Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skiskole
50 m
Skitorvet
50 m
Indkøb
400 m
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
50 m
Piste
50 m
Skiskole
50 m
Skitorvet
50 m
Indkøb
400 m
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig
Mindre end 100 m.
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Piste
50 m
Ski lift
50 m
Ski opbevaring
Skiløb til/fra boligen/området
Skiskole
50 m
Skitorvet
50 m
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
300 m
Sauna
Aktiviteter
Bowling
300 m
Butikker
Indkøb
400 m
Skishop
Generelt
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Wifi
Gratis på hele hotellet
Parkering / vejafgift
Parkering
Ved siden af boligen - gratis
Restaurant/bar
Bar
100 m
Restaurant
Take a way pizzaria
400 m

Velkommen til Soltorget Lodge

Soltorget Lodge i Stöten

Soltorget Lodge åbner i skisæsonen 23/24 og byder på premium luksuslejligheder, der er inspireret af de sneklædte bjerge. Lejlighederne er på mellem 47 og 110 kvm2, så de passer til både store og små grupper.

Lige ude foran lejlighederne er der flere lifte at finde, så I nemt og hurtigt kan klikke skiene på og komme op på pisterne.

I finder både restaurant, lounge, bar og afslapningsområde i bygningen, så I ikke behøver at gå langt for at slukke sult og tørst.

Skiløb for alle og enhver

Stöten har 50 pister i alle sværhedsgrader, så der er masser af muligheder for at øve sit skiløb. Derudover er der off-piste til de vovede og en børnevenlig rute til de mindste.

Skal alpinskiene skiftes ud med langrendsski, er der fem forskellige ruter i Stöten på mellem 3-8,5 km, I kan udforske. Den korteste rute er belyst til kl. 23:00. 

I Stöten kan man stå på ski fra morgen til aften, og enkelte dage er der mulighed for at udvide både start og sluttidspunkt. Tirsdag og fredag er der mulighed for at stå på ski fra 7:30, og onsdag og lørdag kan man stå på ski til kl. 20:00. 


Eventyr for børnene

Stöten er et slaraffenland for børn i alle aldre!

For dem med fart i blodet er der flere udfordrende baner i forskellige sværhedsgrader med Stöten Adventure. Prøv banen med sjove hop og bølger, den hurtige racerbane, snowparken med flere niveauer, funparken, slalombanen og mange andre sjove udfordringer. 

For de mindste i familien er maskotten Vargy klar med sjove lege og udfordringer, så børnene kan have det sjovt på ski. Børn mellem 3-8 år kan følge med i Vargklubben, hvor der altid er sjov på programmet. Er der mere behov for afslapning og ro, er der mulighed for at aflevere børnene i Kalasstugan til børnepasning. Der er også et legerum for de allermindste på restaurant Bistron.

Har I eller børnene brug for skitræning, er der skiskole med hold til forskellige aldersgrupper: 3-6 år, 7-9 år, 10-15 år og 16 år+. Derudover er der snowboard skole for alle og et hold til off-pist løb og tricks for de 10-14-årige. Der er også mulighed for privattimer.

Svenske specialiteter på skiferien

Udover restaurant og bar på Soltorget Ski Lodge, er der masser af restauranter og spisesteder i Stöten og området omkring, hvad end I har brug for morgenmad, frokost eller aftensmad. Alle tre kan I få på Brasseriet, og Älvans Restaurant & Café byder på lækre, klassiske aftenretter. Få kaffe og frokost i Fjällkåtan på bakken, besøg Vaffelhuset eller Bistroen for kakao og lækkerier eller tag forbi Jagthytten for klassisk grillmad. 

Ønsker I at gøre morgenmaden nemmere, vil der på stedet være et loungeområde hvor der kan købes en enkelt morgenmad. Ønsker I morgenmadsbuffet kan denne tilkøbes på stedet. Morgenmads buffeten afvikles på Brasseriet.

Der er mulighed for indkøb på Stötentorget, og har I bare brug for at slå benene op, er der mulighed for pizza-takeaway. 

Skal tørsten slukkes med en kold øl, skal I blot bevæge jer nedenunder i Brasseriet, hvor I finder Tipi Bar.

Oplevelser i sneen

Klik skiene af og vær klar til sjove oplevelser i sneen. I Stöten har I mulighed for at leje snescootere eller komme på guidede ture. Tag på Granfjäll-turen, der varer 1,5 time, som også kan opleves under stjernerne, eller tag på Familieturen, der varer 2,5 timer. 

I kan også tage på hundeslædetur i Stöten. Turen køres onsdag og fredag og varer 15-20 min, og her er hele familien velkommen. Der er naturligvis mulighed for masser af hundenus, når turen er færdig.

Er det indendørsaktiviteter, I søger, er der masser af dem også. Det er f.eks. muligt at tage i spa, bad & sauna, ud og bowle, spille shuffle board og meget mere.