Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Hold ferie i de østrigske Alper - Obergurgl


Obergurgl udsigt over pisterne og gondollift Obergurgl skiomraade og hoteller Obergurgl skiby Obergurgl udsigt til kirken og bjerget

Smukt beliggende skisportssted

Obergurgl er med sin beliggenhed, 1930 meter over havets overflade, en destination med høj snesikkerhed. I Obergurgl er der taget højde for alle aldre og niveauer, så hele familien får den bedst mulige skiferie. Fantastisk skiløb på 110 kilometers pister, hyggelig og festlig afterski, kælkebakker og natskiløb, alt dette venter på jer på jeres skitur til Obergurgl. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 35 km
 • 55 km
 • 20 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om Obergurgl

  Alt om Obergurgl

  Obergurgl er en helt speciel skidestination at tage på ferie til. Skisportsstedet er nemlig udnævnt af UNESCO som forsøgsby i en undersøgelse af alpebyernes udvikling. Dette gør, at I oplever en særlig ro, idyl og behagelig atmosfære, da der ikke må være bilkørsel om natten, og skisportsområdet ikke må udbygges mere. Obergurgl er ikke kun en attraktiv skidestination for skiløbere men ligeledes snowboardere. Der er bl.a. en fun park, half pipe og quater pipe til tricks og lir for alle modige sjæle. Efter en lang dag på ski kan I snuppe en drink til afterski og tage videre på en af de mange barer og natklubber, hvis I ønsker at feste på ferien. 

  Find og bestil jeres næste skiferie online på skiferie.dk eller kontakt vores erfarne ferierådgivere på 7015 4141.
  De bedste boliger i Obergurgl

  De bedste boliger i Obergurgl

  Hotel Austria & Bellevue
  Steiner-familien byder jer velkommen til to luksuriøse hoteller, Hotel Austria & Hotel Bellevue, hvor jeres velbefindende og komfort er vægtet højest. De flotte hoteller er placeret tæt på hinanden, hvor gastronomiske oplevelser, et afslappende wellness-område og smukke værelser er med til at give jer en mindeværdig ferie. Læs mere her.

  Hotel Lohmann er et dejligt hotel, hvor alle værelser er udstyret med balkon, så I vågner op til udsigten af de snebeklædte bjergtoppe. Slap helt af i wellnessområdet, og besøg hotellets spændende udvalg af eksklusive sports- og livstilsbutikker. Læs mere her.
  Skiløb for alle

  Skiløb for alle

  Hvad end du er barn eller voksen, nybegynder eller erfaren, skiløber, snowboarder eller står på langrend, er der masser af sjove og udfordrende muligheder i Obergurgl.

  Drøn ned ad 110 km pister i 1800-3080 meters højde, hvor I kan vælge blandt 35 km blå pist, 55 km rød pist og 20 km sort pist, og i alt 7 stolelifte, 8 kabinelifte, 8 slæbelifte og 1 børnelift. Hvis I holder af at give jer i kast med vilde tricks, kan I udforske Obergurgls half pipe, quarter pipe og fun park, hvor særligt snowboardere hører hjemme, og for langrendsløbere er der tre præpererede løjper. Obergurgl er det ideelle skisportssted for familien, der ønsker en rolig ferie i smukke omgivelser på pister til alle niveauer.
  Skiferie for børn i Obergurgl

  Skiferie for børn i Obergurgl

  I Obergurgl finder I to børneområder, hvor familiens mindste i roliger omgivelser kan lære at stå på de lange brædder. Der er skiskole, hvor børnevenlige faciliteter, jævnaldrende legekammerater og ikke mindst dygtige skiinstruktører gør det langt sjovere og lettere for de små at lære at stå på ski.

  Wiesental er det ideelle sted for børn at have deres første møde med skiene. Der er bl.a. to rullebåndslifter, en tovlift samt masser af børnevenlige forhindringer og legetøj.

  Pirchhütt er det andet og nyere børneområde, hvor der er hele tre rullebåndslifte, tovlift og en lille rundkørsel. Begge områder er udstyret med et indendørs sted, hvor de små kan trænge ind og hygge sig med at tegne og lege.
  Andet end fantastisk skiløb

  Andet end fantastisk skiløb

  Foruden skiløb i særklasse byder Obergurgl ligeledes på andre sjove, romantiske og smukke oplevelser. Udforsk bjerget og det sneklædte landskab på de 12 km vandrestier og afprøv snesko på en guidet tur. Derudover kan I begive jer ud på isen med skøjteløb og snuppe en lille drink i sportsbaren Ice-Berg. Hvis I trænger til at få vintertøjet og skistøvlerne af, kan I tage et spil golf i det 700 kvm indendørs golfområde i Tirolean Ötztal Valley i 2200 meters højde.

  Gastronomi & natteliv
  Der er kulinariske oplevelser at finde i Obergurgl;  italienske pizzaer, anmelderroste restauranter og traditionel østrigsk spise. Efter en udsøgt middag er der rig mulighed for fest på en af de mange diskoteker, barer, natklubber og pubs. Obergurgl har alt, hvad I skal bruge til en fænomenal skiferie både på og udenfor pisterne.
  Luk vinduet X