Book online eller ring til os!
7015 4141
Ski lift
Fra 300-500 m., 400 m
Indkøb
200 m
Apartment Gadenstätter
Lejlighederne i Gadenstätter ligger dejligt placeret med kun 50 meter til centrum. Fra lejlighederne er der 250 meter til skibussen som nemt kan transportere jer frem og tilbage mellem lejligheden og skisportsområdet. Endvidere finder I den nærmest lift kun 300 meter fra lejlighederne. Læs mere
Ski lift
Fra 300-500 m., 400 m
Indkøb
200 m
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Ski lift
Fra 300-500 m., 400 m
Ski opbevaring
Butikker
Centrum
Fra 100-400 meter
Indkøb
200 m
Generelt
Lounge / TV rum
Internet
Wifi
Gratis på hele hotellet
Parkering
Parkering
Ved siden af boligen - gratis
Restaurant/bar
Bar
200 m
Café
200 m
Restaurant
200 m

Velkommen til Gadenstätter

Mere om Gadenstätter og byen Zell am See

Lejlighederne er hyggeligt indrettet og indeholder alt det man skal bruge. Der er fine badeværelser, tv, køkken med opvaskemaskine og gratis wi-fi. Man kan anmode om vaskeservice og så er sengelinned og håndklæder tilgængelige. Der er også privat parkering på stedet. Dette overnatningssted ligger utroligt tæt på Zell am Sees centrum. 2 minutters gang og så er man i midten af byens biograf, svævebaner til skimorådet, supermarked, restauranter, barer, butikker og offentlige indendørs pool.

Skiområdet

En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø. Zell am See er enhver sneelskers drømmescenarie. Perfekte sneforhold hver dag året rundt. Sådan er det på gletsjeren Kitzsteinhorn, der ligger ved Zell am See.

Mere om skiområdet

På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden. I børneområderne venter der timevis af sjov og leg for børnene. Det er også her, at mange skiskoler holder til. Familiens yngste vil med garanti synes et par dage på skiskole med andre børn er sjovt og lærerigt. Idet varierede og godt sammenhængende terræn i Zell am See finder i et varieret udvalg af pister, der gør hele familien glade. På de mange blå og røde boulevarder, er der plads til, at selv de mindste kan få en sjov og tryg nedfart, mens de øvede retter teknikken til i deres carvingsving.