Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

På ski med familien i Grindelwald og Wengen i SchweizGrindelwald/Wengen ankomstdage

Skiløb og børn er sat i højsæde kombineret med schweizisk hygge.

Tæt på den kendte by Interlaken ligger skiområdet Jungfrau Region og her finder vi byerne Grindelwald og Wengen. Sammen med en håndfuld andre små byer ligger de ved foden af de 3 bjerge, der udgår Jungfrau Region. Wengen som er en bilfri by, er noget helt for sig selv. Der er selvfølgelig sørget for at alle kan parkere i nabobyen, hvorfra det lille tog tager gæsterne det sidste stykke op til Wengen. Forstil dig en by helt uden bilos og larm, hvor sneen bare for lov at forblive hvid og ungerne kan drøne rundt uden at man skal være urolig. Læs mere herunder om det praktiske. De 3 områder er forbundet med lifter, og pisterne er så mange og så varierede at skiløbere på alle niveau kan finde deres udfordringer her. Børneskiskolen er fantastisk god og lige ved børne-øvebakken står skiskolehuset, hvor de små kan komme ind og få varmen, lidt at drikke og et stykke chokolade. Fra begynderpister og børne-områder og "slow slopes" (pister hvor man ikke må løbe mere end 30 km/t) et hav af både blå, røde og sorte pister, til de helt store udfordrende pister, der bl.a. har lagt sne til styrtløb i World Cuppen. Her er belyste pister, tidstagningspister og porte, der er funparker og freerides og sidst men ikke mindst, er der her mulighed for fantastisk off piste og helikopterski. Læs mere

Fra: 4.011 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
3 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 48 km
 • 84 km
 • 23 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  11.02 til 18.02
  Torsdag - Torsdag
  12.02 til 19.02
  Fredag - Fredag
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  13.02 til 19.02
  Lørdag - Fredag
  13.02 til 18.02
  Lørdag - Torsdag
  13.02 til 17.02
  Lørdag - Onsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Fantastisk børneskiskole/område

  Fantastisk børneskiskole/område

  Fantastisk børneområde
  Mød Snowli! "Snowli" er vores venlige, hyggelige maskot, som er elsket af vores små gæster. Snowli kommer hver morgen til skiskolen Wengen for at sige hej til børnene og varme dem op ved at danse med dem. Efter leg og dansestart er det nemt at erhverve nye færdigheder og evner på sneen sammen med de andre børn.
  Skiskolen har et skiskole-hus på børneområdet, hvor de små kan komme ind og hvile og få varmen, lidt at drikke og et stykke chokolade, for at lade energien op igen.
  At lære at stå på ski for børn kunne ikke være sjovere og sikrere end snowgarden på vores egne træningsområder. Flere trylletæpper der hjælper børnene op af pisten og masser af sjove redskaber vil give dit barn dejlig oplevelse og gøre det nemmere at komme på sneen i løbet af de første par dage. Vores venlige maskot "Snowli" hjælper børnene med at føle sig godt tilpas i det nye miljø. Vores børnehave lærer guider og overvåger området under gruppelektionerne.
  Området omkring Grindelwald og Wengen er til alle

  Området omkring Grindelwald og Wengen er til alle

  Skiområdet Grindelwald
  Grindelwald First er den del af Grindelwald der ligger over byen, og for den der er mere øvede er der masser af de mørkerøde og sorte pister at finde her. På midtersektoren er de lidt nemmere blå og lyserøde pister, og til de mindste og de helt nye ligger pisterne helt i bunden. Nogle aftener er begynderområdet belyst og træningen kan fortsætte til det er sengetid.
  Hvorfor har vi valgt Grindelwald?

  Hvorfor har vi valgt Grindelwald?

  Hvorfor har vi valgt dette område?
  Frem for alt er området meget børnevenligt! Samtidig byder området på virkelig store udfordringer til de øvede, og der er en masse blå og nemme røde til dem der kun er lidt øvede.

  Grindelwald er et godt eksempel på et pragtfuldt schweizisk skisportssted, hvor priserne er som i Østrig, men hvor bjergene er endnu højere og skiområdet ligger helt der oppe hvor der bare altid er sne på pisten.
  Masser af sorte pister

  Masser af sorte pister

  Udfordringer til de rigtig øvede
  I den del der hedder Kleine Scheidegg-Männlichen er der særlig mange røde pister og ikke mindst piste nr. 45 som er en kendt World Cup styrtløbspist er noget der giver fart på skiene. 4,2 km styrløb op world cup niveau, skulle nok kunne give lidt syre i lårene.

  Er man til det helt vilde kan man på turistkontoret booke en tur med helli-ski. Man bliver fløjet op på toppen med helikopter og står ned i den jomfruelige pulversne.
  Dejlig mad på toppen af Europa

  Dejlig mad på toppen af Europa

  Restaurant på toppen
  Helt oppe i toppen af området ligger Europas højest beliggende togstation. Tag toget gennem gletsjeren og nyd frokosten i 3.454 meters højde på  restauranten der selvfølgelig har panoramavinduer. En vidunderlig oplevelse at se alt fra oven på den måde.

  Priserne ligger afhængigt af hvilken restaurant man vælger på ca. 19,- for en cola, 40,- for en øl, 70,- for en portion gullasch og 130,- for en stor wienerschnitzel.
  Bilfri by - Wengen

  Bilfri by - Wengen

  Kør i retningen mod Interlaken-Lauterbrunnen. GPS: Sørg for at indtaste "Lauterbrunnen Station" som din endelige destination (ikke Wengen, da der ikke er nogen vej op til Wengen).
  I den lille by Lauterbrunnen forlader du bilen på den offentlige parkeringsplads, der er forbundet med togstationen Lauterbrunnen. For at transportere din bagage endnu nemmere er der trolleys på parkeringspladsen til din rådighed. Tillægsgebyr for parkering er ca. CHF 17,00 pr. dag. Dette betales direkte på parkeringspladsen ved afrejse.
  På stationen i Lauterbrunnen kan du købe togbillet ved skranken. Togene mellem Lauterbrunnen og Wengen kører hver halve time. Fra kl. 21:30 og fremefter dog kun hver time.

  Togturen tager 12 minutter og går gennem et ufatteligt smukt landskab med vandfald og glitrende bjergskråninger. Vel fremme på stationen i Wengen er der en gratis telefon hvorfra du kan ringe til hotellet som straks henter jer med el el-bil.
  Luk vinduet X