Bestil online eller ring
7015 4141

Hos skiferie.dk er alle mange af vores destinationer målrettet børnefamilier, og her på siden kan I gå på opdagelse, finde inspiration og læse mere om nogle af vores mest børnevenlige skiområder. Uanset om I vælger at tage nord eller sydpå, så kan I nemt finde det der passer til jer og jeres børn. Yderligere findes her hytter, hoteller og lejligheder, som er placeret bedst i forhold til børneområdet, skiskole og lifte på alle destinationerne. Hvis I er interesseret i at bo lige op til pisten, kan I tjekke alle vores "ski in/ski out", som vi har samlet under en kategori i topmenuen. Her finder I de indlogeringer som ligger bedst placeret i forhold til pisterne. Vi har samlet lidt information om de forskellige destinationer på denne side. Læs mere

Den perfekte destination

Den perfekte destination

Tag familien med på skiferie!
Skal I som børnefamilie afsted på ski for første gang eller er I måske ikke helt erfarne inden for skiløb, er det vigtigt at vælge netop den destination, der passer til jeres ønsker og behov.

Vores skiområder i Sverige, Norge, Østrig, Italien, Tjekkiet og Tyskland byder på et væld af skimuligheder for både nybegyndere og erfarne skiløbere, og så findes der sjove aktiviteter for små og store. Her er der fokus på børnene, som hurtigt vil blive godt klædt på til at komme afsted på ski.

Det er de færreste børn, der starter med at stå på ski, før de er 3 år gamle, og derfor kan børnepasning være en vigtig faktor, hvis forældrene også skal nå at suse ned ad pisterne. De fleste skiområder i Sverige og Norge tilbyder børnehave eller "snehave", som oftest er placeret lige ved børneområdet. 

Book jeres skiferie med børn online eller kontakt os på tlf. 7015 4141.
Et sneparadis i Sverige og Norge

Et sneparadis i Sverige og Norge

Hos skiferie.dk tilbyder vi skiferie med børn i mange skønne destinationer.

Lindvallen
Lindvallen, som er Sälens største område med uforglemmeligt skiløb i smukke omgivelser. Området er perfekt for familier med børn!

Stöten
Stöten er det nordligste skiområde i Sälen, og er uden tvivl et hit hos børnefamilier, da der venter masser af sjov og leg på pisterne. I kan også tage til Tandådalen/Hundfjället, som er to store områder med et imponerende pistekort, og med et liftkort får I adgang til begge skiområder.

Åre
Vælger I Åre som destination, får I meget mere end blot skiløb. Den hyggelige fjeldby byder nemlig på et godt og varieret skiterræn, men også på god underholdning for både små og store.

Vemdalen
Centralt i Sverige finder I Vemdalen, som har hele tre skiområder med et stort udvalg af velpræparerede pister til alle niveauer og ikke mindst en skøn kælkebakke, der giver et godt sus i maven. 
Norge som destination

Norge som destination

Tag længere nord på!
Vælger I derimod at tage til Norge, kan I her også være helt sikre på familievenlige skiområder med pister til både nybegyndere og mere erfarne skiløbere. Her får I stor snesikkerhed i de smukke norske fjelde og børnevenlige skiskoler, der står klar til at hjælpe børnene godt på vej. 

Trysil
Trysil og oplev et af Norges mest populære skiområder. Her er lange, brede bakker og et helt perfekt skiløb til alle niveauer. I kan desuden vælge mellem et bredt udvalg af forskellige indkvarteringsmuligheder, der består af alt fra luksuriøse resorthoteller til hyggelige og autentiske træhytter.

Hemsedal
I kan også vælge at tage til Hemsedal, som byder på et væld af børnevenlige skiområder, flere kilometer lange pister, hyggelige hytter og rig mulighed for ski in/ski out, så I hurtigt og nemt kan komme til og fra dagens skiløb. 
Populære destinationer blandt danske børnefamilier i Alperne

Populære destinationer blandt danske børnefamilier i Alperne

Alperne er ikke kun for erfarne skiløber. Nej, skiløb i alperne er for alle! Mange danske børnefamilier valfarter til de varmere breddegrader, når de skal på skiferie. Her får du nemlig alt det Norden kan byde på, bare med lidt varmere grader, så de små ikke fryser når de suser rundt på pisterne.

Wagrain - Østrig
Wagrain er skiområdet bygget op omkring børneområdet. Her kan børn helt ned til 3 år lære at stå på ski af danske skiinstruktører.

Passo Tonale - Italien
I Passo Tonale i Italien er der næsten ski in/ski out fra alle byens indkvarteringer hvor man samtidig kan få skiundervisning af danske skiinstruktører.

Livigno - Italien
Livigno i Italien byder på meget børnevenlige brede pister med gode skiskoler, der i mange år har undervist danske børn.

Spindlerurv Mlyn - Tjekkiet
Spindlerurv Mlyn i Tjekkiet får børnefamilien "value for money" hvor der også her tilbydes danske skiinstruktører til børnene. 

I skal derfor ikke være nervøse for at tage springet og vende bilen mod alperne til hyggeligt skiløb i autentiske alpebyer. I er i trygge hænder.
Luk vinduet X