Bestil online eller ring
7015 4141

Gratis skiskole og skileje til de mindste i Valles Vinteruger

Med skiferie.dk kan I glædeligt tage afsted på skiferie med børnene til Norge og Sverige! I Valles Vinteruger tilbyder vi nemlig gratis skileje til børn i alderen 0-6 år og gratis skiskole til børn fra 3-6 år. Valles Vinteruger gælder i uge 3-5 &13-14 på udvalgte boliger på følgende destinationer: Trysil og Hemsedal i Norge samt Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Åre og Vemdalen i Sverige. Læs mere

Gratis skiskole og skileje til børn

Gratis skiskole og skileje til børn

Det er fantastisk at komme afsted på ski som lille! Derfor kan de mindste få gratis skiskole (3-6 år) og gratis skileje (0-6 år) i Valles Vinteruger, som gælder i uge 3-5 og 13-14. Her vil snemanden Valle hjælpe børnene godt på vej og være deres bedste ven på pisten.

Bestil Valles Vinteruger senest d. 14. oktober 2019

Tilbuddet er gældende ved køb af min. et liftkort til en voksen i 4 dage eller mere i samme bestilling. Der kan kun bestilles 1 skiskole og 1 skileje pr. barn. Liftkort skal senest have startdag samme dag som skiskolen.
Tilbuddet er gældende ud fra først til mølle-princippet, da der er et begrænset antal pladser.
Efter 14. oktober 2019 er det ikke muligt at ændre på det bestilte, uden at skiskole og skileje bliver til fuld pris.
Spar 20% på udvalgte boliger

Spar 20% på udvalgte boliger

I Valles Vinteruger sparer I også 20% på udvalgte skiboliger i Trysil og Hemsedal i Norge, samt Lindvallen, Hundfjället/Tandådalen, Vemdalen og Åre i Sverige.

Tilbuddet gælder for uge 3-5 og ved minimim 4 overnatninger.

Bestil senest d. 30. september 2019.
Skidestinationer i Norge og Sverige med Valles Vinteruger

Skidestinationer i Norge og Sverige med Valles Vinteruger

Når I bestiller skiferie i Valles Vinteruger, kan I vælge mellem børnevenlige og populære skidestinationer i Norge og Sverige. Fælles for alle skiområder er, at de er har udfordringer til hele familien og byder på skiboliger, som passer til familieskiferien.

Valles Vinteruger gælder på følgende destinationer i Norge
Valles Vinteruger gælder på følgende destinationer i Sverige
Luk vinduet X