Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Moderne morgenmadspensionat

Pension Norika er godt beliggende i Saalbach centrum, lige til gode restauranter og kun få 100 meter fra liften. Det charmerende, familiedrevne morgenmads hotel opfylder alle ønsker til en komfortabel skiferie. Hotellet har blandt andet egen bar, morgenmads restaurant, skirum, sauna og parkering. Hotellet har 8 dobbeltværelser, 2 familieværelser og 4 lejligheder. Hvis I ønsker at booke flere værelser end vi har liggende på vores hjemmeside, så kontakt os endelig så vi kan få booket det helt rigtige antal værelser til jer. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Piste: 200m
 • Lift: 50m
 • Centrum: 50m
 • Skibus: 50m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ¼ pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Pension Norika

  Pension Norika

  Vi kender Pension Norika!
  Dette skønne hotel i centrum af Saalbach byder på masser af velvære og komfort. Der er kun kort afstand til masser af butikker, indkøbsmuligheder og restauranter. Endvidere ligger hotellet kun 150 meter fra skiliften, så I nemt og hurtigt kan komme til og fra skisportsområdet.

  Find og book familiens næste skiferie online her på skiferie.dk. Har du spørgsmål, kan du også ringe til os, her sidder vores erfarne skieksperter klar med gode råd og kvalificeret vejledning.
  Morgenmad og byens restauranter

  Morgenmad og byens restauranter

  Om morgenen får I serveret en god morgenmadsbuffet hvor der er brød, pålæg, ost, marmelade, juice, kaffe, the, frugt og grønt. 

  Om aftenen bor I kun 150 meter fra byens bedste restauranter. Vi kan anbefale Mango´s Cantina Y Bar hvis I har lyst til tapas og god vin, Schattbergstube til hvis I har lyst til ægte østrigsk mad eller I kan slå et smut forbi Restaurant Del Rossi når I vil have byens bedste pizza.
  Skiområdet

  Skiområdet

  Området Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn er kendt for det store, varierede terræn, og hvert år valfarter tusindvis af danskere til destinationerne for at nyde de mere end 270 km solbeskinnede pister sammen med hele familien.
  Skiområdet som har navnet ”Skicircus” ligger omkranset af de 4 byer med Saalbach / Hinterglemm i den ene dal og Leogang / Fiberbrunn i den anden. Tilsammen udgør de et gigantisk skiområde, hvortil man har adgang til alle pister på dette ene liftkort.
   
  Fordelt på et utal af nedfarter finder i alt fra brede boulevarder for børnene og begynderne til sorte pukkelpister og offpist for eksperterne.

  For snowboarderne er Sallbach indbegrebet af ultimativ skiferie, og i snowparken jagtes adrenalinsusene på hop, rails og i den store halfpipe. Efter mørkets frembrud er der stadig mulighed for snowboardsjov på den oplyste snowboardpiste.
  Luk vinduet X