Bestil online eller ring
7015 4141

Gratis skiskole og skileje til de mindste

Med skiferie.dk kan I glædeligt tage afsted på skiferie med børnene! Det er skønt at starte tidligt med at lære at stå på ski. Vi tilbyder gratis skiskole og skileje til børn i alderen 0-6 år i Valles Vinteruger (uge 2-5 og 15-16) på følgende destinationer: Trysil og Hemsedal i Norge og Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Åre og Vemdalen i Sverige. Derudover kan resten af familien spare 10% på liftkort og 20% på skileje på samme destinationer. Læs mere

Gratis skiskole og skileje til børn

Gratis skiskole og skileje til børn

Det er fantastisk at komme afsted på ski som lille! Derfor kan børn i alderen 0-6 år få gratis skiskole og skileje i Valles Vinteruger (uge 2-5 og 15-16). Her vil snemanden Valle hjælpe børnene godt på vej og være deres bedste ven på pisten. Der tilbydes desværre ikke skiskole til børn i alderen 0-2 år, hvorfor disse kun kan nyde godt af gratis skileje i de pågældende uger. 

Bestil senest d. 11. oktober 2017

Tilbuddet er gældende ved køb af min. et liftkort for voksen i 4 dage eller mere i samme bestilling. Der kan kun bestilles 1 skiskole og 1 skileje pr. barn. Tilbuddet er gældende ud fra først til mølle-princippet, da der er et begrænset antal pladser.
Spar 10% på liftkort og 20% på skileje

Spar 10% på liftkort og 20% på skileje

Når I booker jeres skiferie til Trysil, Hemsedal, Vemdalen, Åre, Lindvallen eller Hundfjället/Tandådalen, kan I spare 10% på liftkort og 20% på skileje i alle uger. 

Bestil senest d. 9. november 2017

Liftkort og skileje med rabat kan bestilles online, efter skiferien er bestilt og bekræftelsen er modtaget. 

Hos skiferie.dk sidder vi klar til at hjælpe på tlf. 7015 4141, hvis I også ønsker at bestille skiskole. Det er dog vigtigt at nævne, at skiskolerne tilbyder et begrænset antal pladser, så det kan være en god ide at bestille i god tid. 
Luk vinduet X