Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Byens bedste beliggende hotel!

Dette hyggelige alpehotel ligger kun 50 meter fra Campitellos kabinelift, som fører jer hele vejen op til det storslået skisystem. Hoteller emmer af Italiensk hygge, og I kan nyde jeres ferie i ro og mag i hotellets gode faciliteter. Hotellet byder både på et stort spillerum, wellness område, reception, barområde, restaurant og parkeringsplads lige ved hotellet. Hvis I ønsker, så er det muligt at tilkøbe en garageplads ved ankomst. Læs mere

Fra: 4.126 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
2 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 50m
 • Piste: 3000m
 • Centrum: 250m
 • Skibus: 250m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Sådan når vi skiområdet

  Sådan når vi skiområdet

  Kun 50 meter fra Campitellos kabinelift, som fører jer hele vejen op til det storslået skisystem, ligger det hyggelige alpehotel. Kabineliften tager jer hele vejen op til +2500 meters højde. Når I vender skiene hjem efter en god dag, så klikker I bare skienen af på toppen af bjerget og sætter jer ind i kabineliften, som fører jer helt ned til hotellet. Hvis I hellere vil stå på ski hele vejen ned, så kan I tage Canazei´s "Skovpist",  som ender ud i toppen af Canazei´s bydel. Herfra skal I bare gå få 100 meter for at hoppe på den lokale skibus, som fører jer hjem til hotellet. Turen med bus tager ikke mere end 5-9 minutter.

  Halvpension

  Halvpension

  Når I bor på Hotel Sella Ronda & Dependance Serenella kan I se frem til en stor og mættende morgenmadsbuffet. Om aftenen bliver der serveret en 3-retters menu inklusiv salatbuffet. I får glæden af at smage lokale retter samt internationale retter under jeres ophold på Hotel Sella Ronda & Dependance Serenella.
  Wellness og afslapning

  Wellness og afslapning

  Der er intet bedre efter en endt dag på ski, end at slappe helt af i det varme vand i jacuzzien. Hotel Sella Ronda & Dependance Serenella´s wellnesområde har alt, hvad man skal bruge for at komme helt ned i gear. Her finder i tyrkisk bad, følelsesbad, jacuizzi og sauna. Det er derudover også muligt at bestille massage behandlinger mod ekstra betaling. For at benytte wellnessområdet koster det 10 euro pr person pr. entre eller 48 euro pr. person for fuld adgang hele ugen. 
  Wellnessområdet har åbent dagligt fra 16.30-19.00.
  Luk vinduet X