Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Velkommen til Hotel Alpbach

Hotel Alpbach er et familie-ejet hotel der ligger på en af byens bedste pladser. Midt i centrum og dog kun 300 m fra pist og lift. Hotellet har værelser til både 2,3 og 4 personer og en dejlig restaurant hvor der serveres både morgenmad og aftensmad ihh til halvpensionen. Hotellet har endvidere en lille spa-afdeling med sauna og dampbad. Hotellets restaurant serverer typisk schweiziske retter som fx ostefondu, chateaubriand og mange andre lækre retter. her er selvfølgelig gratis internet til gæsterne. Læs mere

Fra: 2.077 DKK
pr. person, 3 dage
Vælg boligtype
14 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • 1/2 pension inkl.: Ja
 • Lift: 300m
 • Piste: 300m
 • Centrum: 50m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Halvpension

  Halvpension

  På Hotel Alpbach bliver gæsterne forkælert med halvpension. Morgenmaden består af en buffet hvor der blandt nybagt brød, lækre oste, marmelader, div pålæg og æggeretter også er et vegetarisk hjørne. Derudover er der kaffe, te, kakao og juice.

  Til aftensmaden er der en afvekslende buffet eller servering, med div traditionelle retter som fx rösti, risotto, div. pastaretter, lækre fisk og mange andre retter der får tænderne til at løbe i vand. Menuen består altid af 4 retter og 1 gang om ugen vil der være ostefondue eller kød-fondue.
  Meiringen

  Meiringen

  Meiringen by er en lille alpeby der udgør dalstationen for skiområdet Meiringen-Hasliberg. Byen er til at overskue og er hyggelig med mange så restauranter og cafeer. 
  Små butikker og rolige gader gør det til en rar by at gå rundt og kigge i. Skulle man få lyst til lidt mere by, så ligger Interlaken kun 20 minutters kørsel herfra.
  I Meiringen er der en svømmehal og bor du her på Hotel Alpbach er der 1 x gratis entre om dagen.
  Luk vinduet X