Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Radisson Blu Resort i Trysil - boliger udefra 2 Radisson Blu Resort i Trysil - skihop Radisson Blu Resort i Trysil - hall Radisson Blu Resort i Trysil - familie Radisson Blu Resort i Trysil - restaurant Radisson Blu Resort i Trysil - skipist Radisson Blu Resort i Trysil - restaurant 2 Radisson Blu Resort i Trysil - familie i badeland Radisson Blu Resort i Trysil - sauna Radisson Blu Resort i Trysil - badeland Radisson Blu Resort i Trysil - pool Radisson Blu Resort i Trysil - vandsurf Radisson Blu Resort i Trysil - pool 2 Radisson Blu Resort i Trysil - reception Radisson Blu Resort i Trysil - underholdning Radisson Blu Resort i Trysil - bowling Radisson Blu Resort i Trysil - aftensmad Radisson Blu Resort i Trysil - musik

Hotel Radisson Blu Resort - Førsteklasses hotel

Radisson Blu har tidligere vundet prisen som Norges bedste skihotel ved World Ski Awards, og mange mener, at det stadig er tilfældet. Alt andet end lige, er Radisson Blu landets største skiresort og byder på et fantastisk landskab og fredelige omgivelser. Hotellet er kendt for sin moderne indretning og høje standard, hvilket kommer til udtryk i de mange faciliteter og aktiviteter, som du finder på hotellet. Læs mere

Fra: 3.716 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
4 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 50m
 • Skitorvet: 200m
 • Indkøb: 150m
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ¼ pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hotel Radisson Blu Resort

  Alt om Hotel Radisson Blu Resort

  Hotel Radisson Blu Resort er et luksuriøst hotel som byder på et hav af vidunderlige fordele. Alle værelser og ferielejligheder er udstyret med den højeste standard indenfor interiør, som blandt andet kommer til udtryk ved de lækre senge, høj hastighed trådløst wifi og opvarmede skabe til gennemblødt tøj.  

  Book din skiferie til Radisson Blu gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  Restaurant & Bar

  Restaurant & Bar

  Prøv de smagfulde skandinaviske og internationale retter på Hill Breakfast & Buffet eller prøv en fantastisk pizza på La Piazza bar & Restaurant. På Chill Bowl & Dine har du mulighed for at nyde ægte amerikansk mad og hos Sagbruket byder de på vidunderlig måltider eller varm chokolade efter en lang dag på pisten. For en hurtig snack eller en drink vil det være muligt at sidde omkring pejsen på den rustikke Lobby Bar eller snuppe en let snack fra poolbaren. Derer masser af muligheder for fantastiske gastronomiske oplevelser når I besøger Hotel Radisson Blu Resort på jeres skiferie.
  Aktiviteter og services

  Aktiviteter og services

  Selvom Trysil og Radisson Blu er kendt for de mange fremragende udendørs aktiviteter, så gør hotellet alt for at sikre at du ligeledes har en behagelig oplevelse indendørs også.

  Radisson Blu har en lang række spændende faciliteter som inkluderer både 4 swimmingpools, klatring, surfing, spa, fitnesscenter og bowling. Der er dermed masser at tage sig til, når planerne ikke involverer ski, sne og gode pister.
  Luk vinduet X