisportsstedet. 

I kan bestille 4 dage på ski med fly eller tage på forlænget weekend, for det er oplagt at flyve på korte skirejser eller mini-skiferie, så I får mest mulig tid på pisterne. Rejser I med mindre børn, hvor køreturen kan blive en udfordring, er det også perfekt at flyve på skiferie.

Når I køber både fly, bolig og evt. transfer gennem skiferie.dk, bestiller I en pakkerejse, hvor reglerne for pakkerejser selvfølgelig gælder.

Flyv nemt på skiferie i Norge og Sverige

Sådan bestiller I

Når I skal bestille skiferie med fly til Norge og Sverige, gør I det øverst på siden i søgebjælken. Vælg land, rejsemål, transport (fly), dato samt antal person og tryk "søg". Herefter vil I kunne se pris og information omkring jeres flyrejse. Herefter vælger I jeres ønskede skibolig, hvorefter I får den samlede pris for skiboligen inkl. flyrejse.

I er meget velkomne til at kontakte os eller ringe til os på 7015 3939, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille.

Fly til Sälen/Trysil

Tag flyet på skiferie til Sälen i Sverige eller find en billig skirejse med fly til Trysil i Norge. 

I flyver til Scandinavian Mountains Airport og tager herfra videre med transfer til den endelige destination.

Flyvetid:

 • 1 t og 20 min. fra København og Aalborg
København/Aalborg - Sälen/Trysil

Kom nemt til Nordens største skiområder, når I flyver til Scandinavian Mountains Airport, som ligger mellem Trysil og Sälen.

Flyv med SAS fra København (torsdag og søndag) eller fra Aalborg (søndag). Flyvetiden er ca. 1 time og 20 minutter. Se mere om ruter og afgange nederst på siden.

Transfer fra Scandinavian Mountains Airport

Når I skal videre med transfer fra Scandinavian Mountains Aiport, kan I køre med transferbus, taxa eller leje en bil. I kan også få en uforglemmelig start på skiferien og vælge transfer med snescooter eller hundeslæde. Se mere om bestilling nederst på siden.


Når I vælger Trysil eller Sälen

Booker I skiferie med fly til Trysil i Norge, møder I hele 78 km præparerede pister med noget for enhver smag - der er både lange, brede og børnevenlige pister.

Vælger I Sälen i Sverige til årets skiferie, vil I opleve, at områderne har hver deres unikke charme:

 • Flyv på skiferie i Lindvallen, og oplev Sälens største skiområde med et af Europas største børneområder. 
 • Tag flyet på skiferie i Tandådalen/Hundfjället, som består af to skiområder, troldeskov, snowboardpark og Sveriges stejleste piste. 
 • Bestil skiferie med fly til Stöten, der byder på Sälens længste piste på over 3 km.
 • Tag med fly på skiferie til Kläppen, der har én af Sälens bedste funparks.

Mere om at flyve på skiferie

Scandinavian Mountains Airport

Scandinavian Mountains Airport er en ny, international lufthavn, som er åbnet i de svenske fjelde og ligger midt mellem Sälen og Trysil, der er Sverige og Norges største skiområder.

I lander på den 2500 m lange landingsbane og bliver budt velkommen i den 9500 m² store terminal, hvor I kan leje bil, finde bustransfer, handle i taxfreeshoppen eller spise en bid mad i restauranten.

Transfer med hundeslæde, snescooter eller bus

Hundslæde
Skal skiferien starte helt uforglemmeligt, så bestil transfer med hundeslæde fra lufthavnen og til jeres skibolig. Hundeslædetransfer kan bestilles her:

Bus
Bestil transfer med på bus under "Extra" på skiferie.dk, når I gennemfører jeres bestilling. I kan bestille en privat bus, der kører jer direkte til skiboligen eller en fælles bus, der kører jer til receptionen på skisportsstedet.  

Snescooter
Skal der fart på, kan I bestille transfer både til og fra Sälen med snescooter. Når I lander, står alt udstyr (hjelme og overalls) klar til jer og så er det afsted! Jeres bagage bliver kørt direkte til boligen. Bestil her:

Bagage

Når I rejser med fly på skiferie til Sälen og Trysil, må I have følgende bagage med:

 • SAS fra København og Aalborg: Inkl. håndbagage eller skistøvler max 8 kg (ikke for 0-23 mdr.) og indtjekket bagage max 23 kg pr. pers. En baby kan medbringe klapvogn eller barnevogn på max 23 kg. Medbringer I egne ski eller snowboard skal det tilvælges under knappen "Ændre Extra" ved bestilling -  pris er 270 kr. pr. vej.

