Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Mozart i Bad Gastein Hotel Mozart i Bad Gastein - hotelomraade Hotel Mozart i Bad Gastein - omraade Hotel Mozart i Bad Gastein - bolig udefra Hotel Mozart i Bad Gastein - bolig udefra Hotel Mozart i Bad Gastein - bolig udefra Hotel Mozart i Bad Gastein - bolig i snerig natur Hotel Mozart i Bad Gastein - omraade om aftenen Hotel Mozart i Bad Gastein - omraade om aftenen Hotel Mozart i Bad Gastein - restaurant Hotel Mozart i Bad Gastein - restaurant Hotel Mozart i Bad Gastein - restaurant

Skihotel med afslappende wellness

Bestil jeres næste skiferie i Bad Gastein på Hotel Mozart. Hotel Mozart byder på flotte værelser og hyggelig østrigsk stemning. Hotellet er centralt placeret i forhold til indkøb, centrum og liften. I kan nyde godt af hotellets restaurant og vinstue og ikke mindst deres wellnessafdeling med sauna og dampbad. Læs mere

Fra: 4.025 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
14 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 500m
 • Centrum: 50m
 • Indkøb: 50m
 • Skibus: 30m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:



  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Alt om Hotel Mozart

  Alt om Hotel Mozart

  Hotel Mozart ligger lige ved siden af det imponerende bjerglandskab og tilbyder alt, hvad hjertet begærer for den perfekte skiferie. Hotellet er beliggende i centrum af Bad Gastein,som byder på et væld af attraktioner, bl.a. det smukke vandfald og termiske bade. Restauranter og indkøbsmuligheder ligger blot 50 meter fra hotellet og skibussen 30 meter. Der er gratis parkering foran boligen. Der er internet i alle værelser (mod betaling). 

  Book din skiferie til Hotel Mozart gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  Restaurant & wellness

  Restaurant & wellness

  Når I booker Hotel Mozart her, har I halvpension med i prisen. På Hotel Mozart finder I restauranten Mozartstuben. Her serveres der østrigske delikatesser og en fyldig morgenmad. Til aften serveres der en 3-retters menu, af gode traditionelle retter.

  Hotellets bar, Taunes Bar, er et oplagt mødested, hvor der tilbydes et hav af lækre cocktails og drinks. 

  Du kan slappe helt af i hotellets eget spa-område. Oplev sauna, dampbade og hvilerum helt gratis på Hotel Mozart. Nyd velværen i de helbredende Radon-bade direkte på hotellet. 
  Skiområdet

  Skiområdet

  Skiområdet I er stort og omfatter både Bad Gastein og Bad Hofgastein. I kan desuden besøge Sportgastein, Graukogle eller Dorfgastein, som alle ligger i samme dal.
  Fra byen Bad Gastein går Stubnerkogelbahn direkte op på toppen af bjerget og herfra kan I stå direkte ned mod Bad Hofgastein. Området har mange fine børnevenlige bakker. Området omkring Angertal er oplagt til børn, med flere blå pister og et børneområde.
  Luk vinduet X