Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tag på skiferie i Schweiz


Fantastisk skiløb og veludstyrede skiområder

Hold skiferie i Schweiz og få skiløb for hele familien. Schweiz har nogle fantastiske skiområder, som er både store, veludviklede og fyldt med varierende skiløb til alle niveauer. Foruden alpinskiløb byder landet også på fantastiske snowparks, flotte skiboliger, lækre restauranter og meget andet. I Schweiz får du en vidunderlig skiferie for hele familien. Læs mere

Nendaz/veysonnaz familie
Nendaz/Veysonnaz

I det sydvestlige Schweiz er Nendaz/Veysonnaz placeret, som er en del af "De fire dale". Dette skisportssted er ideel for jer, der drømmer om eventyrlige bjerge i horisonten, hyggelige restauranter, løjper for alle aldre og niveauer samt original alpehygge! Dette naturskønne skisportssted gør det til en tryg og mindeværdig oplevelse for de små og familiens nybegyndere, da Nendaz/Veysonnaz byder på transportbånd, børnelifter og begynderpiste. For de garvede skiløbere er der et væld af off-piste at drage ud på, som med sikkerhed vil byde på adrenalinrus og naturrige oplevelser.

 • 0 stk.
 • 205 stk.
 • 170 stk.
 • 25 stk.
 • Se destination
  Alt om skiferie i Schweiz

  Alt om skiferie i Schweiz

  Der er endnu ikke mange danskere, der har opdaget Schweiz' vidunderlige skitilbud, men Schweiz har utrolig meget at tilbyde, når det kommer til varierende skiløb og lækker sne, og så er det ikke dyrere end så mange andre skidestinationer, i modsætning til hvad mange tror. Besøg Schweiz på din næste skiferie med hele familien, og få skønt skiløb og perfekte forhold til alle familiens forskellige skiniveauer.

  Bestil din skiferie til Schweiz direkte her på Skiferie.dk eller få hjælp og masser af gode råd fra en af vores dygtige skieksperter på 7015 4141. Vores skirådgivere har besøgt de forskellige skidestinationer. De kender hotellerne, pisterne og forholdene, og er derfor de helt rigtige til at hjælpe dig med at sammensætte din drømmeferie.
  De mest populære skiområder i Schweiz

  De mest populære skiområder i Schweiz

  På Skiferie.dk finder du skiboliger, hytter og lejligheder i alle de bedste skiområder på vores forskellige destinationer. 

  Nendaz/Veysonnaz
  Nendaz/Veysonnaz byder på fantastisk og alsidigt skiløb for hele familien og til alle niveauer. Skiområdet ligger i det sydvestlige Schweiz, og er en del af De fire Dale, hvor du får mulighed for at afprøve et stort udvalg af lækre og sjove nedfarter. Området byder også på mange andre skønne aktiviteter, som hele familien kan nyde godt af på jeres skiferie. Besøg fx hyggelige restauranter, sjov afterski og meget andet. Læs mere om Nendaz/Veysonnaz her.
  Skiløb i Schweiz - Skiløb til alle

  Skiløb i Schweiz - Skiløb til alle

  Schweiz byder på fantastisk skiløb hele sæsonen. De forskellige skiområder bliver ofte hovedsaglig brugt til weekendture for lokalbefolkningen, hvorfor der for det meste er god plads til at udfolde sig på pisterne i løbet af ugen. Den schweiziske kvalitet er særligt at mærke på de forskellige skidestinatoner, som er store og veludviklede med mange gode faciliteter, som gør skiferien til en leg, uanset hvor mange I er afsted sammen. 

  I de forskellige skiområder i Schweiz er der skiløb for alle, både rolige og hyggelige pister, stejle sorte pister og trygge børneområder. Schweiz har det hele! Flere steder kan du også besøge sjove snowparks og lækre offpiste områder, hvor freeriders og erfarne skiløbere virkelig kan boltre sig i lækker puddersne og på vilde udfordringer.
  Luk vinduet X