Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Schweiz

Fantastisk skiløb og veludstyrede skiområder

Hold skiferie i Schweiz og få skiløb for hele familien. Schweiz har nogle fantastiske skisportssteder, som er både store, veludviklede og fyldt med varierende skiløb til alle niveauer. Foruden alpinskiløb byder landet også på fantastiske snowparks, flotte skiboliger, lækre restauranter og meget andet. I Schweiz får I en vidunderlig skiferie med hele familien.

Fantastisk skiløb og veludstyrede skiområder
Hold skiferie i Schweiz og få skiløb for hele familien. Schweiz har nogle fantastiske skisportssteder, som er både store, veludviklede og fyldt med varierende skiløb til alle niveauer. Foruden alpinskiløb byder landet også på fantastiske snowparks, flotte skiboliger, lækre restauranter og meget andet. I Schweiz får I en vidunderlig skiferie med hele familien. Læs mere
Mest populære skiområder i Schweiz (1)
Arosa Lenzerheide
Arosa / Lenzerheide er et af Schweiz' mest elskede skiområder. Blandingen af hyggelige hytter, god mad og ikke mindst fantastisk skiløb i et meget velfungerende skiområde er svaret. Der er mere end 225 km at kaste sig over.
Læs mere

Tag på skirejse til Schweiz

Alt om skiferie i Schweiz

Der er endnu ikke mange danskere, der har opdaget Schweiz' vidunderlige skitilbud, men Schweiz har utrolig meget at tilbyde, når det kommer til varierende skiløb og lækker sne. I modsætning til hvad mange tro, så er det ikke dyrere end så mange andre skidestinationer i Europa og det er derfor muligt at finde en billig skiferie i Schweiz. Besøg Schweiz på jeres næste skiferie med hele familien, og få skønt skiløb og perfekte forhold til alle familiens forskellige skiniveauer.

Skiløb i Schweiz

Når I tager på skirejse til Schweiz får I fantastisk skiløb hele sæsonen. De forskellige skiområder bliver ofte hovedsaglig brugt til skiweekender for lokalbefolkningen, hvorfor der for det meste er god plads til at udfolde sig på pisterne i løbet af ugen. Den schweiziske kvalitet er særligt at mærke på de forskellige skisportssteder, som er store og veludviklede med mange gode faciliteter, som gør skiferien til en leg, uanset hvor mange I er afsted sammen.

Skiferie for alle

I de forskellige skisportssteder i Schweiz er der skiløb for alle, både rolige og hyggelige pister, stejle sorte pister og trygge børneområder. Schweiz har det hele! Flere steder kan du også besøge sjove snowparks og lækre offpiste områder, hvor freeriders og erfarne skiløbere virkelig kan boltre sig i lækker puddersne og på vilde udfordringer. Der er altså plads til skiløbere på alle niveauer i Schweiz og så byder landet på et fantastisk flot landskab. 

Indkvartering i Schweiz

Hos skiferie.dk finder I et bredt udvalg af boliger til skiferie i Schweiz. I kan vælge mellem pæne skilejligheder, hyggelige chalets med plads til hele familien eller skønne hoteller med gode faciliteter. Vores hoteller, skilejligheder og chalets i Schweiz er nøje udvalgt og beliggenhed er prioteret højt, for at gøre jeres skitur endnu bedre. Alle boligerne ligger enten tæt på pisterne, lifterne eller i kort afstand til en skibus, der kan tage jer lige til pisterne. Flere boliger har desuden ski in/ski out, hvor I kan klikke i skiene lige udenfor døren og suse afsted på ingen tid. Det giver jer friheden til nemt at komme til jeres bolig, hvis sulten melder sig eller I trænger til en lille lur ovenpå masser af skiløb.

skiferie.dk kender Schweiz

Bestil jeres skiferie til Schweiz direkte her på Skiferie.dk eller få hjælp og masser af gode råd fra en af vores dygtige skieksperter på 7015 3939. Vores skirådgivere har besøgt de forskellige skidestinationer, så de kender hotellerne, pisterne og forholdene, og er derfor de helt rigtige til at hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmeferie.