Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tag på skiferie i Schweiz


Fantastisk skiløb og veludstyrede skiområder

Hold skiferie i Schweiz og få skiløb for hele familien. Schweiz har nogle fantastiske skisportssteder, som er både store, veludviklede og fyldt med varierende skiløb til alle niveauer. Foruden alpinskiløb byder landet også på fantastiske snowparks, flotte skiboliger, lækre restauranter og meget andet. I Schweiz får I en vidunderlig skiferie med hele familien. Læs mere

Meiringen/Hasliberg ankomstdage
Meiringen / Hasliberg

Meiringen - Hasliberg er et mindre område der ligger tæt på det store område Jungfrau Ski Region. Meiringen - Hasliberg udemærker sig ved at være et fantastisk område til børnefamilier og til dem der ikke har så mange kilometer under skiene endnu. Området bruger de fleste penge på at optimere netop børneområderne. Helt nede hvor liften starter er der et større område kun for børn. Det er lukket af med hegn og her her specielt udannede børneinstruktører der sørger for at give de mindste den bedste start på deres skiløb. For de større børn som måske allerede har været afsted før, er der en masse sjov og udfordringer i såvel funparken som på skicross-banen og på pisterne. Skulle I få lyst til lidt mere udfordring på ski, så er det blot at køre til Grindelwald og prøve kræfter med det store område. Det tager ca 45 min at køre, og det det hele værd. Området har hyggelige restauranter og priserne er som vi kender dem fra Østrig.

 • 4 km
 • 16 km
 • 34 km
 • 6 km
 • Snegaranti
  Se destination
  Grindelwald/Wengen ankomstdage
  Grindelwald / Wengen

  Tæt på den kendte by Interlaken ligger skiområdet Jungfrau Region og her finder vi byerne Grindelwald og Wengen. Sammen med en håndfuld andre små byer ligger de ved foden af de 3 bjerge, der udgår Jungfrau Region. Wengen som er en bilfri by, er noget helt for sig selv. Der er selvfølgelig sørget for at alle kan parkere i nabobyen, hvorfra det lille tog tager gæsterne det sidste stykke op til Wengen. Forstil dig en by helt uden bilos og larm, hvor sneen bare for lov at forblive hvid og ungerne kan drøne rundt uden at man skal være urolig. Læs mere herunder om det praktiske. De 3 områder er forbundet med lifter, og pisterne er så mange og så varierede at skiløbere på alle niveau kan finde deres udfordringer her. Børneskiskolen er fantastisk god og lige ved børne-øvebakken står skiskolehuset, hvor de små kan komme ind og få varmen, lidt at drikke og et stykke chokolade. Fra begynderpister og børne-områder og "slow slopes" (pister hvor man ikke må løbe mere end 30 km/t) et hav af både blå, røde og sorte pister, til de helt store udfordrende pister, der bl.a. har lagt sne til styrtløb i World Cuppen. Her er belyste pister, tidstagningspister og porte, der er funparker og freerides og sidst men ikke mindst, er der her mulighed for fantastisk off piste og helikopterski.

 • 0 km
 • 48 km
 • 84 km
 • 23 km
 • Snegaranti
  Se destination
  Nendaz/Veysonnaz ankomstdage
  Nendaz/Veysonnaz

  I det sydvestlige Schweiz er Nendaz/Veysonnaz placeret, som er en del af "De fire dale". Dette skisportssted er ideel for jer, der drømmer om eventyrlige bjerge i horisonten, hyggelige restauranter, løjper for alle aldre og niveauer samt original alpehygge! Dette naturskønne skisportssted gør det til en tryg og mindeværdig oplevelse for de små og familiens nybegyndere, da Nendaz/Veysonnaz byder på transportbånd, børnelifter og begynderpiste. For de garvede skiløbere er der et væld af off-piste at drage ud på, som med sikkerhed vil byde på adrenalinrus og naturrige oplevelser.

 • 0 km
 • 43 km
 • 159 km
 • 18 km
 • Se destination
  Alt om skiferie i Schweiz

  Alt om skiferie i Schweiz

  Der er endnu ikke mange danskere, der har opdaget Schweiz' vidunderlige skitilbud, men Schweiz har utrolig meget at tilbyde, når det kommer til varierende skiløb og lækker sne. I modsætning til hvad mange tro, så er det ikke dyrere end så mange andre skidestinationer i Europa og det er derfor muligt at finde en billig skiferie i Schweiz. Besøg Schweiz på jeres næste skiferie med hele familien, og få skønt skiløb og perfekte forhold til alle familiens forskellige skiniveauer.

  Bestil jeres skiferie til Schweiz direkte her på Skiferie.dk eller få hjælp og masser af gode råd fra en af vores dygtige skieksperter på 7015 4141. Vores skirådgivere har besøgt de forskellige skidestinationer, så de kender hotellerne, pisterne og forholdene, og er derfor de helt rigtige til at hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmeferie.
  De mest populære skiområder i Schweiz

  De mest populære skiområder i Schweiz

  På Skiferie.dk finder I skiboliger, hytter og lejligheder i alle de bedste skiområder på vores forskellige destinationer. Af populære skiområder i Schweiz kan Meiringen/Hasliberg, Grindelwald/Wengen og Nedaz/Veysonnaz bl.a. nævnes.

  Nendaz/Veysonnaz
  Nendaz/Veysonnaz byder på fantastisk og alsidigt skiløb for hele familien og til alle niveauer. Skiområdet ligger i det sydvestlige Schweiz, og er en del af De fire Dale, hvor I får mulighed for at afprøve et stort udvalg af lækre og sjove nedfarter. Området byder også på mange andre skønne aktiviteter, som hele familien kan nyde godt af på skiferien. Besøg fx hyggelige restauranter, sjov afterski og meget andet. 
  Skiløb i Schweiz - Skiløb til alle

  Skiløb i Schweiz - Skiløb til alle

  Når I tager på skirejse til Schweiz får I fantastisk skiløb hele sæsonen. De forskellige skiområder bliver ofte hovedsaglig brugt til skiweekender for lokalbefolkningen, hvorfor der for det meste er god plads til at udfolde sig på pisterne i løbet af ugen. Den schweiziske kvalitet er særligt at mærke på de forskellige skisportssteder, som er store og veludviklede med mange gode faciliteter, som gør skiferien til en leg, uanset hvor mange I er afsted sammen. 

  I de forskellige skisportssteder i Schweiz er der skiløb for alle, både rolige og hyggelige pister, stejle sorte pister og trygge børneområder. Schweiz har det hele! Flere steder kan du også besøge sjove snowparks og lækre offpiste områder, hvor freeriders og erfarne skiløbere virkelig kan boltre sig i lækker puddersne og på vilde udfordringer.
  Indkvartering i Schweiz

  Indkvartering i Schweiz

  Hos skiferie.dk finder I et bredt udvalg af boliger til skiferie i Schweiz. I kan vælge mellem pæne skilejligheder, hyggelige chalets med plads til hele familien eller skønne hoteller med gode faciliteter. 

  Vores hoteller, skilejligheder og chalets i Schweiz er nøje udvalgt og beliggenhed er prioteret højt, for at gøre jeres skitur endnu bedre. Alle boligerne ligger enten tæt på pisterne, lifterne eller i kort afstand til en skibus, der kan tage jer lige til pisterne. Flere boliger har desuden ski in/ski out, hvor I kan klikke i skiene lige udenfor døren og suse afsted på ingen tid. Det giver jer friheden til nemt at komme til jeres bolig, hvis sulten melder sig eller I trænger til en lille lur ovenpå masser af skiløb.
  Luk vinduet X