Bestil online eller ring
7015 4141

Kør-selv skiferie til Sverige

Tag bilen med på skiferie og få stor fleksibilitet til og fra destinationen. Sverige er det oplagte valg for jer, der ikke vil have en alt for lang køretur, og så kan I endda opleve nogle af Nordens bedste skioplevelser her. Ønsker I en kortere skiferie er en kør-selv skiferie til Sverige det ideelle valg, da I både får suveræn skiløb og en kortere køretur. De svenske skiportssteder tilbyder de fineste områder og faciliteter for børn og nybegyndere, så I kan tage skiferien i jeres helt eget tempo. Her på siden kan I få inspiration, hvis kør-selv skiferien går til Sverige. Læs mere

Optimalt for børnefamilien

Optimalt for børnefamilien

Der er mange fordele ved kør-selv skiferie i Sverige. Her får I masser af fleksibilitet på turen, og I kan helt selv styre tempoet. Dette er ideelt, hvis I har børn med på skiferien, da køreturen er relativ kort og nemt kan gøres hyggelig, og derudover kan I tage ligeså mange pauser, som I har behov for - når som helst og hvor som helst. I kan desuden få et afbræk fra køreturen ved at tage færgen noget af vejen. I kan f.eks. sejle fra Frederikshavn til Göteborg eller fra Grenå til Varberg.

Find og book den destination i Sverige, der passer til netop jeres ønsker og behov, online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141.
Kort køretur fra Danmark

Kort køretur fra Danmark

Vil I gerne afsted på en miniferie over en forlænget weekend på ski, er Sverige det perfekte rejsemål for en kort kør-selv skiferie. I kan f.eks. tage til Isaberg, som er Sveriges sydligste skisportssted, som ligger kun 3 timers kørsel fra København. Isaberg er en god skidestination for nybgyndere eller for jer, der ønsker at pudse formen inden årets store skiferie. Der er et lille men fint udvalg af pister med 4 grønne, 1 blå, 4 røde og 1 sort, så uanset niveau kan I suse ned ad en løjpe, der passer jer. Vil I gerne en uge på ski, men er I ikke interesseret i at køre langt, er Branäs en fantastisk skidestination. Det familievenlige skisportssted ligger ca. 8 timers kørsel fra København og kun 5 timer fra Göteborg til jer, der kommer med færgen fra Frederikshavn. Branäs er flere år i træk blevet kåret som det bedste skisportssted for børnefamilier, så slip for den lange køretur og gør skiferien til en mindeværdig oplevelse for hele familien med en kør-selv skiferie til Branäs i Sverige.
Populære kør-selv destinationer i Sverige

Populære kør-selv destinationer i Sverige

Vælger I at køre lidt længere op i Sverige, giver det jer flere nedfarter, større børneområder og et spændende udvalg af skiboliger. Tag f.eks. til Lindvallen, som er Sälens største skisportssted. Det tager knap 9 timer i bil fra København og 6 timer fra Göteborg. Her finder I suveræn skiløb, hyggelige boliger og Europas største sammenhængende børneområde. Et andet familievenligt område at tage på kør-selv skiferie i Sverige til er Stöten, hvor der ligeledes er 9 timers kørsel fra København og 6 timer fra Göteborg. Stöten har hele 27 grønne løjper, så det er et fantastisk område for nybegyndere, hvor man kommer til at se stor del af naturen og området. Stöten er også for jer, der er garvede skiløbere, da I her finder Sälens sværeste sorte pist, Älven, og World Cup-bakken, hvor I kan prøve den berømte pist til styrtløb. 
Forkort køreturen med færge

Forkort køreturen med færge

Kør-selv skiferie er ideelt til børnefamilier, der skal have meget med på ferie. Det er en hyggelig måde at forlænge ferien på og interessant for børnene at se, hvordan landskabet og vejret forandrer sig på køreturen. I kan med fordel forkorte selve køreturen nord på, hvis I sejler noget af vejen. Vi tilbyder to ruter fra Frederikshavn. I kan tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, som tager 3 timer og 15 minutter at sejle, hvor I kan bruge tiden på at få slappet af, strukket benene og få lidt at spise. I kan også vælge at tage færgen fra Frederikshavn til Oslo, som tager 9 timer og 15 minutter. Det betyder, at køreturen ikke er nær så lang, når først I er kommet til Oslo og oplevelsen ved at sejle vil være endnu et ferieminde. Vi tilbyder færgeafgange fra Grenå til Varberg med en sejltid på 4 timer og 15 minutter, og færgeafgange fra Hirtshals til Langesund med en sejltid på 4 timer og 30 minutter.
Færgebilletter kan bestilles online, når I bestiller jeres skiferie på skiferie.dk. Bemærk, at der ikke kan bestilles færgebilletter, hvis skiferien går til Isaberg.
Kør-selv skiferie til andre lande

Kør-selv skiferie til andre lande

Kør-selv skiferie til Norge 
Drømmer I om skiløb i de smukke norske fjelde, kan I tage på kør-selv skiferie til Norge. I Norge finder I et skiterræn, hvor der er udfordringer for alle, hyggelige børneområder, familievenlig skiskole og jer der løber på langrend kan glæde jer til et fantasisk syn af det norske snelandskab med fjeldene og skovene. 

Kør-selv skiferie til Østrig
Hos skiferie.dk tilbyder vi ligeledes fantastisk skiløb syd på! I kan f.eks. tage på en kør-selv skiferie til Østrig, som byder på store skisportssteder, vilde nedfarter, dansktalende skiskole, gode off-piste og hyggelig afterski. Vi tilbyder rummelige skilejligheder og luksuriøse hoteller, så I kan bestille netop den bolig, der passer til jeres præferencer.
Luk vinduet X