Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Grand udefra Hotel Grand reception

Bo lige til torvet i Spindleruv Mlyn

Placeret midt i centrum af den hyggelige by, Spindleruv Mlyn, findes Hotel Grand og Grand Apartments. Udover den exceptionelle beliggenhed til restauranter, barer og after-ski er hotellet renoveret indenfor de sidste par år. Bemærk, at sauna og boblebad findes på Grand Apt., men hvis I bor på Hotel Grand er 1 adgang inkl. i prisen. Ydermere kører skibussen til begge skiområder lige ude foran døren af Grand Apt. og kun 50 meter fra Hotel Grand. Alt hvad I behøver for en komplet skiferie for hele familien. Læs mere

Fra: 2.647 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 400m
 • Piste: 400m
 • Skibus: 50m
 • Centrum: 0m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ¼ pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Grand Hotel & Grand Apt.

  Grand Hotel & Grand Apt.

  Drag til det tjekkiske skisportsområde, Spindleruv Mlyn, og bo på Grand Hotel eller Grand Apartments. De ligger i livlige omgivelser ud til torvet midt i centrum, hvor der er blot 400 meter til den nærmeste lift i Svaty Petr-området. Når I bestilller et ophold på Hotel Grand eller Grand Apt. inkluderes et besøg til sauna og boblebad på hotellet. Ønsker man at benytte det flere gange, er det mod betaling på 190CZK. Når I vågner op, kan I glæde jer til et lækkert måltid morgenmad, som er med i prisen.

  Bestilling af skiferie
  Gå ikke glip af de bedste hoteller i Spindleruv Mlyn-området og book, mens der stadig er plads. Det kan gøres online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på 7015 4141.
  Morgenmad inklusiv i prisen

  Morgenmad inklusiv i prisen

  Når I bor På Hotel Grand, så er morgenmaden inkluderet i prisen. I kan derfor se frem til at nyde et solidt morgenmåltid inden I klikker skiene på og nyder de dejlige pister i Spindleruv Mlyn.

  Hvis I også ønsker at have aftensmad med under jeres ferie på Hotel Grand, så kan dette enten tilkøbes lokalt eller bookes på vores anden side "Hotel Grand - 1/2 pension".
  Et væld af muligheder i nærområdet

  Et væld af muligheder i nærområdet

  Spindleruv Mlyn byder på en række lækre og billige restauranter og barer, som ligger lige ude foran døren. Der er flere hyggelige butikker, I kan finde en lille souvenir i, og hvis I har brug for hjælp til området og andre praktiske sager, ligger det store turistkontor i byen. I kommer ikke til at mangle noget, hvis I drager til Grand Hotel eller Grand Apt. på jeres næste skiferie. 

  Når I bestiller skiferien igennem skiferie.dk til Splindleruv Mlyn, er der som noget ganske særligt mulighed for at bestille dansk børne ski- og snowboardskole. Den dansktalende guideservice og skiskole kaldes Maskot, som ligger kun 1200 meter fra Hotel Grand og Grand Apt., som ligger i det andet store skisportsområde Medvelin. Skibussen holder til lige ude foran Grand Apt., så I bliver kørt til endnu flere nedfarter.
  Luk vinduet X