Direkte ruter og afgange

SAS: København (CPH) - Scandinavian Mountains Airport (SCR) søn./søn.

 • Ud: Søndag kl. 12:15 og ankomst kl. 13:35
 • Hjem: Søndag kl. 14:20 og ankomst kl. 15:40

SAS: København (CPH) - Scandinavian Mountains Airport (SCR) søn./tors.

 • Ud: Søndag kl. 12:15 og ankomst kl. 13:35
 • Hjem: Torsdag kl. 14:20 og ankomst kl. 15:40

SAS: København (CPH) - Scandinavian Mountains Airport (SCR) tors./søn.

 • Ud: Torsdag kl. 12:15 og ankomst kl. 13:35
 • Hjem: Søndag kl. 14:20 og ankomst kl. 15:40

SAS: Aalborg (AAL) - Scandinavian Mountains Airport (SCR) søn./søn.

 • Ud: Søndag kl. 12:25 og ankomst kl. 13:55
 • Hjem: Søndag kl. 14:25 og ankomst kl. 15:55


Ankomst Trysil

Når I ankommer med fly til Scandinavian Mountains Airport og skal videre til Trysil, er der 40 minutters transfer. I kommer enten direkte til jeres skibolig eller receptionen, der hører til boligen.

Ankomst før check-in
Ankommer I før, I kan tjekke ind, bliver I kørt til receptionen på Turistsenteret, Høyfjellssenteret eller Radisson Hotellerne, hvor der vil være mulighed for opbevaring af bagage mm. Samtidig vil der være mulighed for klæde om til skitøj. Fra skiområdet til jeres bolig skal I selv sørge for taxa, som kan bestilles via Trysil Taxa på +47 6245 1190.

Ankomst efter check-in
Ankommer I efter, I kan tjekke ind, vil I blive kørt til den reception, I valgte ved bestilling af transfer. Jeres skiboligen kan ligge et stykke fra indtjekningsstedet, og I skal sørge for transport videre til boligen. I kan fx tage skibussen mellem de forskellige boligområder, når I har aktiveret jeres liftkort.

Ankomst Sälen

Når I ankommer med fly til Scandinavian Mountains Airport og skal videre til Sälen, er der 10 minutters transfer til Hundfjället / Tandådalen og 20-25 minutter til Högfjället / Lindvallen. I kommer med transer til den indjekningsstation, der hører til jeres boligområde.

Ankomst før check-in
Ankommer I før, I kan tjekke ind, bliver I kørt til et centralt sted i Hundfjället, Tandådalen, Högfjället og Lindvallen i stedet for den indjekningsstation, der er oplyst på jeres voucher. Der vil være mulighed for opbevaring af bagage mm. Samtidig vil der være mulighed for klæde om til skitøj. Fra skiområdet til jeres bolig skal I selv sørge for taxa, som kan bestilles via Sälenbuss på info@salenbuss.se eler +46 2802 0300.

Ankomst efter check-in
Ankommer I efter, I kan tjekke ind, vil I blive kørt til den indtjekningsstation, I valgte ved bestilling af transfer. Jeres skiboligen kan ligge et stykke fra indtjekningsstationen, og I skal sørge for transport videre til boligen. Det er muligt at bestille privat transfer, som kører jer direkte til jeres skibolig via indtjekninssationen hos salenbuss.se.

Flyv på skiferie i uge 7, 8, til jul eller nytår

Flyv på skiferie i uge 7 eller 8
Skal I med fly på skiferie i vinterferien i uge 7 eller 8, anbefaler vi at være ude i god tid. De populære boliger og flyafgange ryger lynhurtigt! 

Skiferie over jul eller nytår med fly
Vil I på skiferie med fly over jul eller nytår, finder I et bredt udvalg af lækre boliger med god plads til hele familien. Bestil hurtigst muligt!

Flyv på skiferie i Alperne

Leder I efter en skiferie i Alperne, er det selvfølgelig også muligt at flyve til Østrig og Italien. Hos skiferie.dk finder I bl.a. populære destinationer som:

 • Wagrain i Østrig, der er et fantastisk skiområde til familier.
 • Zell am See i Østrig, som byder på pister og skiløb, I sent vil glemme!
 • Saalbach, hvor I kan opleve Østrigs største sammenhængende skiområder.
 • Livigno i Italien, der er perfekt for børnefamilier.
 • Canazei i Italien, som er en del af verdens største skiområder.