Bestil online eller ring
7015 4141

Top 10 i Østrig

Hos skiferie.dk finder I et bredt udvalg af flotte hoteller og skilejligheder i Østrig. Uanset om I rejser med børn, skal afsted med vennerne eller tager på skiferie i en større gruppe, har I rig mulighed for at finde netop det hotel eller den lejlighed, som passer til lige jeres behov. Her på siden kan I læse mere om de 10 bedste skiboliger i Østrig. Læs mere

Fem skønne hoteller i Bad Gastein - vores mest populære område

Fem skønne hoteller i Bad Gastein - vores mest populære område

Bad Gastein byder på en lang række skønne hoteller og skiboliger, og hele 5 af dem ligger på vores top 10 i Østrig. Området ligger centralt, i togafstand fra skønne Salzburg og med mange km pister og forskellige hoteller at vælge mellem.

Vores mest populære hotel i området er uden tvivl Bärenhof am Felsenbad - et skønt hotel i centrum af Bad Gastein, 2 minutters gang fra kurbadet Felsenbath, hvor du kan hygge dig og slappe af efter mange timer på pisten. Hotellet ligger tæt på både skilift og skibus.

En anden mulighed er at tage til Hotel Palace - et hyggeligt 4-stjernet hotel, hvor I kan nyde godt af de fantastiske faciliteter og ikke mindst den smukke natur omkring hotellet. Herfra har I blot 100 meter til skibussen, som hurtigt fører jer til skiområdet.

I kan også vælge Hotel Elisabeth Park, som byder på byens smukke udsigt. Her bor I midt i centrum af Bad Gastein, hvor skibussen standser lige uden for døren. Forkæl jer selv med en god omgang velvære i wellness og smag på et udsøgt måltid i restauranten.

Hotel Bellevue Mondi og St. Georg er også to meget populære hoteller i Bad Gastein, der hver har sin charme - læs mere ved at klikke på hotelnavnet.
To flotte hoteller i Zell am See

To flotte hoteller i Zell am See

Zell am See er et skønt skiområde med oplevelser for alle, og ligeledes et væld af flotte hoteller, der kan dække forskellige behov.

I kan fx vælge Hotel der Waldhof til jeres ferie. Her bor I med ski in/ski out i hjertet af de smukke bjerge, og med blot 300 meter til skiliften. På denne måde bliver det ikke lettere, når I skal til og fra dagens skiløb. Hotellet byder på gode faciliteter, såsom wellnessafdeling med bl.a. swimmingpools, sauna og jacuzzi samt en fremragende restaurant med stor morgenmadsbuffet, frokost, afterskisnack og 4-retters aftenmenu. I kan også tage til Hotel Latini på jeres skiferie. Det pragtfulde, 4-stjernede hotel byder ligeledes på et væld af skønne faciliteter og flotte hotelværelser, der er hyggeligt og komfortabelt indrettede.
Skøn beliggenhed i Wagrain

Skøn beliggenhed i Wagrain

Wagrain byder på et bredt udvalg af skiboliger. Vores suverænt mest populære hotel i hele Østrig er Sporthotel Wagrain, med sine flotte hotelværelser og gode centrale beliggenhed tæt på pisterne.

Vælger I Sporthotel Wagrain som base til jeres skiferie, får I en fremragende beliggenhed midt i centrum og med blot 50 meter til lift og skiskole. Her kan I bo op til 3 personer på de fine hotelværelser, og samtidigt nyde godt af hotellets mange faciliteter, der bl.a. dækker over wellnessafdeling, fitnesscenter og hyggelig restaurant.

Et andet super populært og billigt alternativ, er det hyggelige Gästehaus Kristall lidt uden for Wagrain. Her kan du bo tæt på pisten, med ski-in/ski-out, i dejlige værelser til både par og familier. Et meget autentisk Østrigsk hotel, med god beliggenhed og gode priser.
Perfekt for børnefamilier

Perfekt for børnefamilier

Østrig har mange områder der er perfekte for nybegyndere og børnefamilier. Et af hotellerne på vores top-10 er det hyggelige Aparthotel Kleinwalsertal, der ligger midt i skiparadiset Kleinwalsertal, tæt på den tyske grænse. Her kan du bo i dejlige ferielejligheder, 200 m fra pisten, og ungerne kan hygge sig i et stort børneområde på 350 kvm. Pister findes i alle sværhedsgrader og bliver I trætte af at stå på ski, er der også masser af andre aktiviteter at tage sig til, fx kan man køre med hundeslæde eller tage en tur ud at bowle.

Det sidste hotel på vores top 10 i Østrig er også et super børnevenligt sted, nemlig det familiedrevede Hotel Goldried. Her har alle lejligheder enten pejs eller brændeovn, der er pool og sauna og skibussen stopper kun 100 m fra hotellet.
Luk vinduet X