Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Super lejligheder der ligger ved pisten

De næsten nye lejligheder er fra i december 2018 og er alle i høj kvalitet. Her er lejligheder til par eller små grupper op til 8 personer. Alle lejlighederne ligger fordelt i de to lejlighedsbygninger og altså blot få meter fra pistens kant. Det føles meget luksuriøst at bo med denne fantastiske udsigt og samtidig at kunne spænde skiene på lige uden for døren om morgenen. Skulle I få lyst til en tur ind til byen Schladming, ja så ligger den blot 15 minutters gang herfra. Bliver I hængende en aften i byen, så koster det ikke meget at hoppe på en taxa hjem. Læs mere

Fra: 1.196 DKK
pr. person, 3 dage
Vælg boligtype
4 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Lift: 300m
 • Piste: 100m
 • Centrum: 1,2km
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere om Panorama Lodge

  Mere om Panorama Lodge

  En stor fordel ved lejlighederne er at de ligger lige ved hovedhuset, og det er derfor også muligt at benytte nogle af faciliteterne, hvor af nogle er mod gebyr. Fx spa og wellness afdelingen kan tilkøbes på daglig basis til blot12-18€ pr pers. Og det er det hele værd. Ligeledes kan I benytte jer af bødservice og få (mod betaling) bragt helt nybagt brød lige til døren hver morgen.
   

  Skiområdet

  Skiområdet

   
  Skiområdet i Schladming er meget varieret og der er noget for alle skiløbere på alle niveau!
  Området er delt op med 4 sammenhængende bjergtoppe; Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Toppene ligger fra 1850 m.o.h. op til 2015 m.o.h. I dalen samles pisterne i tre bydele hhv Haus/Ennstal, Schladming og Pichl.  
  Mellem alle byerne kører gratis skibusser hele dagen og man behøver ikke være bange for at havne på den forkerte side når liften lukker. Så er det bare op i bussen og hjem den vej. Det vil næsten altid være muligt at få en skandinavisk talende skilærer til de mindste og børneområderne er gode.
   

  Luk vinduet X