Bestil online eller ring
7015 4141

Top 10 i Østrig

Hos skiferie.dk finder I et bredt udvalg af flotte hoteller og skilejligheder i Østrig. Uanset om I rejser med børn, skal afsted med vennerne eller tager på skiferie i en større gruppe, har I rig mulighed for at finde netop det hotel eller den lejlighed, som passer til lige jeres behov. Her på siden kan I læse mere om de 10 bedste skiboliger i Østrig. Læs mere

Tre skønne hoteller i Bad Gastein - vores mest populære område

Tre skønne hoteller i Bad Gastein - vores mest populære område

Bad Gastein byder på en lang række skønne hoteller og skiboliger, og hele 3 af dem ligger på vores top 10 i Østrig. Området ligger centralt, i togafstand fra skønne Salzburg og med mange km pister og forskellige hoteller at vælge mellem.

Et af vores mest populære hotel i området er uden tvivl Hotel Palace - et hyggeligt 4-stjernet hotel, hvor I kan nyde godt af de fantastiske faciliteter og ikke mindst den smukke natur omkring hotellet. Herfra har I blot 100 meter til skibussen, som hurtigt fører jer til skiområdet.

I kan også vælge Hotel Elisabeth Park, som byder på byens smukke udsigt. Her bor I midt i centrum af Bad Gastein, hvor skibussen standser lige uden for døren. Forkæl jer selv med en god omgang velvære i wellness og smag på et udsøgt måltid i restauranten.

Ferienhaus Schiwiese er også et meget populært hotel i Bad Gastein, hvor I bor direkte til pisten - læs mere ved at klikke på hotelnavnet.
Tre flotte hoteller i Zell am See

Tre flotte hoteller i Zell am See

Zell am See er et skønt skiområde med oplevelser for alle, og ligeledes et væld af flotte hoteller, der kan dække forskellige behov.

I kan fx vælge Hotel der Waldhof til jeres ferie. Her bor I med ski in/ski out i hjertet af de smukke bjerge, og med blot 300 meter til skiliften. På denne måde bliver det ikke lettere, når I skal til og fra dagens skiløb. Hotellet byder på gode faciliteter, såsom wellnessafdeling med bl.a. swimmingpools, sauna og jacuzzi samt en fremragende restaurant med stor morgenmadsbuffet, frokost, afterskisnack og 4-retters aftenmenu.

En anden mulighed er det hyggelige Hotel der Schütthof, hvor I bor 50 m fra centrum, 100 m fra skibussen og 200 m fra en lift.
Skøn beliggenhed i Wagrain

Skøn beliggenhed i Wagrain

Wagrain byder på et bredt udvalg af skiboliger. Vores suverænt mest populære hotel i hele Østrig er Sporthotel Wagrain, med sine flotte hotelværelser og gode centrale beliggenhed tæt på pisterne.
Vælger I Sporthotel Wagrain som base til jeres skiferie, får I en fremragende beliggenhed midt i centrum og med blot 50 meter til lift og skiskole. Her kan I bo op til 3 personer på de fine hotelværelser, og samtidigt nyde godt af hotellets mange faciliteter, der bl.a. dækker over wellnessafdeling, fitnesscenter og hyggelig restaurant.

Et andet super populært og hyggeligt alternativ, er Haus Heid, der byder på rummelige skilejligheder midt i Wagrain.

I kan også vælge Markt 16 i Wagrain, hvor I bor midt på torvet. I kan gå de 300 m til Grafenbergliften eller tage skibussen.

Haus Rustika er en populær mulighed til store familier, som byder på billige og moderne lejligheder med kun 300 m til liften.
Perfekt for børnefamilier

Perfekt for børnefamilier

Østrig har mange områder der er perfekte for nybegyndere og børnefamilier. Pister findes i alle sværhedsgrader og bliver I trætte af at stå på ski, er der også masser af andre aktiviteter at tage sig til, fx kan man køre med hundeslæde eller tage en tur ud at bowle.

I kan opleve en video og se, hvorfor I skal vælge skiferien til fantastiske Østrig lige her.
Luk vinduet X