Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Luksuriøse lejligheder i hjertet af Hemsedal

Ønsker I en skibolig med exceptionel beliggenhed, luksuriøs indretning og sjove aktiviteter i det familievenlige Hemsedal, er Hemsedal Lodge Suite den perfekte skibolig til jer. Der venter jer et væld af skønne faciliteter i disse nybyggede skilejligheder, som giver jer de bedste forudsætninger for en suveræn skiferie. Læs mere

Fra: 1.130 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
50 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Skiskole: 50m
 • Lift: 50m
 • Indkøb: 50m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hemsedal Lodge Suite

  Alt om Hemsedal Lodge Suite


  Fantastisk skibolig i Hemsedal
  Hemsedal Lodge Suite er et eminent valg af bolig på skiferien til Hemsedal. Disse nybyggede lejligheder byder på moderne indretning, hvor der er kræset for detaljerne. Lejlighederne varierer i størrelse med plads til 4-8 personer afhængig af den respektive bolig. Skilejlighederne er centralt placeret med ski-in/ski-out, så I hurtigt og nemt kan suse afsted på skiene om morgenen. Hemsedal Lodge Suite har den bedste beliggenhed med tæt placering til både lift, indkøb og skiskole ikke mere end 50 meter væk.

  Ønsker I at holde skiferie i Hemsedal Lodge Suites flotte omgivelser, kan I bestille jeres næste skiferie på 7015 4141 eller online her på siden.
  Lækre faciliter og sjove aktiviteter

  Lækre faciliter og sjove aktiviteter

  Hemsedal Lodge Suite giver familien en unik indkvarteringsoplevelse, hvor ikke blot beliggenhed og luksuriøsitet er vægtet højt, men ligeledes sjove aktiviteter og skønne faciliteter er nøgleordene. Det 14.000 kvadratmeter store område byder på en nybygget klatrevæg, som er en sjov, anderledes og udfordrende aktivitet på skiferien.

  Ønsker I at koble helt af med en udsøgt middag i familiens selskab, kan I nyde godt af restaurantens lækre retter. I kan runde aftenen af på bedste manér med et spil kort, en kop varm kakao eller et glas vin i baren. Inden for rækkevidde finder I flere restauranter, barer, butikker og afterski, så I med sikkerhed får alt, hvad I ønsker for en komplet skiferie.
  Et sikkert hit for børnefamilien

  Et sikkert hit for børnefamilien

  Børnevenlige faciliteter
  Hemsedal Lodge Suites er en sand perle for familiens mindste, da et udvalg af familielejlighederne er indrettet i sjove og børnevenlige temaer. I disse lejligheder har Hemsedals maskot, Valle, kastet sit lys over indretningen med sne, skiløb og flotte farver og materialer, som gør det til en oplevelse for de små at bo her. Disse lejligheder er beliggende med udsigt over fjeldet, hvor I finder børneområdet lige i nærheden. Da Valles Suites er en del af Hemsedal Lodge Suite, har I direkte adgang til skiløb, som gør sig til en attraktiv bolig for børnefamilier. Ikke langt fra boligen ligger Hemsedal Skisenter, som tilbyder børnepasning hos Valle, hvor børn fra 6 måneder trygt kan blive passet.
  Luk vinduet X