Bestil online eller ring
7015 4141

Gratis skiskole og skileje til de mindste i Valles Vinteruger

Med skiferie.dk kan I glædeligt tage afsted på skiferie med børnene til Norge og Sverige! I Valles Vinteruger tilbyder vi nemlig gratis skileje til børn i alderen 0-6 år og gratis skiskole til børn fra 3-6 år. Valles Vinteruger gælder i ugerne 3-5 og 13-15 på følgende destinationer: Trysil og Hemsedal i Norge samt Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Åre og Vemdalen i Sverige. Derudover kan resten af familien spare 10% på liftkort og 20% på skileje på samme destinationer. Læs mere

Gratis skiskole og skileje til børn

Gratis skiskole og skileje til børn

Det er fantastisk at komme afsted på ski som lille! Derfor kan de mindste få gratis skiskole (3-6 år) og gratis skileje (0-6 år) i Valles Vinteruger, som gælder i ugerne 3-5 og 13-15. Her vil snemanden Valle hjælpe børnene godt på vej og være deres bedste ven på pisten.

Bestil Valles Vinteruger senest d. 11. oktober 2018

Tilbuddet er gældende ved køb af min. et liftkort til en voksen i 4 dage eller mere i samme bestilling. Der kan kun bestilles 1 skiskole og 1 skileje pr. barn. Liftkort skal senest have startdag samme dag som skiskolen.
Tilbuddet er gældende ud fra først til mølle-princippet, da der er et begrænset antal pladser.
Efter 11. oktober 2018 er det ikke muligt at ændre på det bestilte, uden at skiskole og skileje bliver til fuld pris.
Spar 10% på liftkort og 20% på skileje

Spar 10% på liftkort og 20% på skileje

Når I booker jeres skiferie til Trysil, Hemsedal, Vemdalen, Åre, Lindvallen eller Hundfjället/Tandådalen, kan I spare 10% på liftkort og 20% på skileje i alle uger. 

Bestil senest d. 12. november 2018

Liftkort og skileje med rabat kan bestilles online under kunde login, efter skiferien er bestilt og bekræftelsen er modtaget. 
BEMÆRK, at bestillingen først er gældende, når den er betalt. Er bestillingen af liftkort og skileje ikke betalt inden for 24 timer fra den er oprettet, slettes den igen.

Hos skiferie.dk sidder vi klar til at hjælpe på telefon 7015 4141, hvis I også ønsker at bestille skiskole. Det er dog vigtigt at nævne, at skiskolerne tilbyder et begrænset antal pladser, så det kan være en god ide at bestille i god tid. 
Skidestinationer i Norge og Sverige med Valles Vinteruger

Skidestinationer i Norge og Sverige med Valles Vinteruger

Når I bestiller skiferie i Valles Vinteruger, kan I vælge mellem børnevenlige og populære skidestinationer i Norge og Sverige. Fælles for alle skiområder er, at de er har udfordringer til hele familien og byder på skiboliger, som passer til familieskiferien.

Valles Vinteruger gælder på følgende destinationer i Norge
  • Trysil - bestil her
  • Hemsedal - bestil her

Valles Vinteruger gælder på følgende destinationer i Sverige
  • Lindvallen - bestil her
  • Tandådalen/Hundfjället - bestil her
  • Åre - bestil her
  • Vemdalen - bestil her
Luk vinduet X