Bestil online eller ring
7015 4141

Hoteller og lejligheder som ligger tæt på børneområdet

Mange af skiferie.dk's destinationer er målrettet børnefamilier! Nedenfor kan I finde de hoteller og lejligheder som ligger bedst i forhold til børneområdet, skiskole, samt lifter og piste. Alle boliger ligger direkte ved eller i kort afstand til børneområdet. I børneområdet finder du lukkede områder med børnepasning af de mindste, børnevenlige bakker og sjove aktiviteter, hvor de mindste kan lege og stå på ski i trygge rammer. Læs mere

Vælg den rigtige skidestination

Vælg den rigtige skidestination

Hvor skal skiferie gå hen?
Er I en børnefamilie, med børn, som ikke er erfarne inden for skiløb? Så er det vigtigt at I vælger den rigtige destination, der passer til jeres families ønsker og behov. Skiferie.dk's skiområder i Norge og Sverige er vant til at håndtere både erfarne skiløbere og nybegyndere, og samtidig kombinere det med boliger af den bedste kvalitet. Norge og Sverige er også en oplagt destination for børnefamilier, I og med at områderne ligger kort afstand fra Danmark. Dog tilbyder flere hoteller i Østrig også rigtige gode børne faciliteter. Så hvis I gerne vil ud på en lidt længere køretur, så er der ingen grund til bekymring - her vil også være masser af plads til at børnene kan udfolde sig.
Skiferie med små børn

Skiferie med små børn

Skiferie.dk tilbyder et væld af skiområder i både Norge, Sverige og Østrig, som alle byder på kort kø ved lifterne, skiskole, fine børne faciliteter, samt børnevenlig atmosfære. Desuden har Norge og Sverige en række blide pister, som er særligt velegnede til børn der endnu er lidt usikre på. Trysil, Hemsedal i Norge og Lindvallen i Sverige tilbyder blandt andet en perfekt blanding af rolige boliger midt på pisten med ski-in og ski-out, kombineret med et fantastiske omgivelser til snelandskabet. I Østrig kan man i mange af de store destinationer, som Wagrain / Flachau og Bad Gastein, finde hoteller der har gode børnevenlige faciliteter. Endvidere kan de ligge placeret tæt på både lift og pist, som gør det hurtigt og nemt at komme til og fra med de små.
Skiferie til familier med spædbørn

Skiferie til familier med spædbørn

Spædbørn og babyer
Mange familier tager af sted på skiferie trods det at have spædbørn. De kan selvfølgelig ikke stå på ski - endnu - så derfor kan børnepasning være vigtigt, hvis mor og far skal nå at stå på ski. Derfor tilbyder de fleste store områder i Norge og Sverige børnehave eller en snehave, som typisk ligger tæt på børnepisterne, for dem som ikke selv kan stå på ski endnu. Her kan børnene lege med sne i et sikkert miljø. Her kan endda også findes børnepasning for spædbørn i alderen fra 6 måneder og op. Det kan dog også være oplagt med privat børnepasning, da de små på den måde kan være hjemme i boligen i trygge rammer, og uden bekymringer fra mor og fars side.


Skiferie til familier med børn fra 4 år

Skiferie til familier med børn fra 4 år

Børn fra 4 år og op
Til børn i denne alder, er det oplagt at finde et område som tilbyder skiskole. Minimumsalderen kan variere lidt, men som regel skal man være fyldt 3 år. En fordel ved en skiskole i Norge eller Sverige, er det faktum at sproget er lidt nemmere at forstå, da norsk og svensk læner sig meget op af danske. Det kan skabe en større tryghed for de små, i et endnu ukendt miljø. Selvom børnene måske ikke altid kan forstå hvad der bliver sagt, kan skiguiderne typisk forstå børnene. På den måde vil det være nemmere at kommunikere, da skiguiderne til sådanne små børn, også er meget pædagogiske. I Østrig kan man dog også være heldig at finde en skiguide fra norden. Skal børnene endnu ikke ud på pisten, så tilbyder flere hoteller også børnepasning.
Luk vinduet X