Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie med familien i Meiringen - Hasliberg i SchweizMeiringen/Hasliberg ankomstdage

Nyd en dejlig skiferie med familien i Schweiz

Meiringen - Hasliberg er et mindre område der ligger tæt på det store område Jungfrau Ski Region. Meiringen - Hasliberg udemærker sig ved at være et fantastisk område til børnefamilier og til dem der ikke har så mange kilometer under skiene endnu. Området bruger de fleste penge på at optimere netop børneområderne. Helt nede hvor liften starter er der et større område kun for børn. Det er lukket af med hegn og her her specielt udannede børneinstruktører der sørger for at give de mindste den bedste start på deres skiløb. For de større børn som måske allerede har været afsted før, er der en masse sjov og udfordringer i såvel funparken som på skicross-banen og på pisterne. Skulle I få lyst til lidt mere udfordring på ski, så er det blot at køre til Grindelwald og prøve kræfter med det store område. Det tager ca 45 min at køre, og det det hele værd. Området har hyggelige restauranter og priserne er som vi kender dem fra Østrig. Læs mere

Fra: 5.424 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
3 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 4 km
 • 16 km
 • 34 km
 • 6 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Hasliberg - Meiringen

  Hasliberg - Meiringen

  Hasliberg - Meiringen
  Midt i de smukke Schweiziske Alper finder i den lille og meget hyggelige dal Haslital. Selve skiområdet er det geniale område for børnefamilier og nye skiløbere. En af grundene til at det er så godt for børnefamilier og nybegyndere, er at at området målrettet lægger deres investering og udvikling på netop dette område. Bidmi er navnet på de mindste børns eget lille område som ligger for foden af bjerget. Her er der bl.a. en særlig lille børnelift, her er børne-skilærer og hele balladen er spærret af, så man trygt kan lade de små lære skiløbet på den eneste rigtige måde, nemlig gennem leg.
  Til de lidt større børn er der selvfølgelig også en masse andet sjov de kan kaste sig ud i på ski. Blandt andet skicross parken Hääggen-Mägisalp hvor man kan køre om kap 4 og 4 side om side. Her finder I også Junior Park Mägisalp som er særlig indrettet til børn og familier. Skulle en i familien eller gruppen have behov for at slippe energierne løs, så er der også et par sorte pister og ellers er de fleste blå og røde og der er en del transportpister. Er man til offpist så er der gode muligheder for det her, og det er en god ide at snakke med en lokal, som kan guide hvor det er bedst og mest sikkert.
   
  Kælkebaner og børnene i centrum

  Kælkebaner og børnene i centrum

  I må ikke gå glip af den lange tur med børnene på kælkebane. Det er simpelthen så sjovt! To og to på en trækælk og med skihjelm, tager I liften op og suser derefter ned af kælkebanen, der snoer sig ned af bjerget. Farten styrer man selv med hælene, og giver det lidt for meget uro i maven, så er det bare at køre stille og roligt og nyde udsigten.

  Alt i Meiringen- Hasliberg står i børnenes tegn når det gælder skiløb. Området hvor børnene får undervisning på ski, er indhegnet og det føles trygt og godt at lade dem tage deres første skridt ind i skiløbets verden her.
  Børne skilandet

  Børne skilandet

  Børnene får undervisning af top professionelle skiinskruktører, der er uddannet til netop at undervise børn.
  Det vigtigske her er kropssprog og den gode stemning. Området bliver lukket af med hegn, så børnene kan nyde og lege i fred og ro og uden at blive forstyrret lære skiløbets ædle kunst.

  Som forældre er det vigtigt at lade børnene få lov at udfolde sig, så stik af og slå nogle sving selv inden de mindste skal hentes.
  Mere udfordring til de øvede

  Mere udfordring til de øvede

  Mange familier har både små begyndere og lidt større børn, der allerede kan stå på ski. Dem er der selvfølgelig også tænkt på. Her er en hel del røde pister, her er et par sorte, her er en funpark og ikke mindst er her en skicross bane, hvor man to og to, eller fire og fire står ned i konkurence om hvem der kommer først ned.

  Men er man dygtig skiløber, kommer man til at kede sig i længden, og så kan vi varmt anbefale at køre til Grindelwald/Wegen og prøve kræfter med Jungfrau Skiregionen. Den ligger den blot 45 min i bil herfra og her er masser af udfordringer til skiløbere på alle niveau!
  Luk vinduet X