Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tæt på skiområdet og midt i Harzens smukke natur

Tæt på bunden af nordtysklands højeste bjerg, Broken eller som vi danskere kender det - Bloksbjerg, finder I Ferienpark Brockenblick gemt imellem skovens træer. Ferieparken har 43 lejligheder fordelt i 4 forskellige huse alle med hver sin balkon så I kan nyde udsigten ud til bjergene og skoven. Lejlighederne variere i størrelsen er er imellem 50-60 m2. Bilen kan I roligt lade holdende ved lejlighedens gratis parkering. De yngste i familien kan glæde sig til at gå på opdagelse i ferieparkens lejerum. Læs mere

Fra: 853 DKK
pr. person, 2 dage
Vælg boligtype
2 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Centrum: 1,5km
 • Piste: 10km
 • Langrendsløjpe: 3km
 • Restaurant: Ja
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ¼ pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Morgenmad inkluderet i prisen

  Morgenmad inkluderet i prisen

  I ferieparkens restaurant, Bodeterrassen, får I hver morgen serveret en morgenmadsbuffet med diverse oste, pålæg, frugter, yoghurter, brød, marmelader, juice, the og kaffe. 

  Om aften har I mulighed for enten at lave mad i jeres lejlighed, besøge ferieparkens aftenrestaurant, Zwölfender, som servere både typiske tyske-, regionale- og internationale retter eller tage ud i byen og prøve nogle af byens egen restauranter.
  Wellness og afslapning

  Wellness og afslapning

  Når I kommer hjem til lejligheden kan I glæde jer til at kunne gå de få skridt ned der er til wellnessområdet med finsk sauna, dampbad, solarium og relax afdeling hvor I kan slappe af ovenpå en dag på ski.

  Det er derudover også muligt at få forskellige massage- og skønhedsbehandlinger på stedet.

  Wellness området og behandlingerne er mod betaling på stedet.

  Ski og sne aktiviteter i Harzen

  Ski og sne aktiviteter i Harzen

  Skiløbet i hyggelige Harzen tilbyder lidt af hvert! Så der er noget for en hver smag! I kan eksempelvis se frem til at drøne ned af områdets længste pist på 4300 meter, teste de 35 forskellige nedfarter, tumle rundt på børnebakkerne eller carve ned af de 18 kilometer røde nedfarter. 

  Hvis I er mere til langrend, så er I også her kommet det helt rigtige sted hen. Der findes nemlig hele 200 kilometer langrendspor i området hvor det tætteste spor ligger kun 3 kilometer fra lejligheden i Ferienpark Brockenblick.

  Derudover kan I også prøve sneskovandring, kælkebaner, skøjtebaner og snow tubing! I er derfor garanteret en masse fantastiske sneoplevelser i noget af Tysklands mest fantastiske natur.
  Luk vinduet X