Bestil online eller ring
7015 4141

Bestil skiskole i Norden

Skiskole er en fantastisk måde at lære at stå på ski på i Norge og Sverige! Hjælpsomme skiinstruktører vil kombinere teknik og sjove lege for at give jer en tryg og mindeværdig første oplevelse på de lange brædder. Har man stået på ski flere gange, kan skiskole være en god måde at vedligeholde den rette teknik eller få nye bekendtskaber på. Her på skiferie.dk kan I bestille skiskole til gode priser for hele familien. Læs mere

Skiskole er for alle

Skiskole er for alle

Bestil skiskole hos skiferie.dk
Skiskole er forbundet med masser af grin, lærerige udfordringer og nye venskaber. Man bliver inddelt efter niveau, og uanset om man er begynder, garvede, barn eller voksen, sørger de dygtige skiinstruktører for, at I er i trygge hænder. Skiinstruktørerne sammensætter undervisningen ud fra lige netop det tempo, I har behov for for at få den bedst mulig oplevelse.

I kan finde og booke jeres skiferie online her på skiferie.dk eller via vores dygtige rejsekonsulenter på 7015 4141, som også er behjælplige I at guide og bestille skiskole for jer. Det er vigtigt at informere om, at det kan være en fordel at bestille i god tid, da der kun er et begrænset antal pladser på skiskolerne.
Skiskole for de mindste

Skiskole for de mindste

Valles skiskole
Som noget ganske særligt tilbyder skiferie.dk gratis skiskole for de mindste i alderen 2-6 år i Valles vinteruger (uge 2-5 og 15-16) på følgende destinationer: Trysil og Hemsedal i Norge og Åre, Vemdalen, Lindvallen og Tandådalen/Hundfjället i Sverige.

Snemanden Valle står klar til at byde børnene velkommen, som hurtigt bliver deres gode ven på pisten med masser af krammere og store smil. Det vil bestemt være sjovt for de mindste at suse ned at løjperne med snemanden, Valle.

Lyder dette attraktivt, kan I læse mere om Valles skiskole her.
Skiskole i Alperne

Skiskole i Alperne

Skal årets skiferie gå til Alperne, tilbyder vi også skiskole i bl.a. Østrig, Italien og Frankrig. Se mere om dansk skiskole i Alperne.

Dansk skilærere i Alperne
I Alperne er der også gode muligheder for at blive trygge og sikre på ski, når de danske skilærere hjælper børn, nybegyndere og jer, der vil have finpudset formen.
Luk vinduet X