Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Norica i Bad Gastein - hotel set udefra om aftenen Hotel Norica i Bad Gastein - indgang til hotel Hotel Norica i Bad Gastein - bar Hotel Norica i Bad Gastein - indendoers swimmingpool Hotel Norica i Bad Gastein - swimmingpool med liggestole omkring Hotel Norica i Bad Gastein - afslapningsrum med liggestole og senge Hotel Norica i Bad Gastein - massageseng

Elegant hotel med gode faciliteter

Hotel Norica er et smukt og komfortabelt 4-stjernet**** hotel placeret i centrum af Bad Hofgastein kun 400 m. fra liften og 20 m. fra skibussen. Hotellets værelser er flotte og rummelige, hvor der er plads til 3-4 personer. I kan benytte jer af hotellets underjordiske tunnel, som fører jer til det attraktive kurcenter, Alpentherme Gastein, hvor der er varme kilder, inden- og udendørs termalbade samt badeland og wellnesscenter. Læs mere

Fra: 8.039 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
25 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 400m
 • Centrum: 0m
 • Indkøb: 100m
 • Skibus: 20m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Hotel Norica

  Mere om Hotel Norica

  Hotel Norica byder jer velkommen til dette fortyllende 4-stjernede hotel med flotte hotelværelser og skønne faciliteter. Hotellet ligger i hjertet af Bad Hofgastein, hvor hyggelige restauranter og butikker er lige for døren. Der kan absolut skrues op for forventningerne på Norica, som skaber en fantastisk ramme for skiferien med moderne værelser, lækker restaurant og overdådigt spa-område.
  Mad & drikke

  Mad & drikke

  På Hotel Norica fås en fremragende halvpension bestående af en morgenmadsbuffet og en 4-retters aftenmenu. Den omfattende morgenbuffet er spækket med lækre morgenmadsprodukter som bl.a. forskellige typer æg, selvskåret prosciutto, lokale oste, hjemmebagt brød og friskpresset appelsinjuice der straks giver energi til dagen på ski. Hotel Noricas restaurant serverer om aftenen et bredt udvalg af lige fra traditionelle specialiteter fra Salzburgområdet til velkendte internationale retter. I bliver ikke skuffede!
  Bar & cafe

  Bar & cafe

  Nyd en drink eller kaffe i Hotellets hyggelige bar eller foran pejsen. Der vil i baren serveres eftermiddagssnacks som pølser, suppe, pasta og kager fra kl 15:00-16:30 og her vil også ugentligt være forskellige arrangementer som snapsesmagning eller livemusik.

  Udover baren kan I hygge jer i Cafe Central eller snuppe et glas lokal vin i vinkælderen. Her er der ugentligt vinsmagning I kan deltage i. 
  Keltisk spa

  Keltisk spa

  Fra Hotel Norica har I direkte adgang til det topmoderne og fantastiske spa og wellnessområde.Et unikt design, udsøgte materialer og masser af lys sikrer en behagelig atmosfære i den keltiske stil. Det nybyggede eksklusive Keltiske Spa, fra 2014, er en rummelig 1.500 kvm åbent wellness område. I wellness området finder du blandt andet en Finsk sauna (90°), Bio sauna (60°), saltvands dampbad (40° med 13 % saltvand), infrarød kabine, afslapningsrum, brusebad og en swimmingpool med termisk vand.
  Luk vinduet X