Bestil online eller ring
7015 4141

Gratis liftkort for børn under 16 år i Østrig

Tag på forårskiferie med børnene til Wagrain, Bad Gastein eller Schladming i Østrig og få gratis liftkort til børn under 16 år. Tilbuddet gælder med ankomster fra 13/3 2021 og resten af skisæsonen ud. Nyd forårssolen når I suser ned af pisterne i et af de skønne områder, hvor I får masser af varieret skiløb og hyggelig stemning. NB. tilbuddet gælder kun når børnene er ifølge med en forælder, som har købt minimum 1x liftkort til 6 dage til fuld pris. Gælder desuden ikke i forbindelse med andre tilbud. Læs mere

Gratis liftkort ifølge med forældre

Gratis liftkort ifølge med forældre

Med gratis liftkort til børn under 16 år, kan I komme på billig skiferie og opnå store besparelser. Det gode tilbud gælder på ankomster fra d. 13/3 2021 og resten af skissæsonen ud inklusiv påsken. Det gør det oplagt at tage syd på og nyde den dejlige forårssol sammen med familien. 

Ved køb af minimum et liftkort til 6 dage til en forælder får børnene under 16 år liftkort helt gratis. Børnene skal være ifølge med en forælder for at opnå gratis liftkort. 
Tilbuddet gælder uanset hvilken bolig I vælger på destinationerne Wagrain, Bad Gastein eller Schladming. Liftkortene til forældrene kan tilkøbes hjemmefra eller på destiantionerne og skal fremvises for at få gratis liftkort til børnene.  
Skiferie i Wagrain, Bad Gastein og Schladming

Skiferie i Wagrain, Bad Gastein og Schladming

Wagrain er det oplagte valg for jer, som søger en familievenlig destination med et bredt udvalg af piste til alle niveauer. Foruden skiløb har Wagrain også sjove akiviteter for hele familien. I kan f.eks. besøge det stor badeland Wasserwelt Wagrain, prøve kælkebanen eller nyde en god middag på en af restauranterne. 

Bad Gastein er et fantastisk skiområde med udfordringer for både nybegyndere og garvede skiløbere. Området er, foruden skiløb, særlig kendt for sine wellness-oplevelser, hvor I kan opleve varme kilder og termiske bade. 

Schladming byder på helt suverænt skiløb, hvor I kan bevæge jer rundt på hele fire forskellige bjerge. Bjergene er forbundet med et velfungerende liftsystem, så I let kan bevæge jer rundt. Området byder også på hyggelige aktiviteter såsom kælke- og hestevognsture.
Luk vinduet X