Bestil online eller ring
7015 4141

Top 10 i Østrig

Hos skiferie.dk finder I et bredt udvalg af flotte hoteller og skilejligheder i Østrig. Uanset om I rejser med børn, skal afsted med vennerne eller tager på skiferie i en større gruppe, har I rig mulighed for at finde netop det hotel eller den lejlighed, som passer til lige jeres behov. Her på siden kan I læse mere om de 10 bedste skiboliger i Østrig. Læs mere

Tre skønne hoteller i Bad Gastein

Tre skønne hoteller i Bad Gastein

Bad Gastein byder på en lang række skønne hoteller og skiboliger, og tre af dem er på vores top 10 i Østrig.

I kan f.eks. tage til Hotel Palace, som er et hyggeligt, 4-stjernet hotel, hvor I kan nyde godt af de fantastiske faciliteter og ikke mindst den smukke natur omkring hotellet. Herfra har I blot 100 meter til skibussen, som hurtigt fører jer til skiområdet. I kan også vælge Hotel Elisabeth Park, som byder på byens smukke udsigt. Her bor I midt i centrum af Bad Gastein, hvor skibussen standser lige uden for døren. Forkæl jer selv med en god omgang velvære i wellness og smag på et udsøgt måltid i restauranten. På Kur- & Sporthotel Alpenblick venter en skøn kombination af luksus og afslapning. Her har I desuden delvis ski in/ski out, så I nemt kan komme til og fra dagens skiløb.
Flotte hotelværelser i Schladming

Flotte hotelværelser i Schladming

I Schladming er Hotel Schladmingerhof en del af vores top 10. 

Skihotellet byder jer varmt velkommen til en skøn atmosfære og hyggelige omgivelser, som med garanti vil danne rammen om jeres skiferie. Her kan I bo på lyse og komfortable hotelværelser, der fungerer som den helt ideelle base. I kan desuden bo 2-4 personer på hotelværelserne. Blot 170 meter herfra standser skibussen, der hurtigt kører jer til liften, som er beliggende 1,6 kilometer væk. Efter en lang dag ude i den friske luft er der lagt op til ren afslapning i hotellets wellnessafdeling, mens de mindste gæster kan more sig i legerummet.
To flotte hoteller i Zell am See

To flotte hoteller i Zell am See

Zell am See er et skønt skiområde med oplevelser for alle, og ligeledes et væld af flotte hoteller, der kan dække forskellige behov.

I kan f.eks. vælge Hotel der Waldhof til jeres ferie. Her bor I med ski in/ski out i hjertet af de smukke bjerge, og med blot 300 meter til skiliften. På denne måde bliver det ikke lettere, når I skal til og fra dagens skiløb. Hotellet byder på gode faciliteter, såsom wellnessafdeling med bl.a. swimmingpools, sauna og jacuzzi samt en fremragende restaurant med stor morgenmadsbuffet, frokost, afterskisnack og 4-retters aftenmenu. I kan også tage til Hotel Latini på jeres skiferie. Det pragtfulde, 4-stjernede hotel byder ligeledes på et væld af skønne faciliteter og flotte hotelværelser, der er hyggeligt og komfortabelt indrettede.
Skøn beliggenhed i Wagrain

Skøn beliggenhed i Wagrain

Wagrain byder på et bredt udvalg af skiboliger. På vores top 10 finder I Sporthotel Wagrain med sine flotte hotelværelser og Haus Haid, der byder på rummelige lejligheder. 

Vælger I Sporthotel Wagrain som base til jeres skiferie, får I en fremragende beliggenhed midt i centrum og med blot 50 meter til lift og skiskole. Her kan I bo op til 3 personer på de fine hotelværelser, og samtidigt nyde godt af hotellets mange faciliteter, der bl.a. dækker over wellnessafdeling, fitnesscenter og hyggelig restaurant. Tager I derimod på skiferie i en større gruppe, er Haus Haids lejligheder helt ideelle. Her kan I bo op til 8 personer i centrum af Wagrain med få hundrede meter til både lift, skibus, indkøb og restauranter.
Bo i et af Østrigs største skiområder

Bo i et af Østrigs største skiområder

I Wilder Kaiser findes Brixentals dejlige lejligheder, som ligeledes er at finde på vores top 10. 

Brixental Apartments er smukt og centralt placeret i Brixental Hopfgarten. Inden for 400 meter kan finder I bjergbanen, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, hvilket gør det let for jer at komme til og fra dagens skiløb. Lejlighederne er hyggeligt og funktionelt indrettede med plads til maks. 5 personer, og på stedet findes en reception, skiopbevaring med støvlevarmere, en mindre snackbar og en pub, hvor aftenen kan nydes i godt selskab. I har desuden blot 50 meter til både indkøbsmuligheder, restauranter og barer.
Ski in/ski out i Saalbach

Ski in/ski out i Saalbach

Det sidste hotel på vores top 10 i Østrig er karismatiske Hotel Salzburger Hof, som byder jer varmt velkommen til flotte og komfortable hotelværelser.

Dette 4-stjernede hotel giver jer en skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb. Hoteller er placeret smukt i Leogang med ski in/ski out, så I nemt kan komme til og fra skiområdet, og når I vender tilbage til hotellet, kan I nyde godt af de gode faciliteter, der er med til at danne rammen om jeres ferie. I kan f.eks. få fornyet energien i wellnessafdelingen med swimmingpool, whirlpool, sauna, termiske bade og massage, eller nyde et smagfuldt måltid hos hotelets restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag.
Luk vinduet X