Bestil online eller ring
7015 4141

Tjekkiet bedst til prisen

I Tjekkiet får I en fantastisk skiferie for hele familien til billige penge. Her venter fremragende nedfarter, et væld af langrendsspor, sjove sneparker og en masse leg i den snebeklædte natur, der alt sammen vil være med til at danne rammen om en familieskiferie til den bedste pris. Der findes ligeledes en bred vifte af flotte skiboliger og gode grunde til at vælge Tjekkiet som destination til jeres næste skiferie. Læs mere

Hvorfor vælge Tjekkiet?

Hvorfor vælge Tjekkiet?

Der findes mange gode grunde til at vælge netop Tjekkiet som destination til jeres næste skiferie. Ud over at få en fantastisk skiferie til den bedste pris, er Tjekkiet helt ideel for nybegyndere, mens der er både stejle og lange pister til de mere øvede skiløbere. Spindleruv Mlyn er Tjekkiets absolut bedste skidestination. Destinationen har to skiområder i hver sin ende af byen med gratis skibus i hele området, børneskiskole på DANSK og guideservice fra vores danske guider hos Maskot. Byen byder på masser af liv, hvor det er billigt at leve og bo, og der findes rigtig gode priser på boligerne. 

I kan desuden bestille både skileje, liftkort og skiskole hjemmefra, hvilket gør det nemt for jer, når I skal afsted på jeres skiferie til Tjekkiet.
Et skønt skiområde i Tjekkiet

Et skønt skiområde i Tjekkiet

Spindleruv Mlyn er med sine 15 lifter og 25 pister Tjekkiets største skiområde, og er placeret smukt i dalen mellem bjergene, Svty Petr og Medvedin. Byen er en lille, hyggelig skiby, som minder om mange af de østrigske skisportsbyer med stemningsfulde gader, der byder på bl.a. restauranter, barer, tjekkiske ølhuse, butikker og caféer. På denne måde vil I med garanti få en dejlig skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb. 

I Spindleruv Mlyn finder I et godt og varieret terræn med både blå, røde og sorte pister, og hvis I ønsker at prøve kræfter med snowboarding eller langrend, er der ligeledes rig mulighed for dette. Her findes nemlig to moderne snowparker med bl.a. halfpipe, J-bar og boardercross tracks samt 75 km velplejede langrendsløjper. Læs mere om Spindleruv Mlyn her.
Populære hoteller i Tjekkiet

Populære hoteller i Tjekkiet

I Tjekkiet finder I flotte og komfortable hoteller, der vil fungere som en fantastisk base til jeres skiferie. I kan f.eks. tage til Aqua Park Hotel, som er placeret lige over for Medvedin liften og direkte til Maskot børneskiskole på dansk. Her har I to timers daglig adgang til badelandet inklusiv i prisen.
På Harmony Hotel får I luksus til lavere priser. Hotellet byder på alverdens aktiviteter og faciliteter, og er beliggende direkte til pisten.
I kan også vælge Snezka Felicity Hotel, som har store familieværelser og den flotteste udsigt i Spindleruv Mlyn. Hotellet er det ideelle valg til familien med børn, da her findes en masse muligheder for de yngste gæster.


Luk vinduet X